Gönderen Konu: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )  (Okunma sayısı 26676 defa)

hyperKel

• Hero Member
Ynt: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )
« Yanıtla #151 : 24 Haziran 2020, 22:47:11 »
latent kardeşim senin gibi uzunca bir süredir bir forum müdavimi olarak ekiminin başarılı olmasını çok isterdim burda hep beraber yazıyoruz çiziyoruz ,umarım önümüzdeki süreçte rüzgar tersine döner ve son düzlükte mutlu olursun.
kendi saçım zarar gördü diyorsun belki oda zamanla düzelir şimdiden olumsuz düşünme bence.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 24 Haziran 2020, 23:33:16 »
latent kardeşim senin gibi uzunca bir süredir bir forum müdavimi olarak ekiminin başarılı olmasını çok isterdim burda hep beraber yazıyoruz çiziyoruz ,umarım önümüzdeki süreçte rüzgar tersine döner ve son düzlükte mutlu olursun.
kendi saçım zarar gördü diyorsun belki oda zamanla düzelir şimdiden olumsuz düşünme bence.
bakalım kardeşim son düzlüğe gelmek üzereyim inş mucize bir atak olur ama umudum yok kendi saçımın bu saatten sonra çıkması insan fizikolojisine aykırı bilimsel olarak saol güzel yorumun için ☺ :)
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2020, 23:42:01 Gönderen: LaTenT »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #153 : 24 Haziran 2020, 23:33:40 »
En azindan sekiz ay olmadan moralini bozma. Dort bin ekilmis, yarisi ciksa senin kafa guzel kapanir. Hepsi ciksa mukemmel sonuc olur.

Karamsarliga su an icin gerek yok. :)
bekleyelim kardeşim bakalım inş :)

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #154 : 25 Haziran 2020, 00:51:44 »
bekleyelim kardeşim bakalım inş :)
Latent kardeş kendi saçlarım kendi saçlarım yazıyorsunda senin ilk ekimde çok ciddi nekrozlar olmuş ... bakma uzunken kalın olduğu için kapatıcılık varmış. Nekrozlar bile gözükmüyormuş. Aynı uzunlukta ve aynı ışıkta bence kendi saçlarında bir problem yok. Ekim sonucu içinde 130-140 gün çok erken. 7.ayı bekle belki çıkış olur.
Zaten fire bu işin doğasında var birde önceden nekroz olmuş, kaliteli greftlerin ilk ekimde heba olmuş iken senin problemin beklentini fazla yüksek tutman bence hata.
Ekimde zayıflamış zaten dökülecek olan saçların var ise kayıp yaşanır aksi olsa kasaplara ekim yaptıranların kel kalması lazım.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 25 Haziran 2020, 01:05:19 »
Latent kardeş kendi saçlarım kendi saçlarım yazıyorsunda senin ilk ekimde çok ciddi nekrozlar olmuş ... bakma uzunken kalın olduğu için kapatıcılık varmış. Nekrozlar bile gözükmüyormuş. Aynı uzunlukta ve aynı ışıkta bence kendi saçlarında bir problem yok. Ekim sonucu içinde 130-140 gün çok erken. 7.ayı bekle belki çıkış olur.
Zaten fire bu işin doğasında var birde önceden nekroz olmuş, kaliteli greftlerin ilk ekimde heba olmuş iken senin problemin beklentini fazla yüksek tutman bence hata.
Ekimde zayıflamış zaten dökülecek olan saçların var ise kayıp yaşanır aksi olsa kasaplara ekim yaptıranların kel kalması lazım.
slm kalın saçlar uzunlen kapatıcılık sağlamış şimdide uzun niye kapatıcılık sağlamıyor ???? nekroz olan yerin üstünden 2 sene geçti dokular toparladı kendini oda ön bölge belli olan yer diğer yerler sivilce izi gibi buralardan saç çıkma oranı öyle düşük değil ;) insanlar 5 cmlik ameliyat izlerini kapatıyor ekimle sen ne diyorsun kardeşim benim kaliteli greftlerim ilk ekimde veba olduğunu nerden biliorsun ? Ekime senmi girdin greftleri senmi topladın Bu ekimde ekim merkezinin dediğini söyleyim sana saç greftlerin çok kaliteli ve oldukca kalın telli çoğu misafirimizden bugüne kadar ektiklerimizden çok daha iyi bir sonuç olacak  ;) ve benim greftlerim teklilerim çok az çoklu greftlerim oldukça fazla greft tablosuna bak paylaşmıştım ilk sayfalarda beklentimi yüksek tutmam falan hata değil resmen saçmalamışsın uydurma yorum yapma kel kafaya 4000 le ekilen sonucları incele ilk defa saç ektirmiyorum ilk defada saç ekimi görmüyorum yıllardır gözlemlediğim binlerce ekim binlerce olumlu olumsuz vaka var dökülecek olan saçlarım dökülmedi kaç senedir ekimle 1 gündemi döküldü benim bak anlımın orda önde 3 4 tane çok zayıf saç var 5 senedir orda hiç dökülmüyolar kedi tüyü gibi öyle dökülecek olan saçlar vardı döküldü vs ekim merkezinin zarar verip kıvıttırmak için konuştukları boş laflarıdır ya zaten dökülecek saçların vardı öyle bir dünya yok bunu yaz aklına bunu kimden duyuyosan boş konuşuyordur ekimde saçın zayıflar kendini bırakır o ayrı konu en geç 4. Ayda eski haline döner ekimde köke zarar verilmeyen saç geri çıkar hadi diyelim bu safsatalara inandık cahiliz biz!!! ozaman ekme kardeşim saçlar gidici sıkılaştırma yapma ekemem de girme bu işe  sen kabuk dökümüne baktınmı beklentin yüksek tutman hata yazmışsında kabuk dökümünü incele sonra birdaha yorum yaz  :D incelemn için örnek atıyorum sana bu saçların ne kadarı kafamda şuan sence Yanlar uzun alttaki fotoda aynı seviyede kısaltsam  sıklıkları birbirine yakın sayılır ? Zaten Fire ekimin doğasında var diyorsun kendindemisin kardeş sen benim ön çizgide 500 greft var yok diyorum ekilen 4100 küsürat ne firesinden bahsediyorsun  ben olan saçtanda olduk diyorum senin yaptığın bu yorumu bilgisiz insan bile yapmaz hangi mantıkla yaptın bu yorumu çok merak ediyorum???
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2020, 02:41:55 Gönderen: LaTenT »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 25 Haziran 2020, 01:42:35 »
Aynı uzunlukta aynı ışıkta foto atıyorum öncesi sonrası yani burdaki farkı göremedinmi sen  ekim sonraso olan mavi tshortlü foto yukarda değişik bir yorum yapmışsın? Önceki sayfalara bak ordada fotolar var
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2020, 02:37:04 Gönderen: LaTenT »

Lion

• Sr. Member
« Yanıtla #157 : 25 Haziran 2020, 02:46:45 »

Abi bu saçma baskı neden ? Ben anlamıyorum diğer konular içinde geçerli adam memnun değilim diyor neyin peşindesiniz?
Yok bence böyle bence şöyle? Bize ne sence den kardeş  sen kimsin ? ekim yaptıran memnun değil hayırdır ya. Murat arkadaşın konusunda adam memnun değilim diyor biri saçma sapan savunmalar. Admin artık bu durumu bir gözden geçirmeli.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 25 Haziran 2020, 02:55:21 »
Abi bu saçma baskı neden ? Ben anlamıyorum diğer konular içinde geçerli adam memnun değilim diyor neyin peşindesiniz?
Yok bence böyle bence şöyle? Bize ne sence den kardeş  sen kimsin ? ekim yaptıran memnun değil hayırdır ya. Murat arkadaşın konusunda adam memnun değilim diyor biri saçma sapan savunmalar. Admin artık bu durumu bir gözden geçirmeli.
Bende anlamadım kardeşim bana baskı yapılsa ne olur en fazla benden bilgi edinir tecrübe sahibi olurlar  ;) yok yani yorumunun haklı elle tutulur yanı olsa eyw tamm diyecegim biz uyduroyuz sanki zaten bu sürecte pskolojim iyi değil moral sıfır asılsız yorumlar daha çok canımı sıkıyor ))))
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2020, 03:08:33 Gönderen: LaTenT »

Lion

• Sr. Member
« Yanıtla #159 : 25 Haziran 2020, 03:02:59 »
Abi sen memnun değilsen gerisi boş 150 gündesin şok sonrası kendi saçların daha toparlamamış bırak çıkışları çok geçmiş olsun 2 ekimin ve tedirginsin haklısında 12 aya kadar sabret hayırlısı inşallah.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 25 Haziran 2020, 03:06:32 »
Abi sen memnun değilsen gerisi boş 150 gündesin şok sonrası kendi saçların daha toparlamamış bırak çıkışları çok geçmiş olsun 2 ekimin ve tedirginsin haklısında 12 aya kadar sabret hayırlısı inşallah.
saol kardeşim güzel düşüncen için  anlıyorsun beni en çok canımı sıkan o işte eski görüntüyü mumla arar oldum hayırlısı bakalım aralara girip simülasyonla bitircem artık bu saç mevzusunu cidden yormaya başladı beni  :)

LooF

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #161 : 25 Haziran 2020, 03:09:18 »
İnşAllah iyi olur latent reis, moralini bozma

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #162 : 25 Haziran 2020, 03:36:11 »
Geçmiş olsun, benim ekim de tatmin etmedi... Antalya’da bu işi yapamıyorlar, bende ilk ekim olmayınca, ikincisini serkan Esma yapabilirim diyordum ama şuan vazgeçtim. Ya en iyi yer olacak, yada hiç olmayacak, yoksa bu iş yaş maalesef

Sekogok

• Full Member
« Yanıtla #163 : 25 Haziran 2020, 03:42:13 »
140 gün için çıkışları bilemem de kendi var olan saçların için olumsuz bir görüntü kendi saçlarına zarar verilmiş gibi kaldıki 4000 küsür ekim ve hiç hareket yok şu ana kadar umarım ileri ki süreçlerinde başarı artar süreç yavaş olabilir motivasyonu yüksek tutun.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 25 Haziran 2020, 04:28:32 »
İnşAllah iyi olur latent reis, moralini bozma
Saol kardeşim inş sürecini takip ediyorum güzel gidiyor inş olacak saçların

Facebook Twitter Instagram