Gönderen Konu: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )  (Okunma sayısı 26633 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence senin ilk ekim patlamış.
-Kötü bir ön çizgi
- nekrozlar
- ekilenler seyrek çıkmış
- alımda bence problemli, donör okadar greft için fazla toptanmış.
- bence yönlerde problem..
Yani kısaca bir ekime kötü diyebilmek için bütün şartlar sağlanmış..

Tek avantajın saç tellerin çok kalınmış kapatıcılık sağlamış.. koşa kesilmiş saçı görünce şok oldum resmen.

Umarım ilk ekim gibi olmaz bu ekimde.. ön çizgiyi iyi toparlamışssınız... düzeltme ekimleri özellikle nekroz alanlarında verim alamayabilirsiniz .

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
-Kötü bir ön çizgi
- nekrozlar

Tek avantajın saç tellerin çok kalınmış kapatıcılık sağlamış.. koşa kesilmiş saçı görünce şok oldum resmen.

Umarım ilk ekim gibi olmaz bu ekimde.. ön çizgiyi iyi toparlamışssınız... düzeltme ekimleri özellikle nekroz alanlarında verim alamayabilirsiniz .
aynen dostum katılıyorum bende kısa görünce saçı şok oldum kafa bomboş kalmış  nekroz olan bölglerin üzerinden 2 sene geçti biraz kendiine gelmiş kan akışı ekim yapılırken gayet iyi oldugu söylendi tahminim çok fazla bir kayıbım olmuyacak temennim iyi olucak bu ekimden beklentim yüksek

papito

• Sr. Member
Sahin beyin ilk kotu ekimini gormus oldum. Ikinci ekiminiz guzel gozukuyor bu acikliga 4000 greft sac sorununuzu tamamen kaldirmasi lazim.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sahin beyin ilk kotu ekimini gormus oldum. Ikinci ekiminiz guzel gozukuyor bu acikliga 4000 greft sac sorununuzu tamamen kaldirmasi lazim.
şöyle söyleyim eskiye nazaran kendini düzeltti ama bende tutmadı bizim dönemde yapılan arkadasların saçları sıkıntılı oldu o dönömde bir hata yapıldıgına inanıyorum ztn ücret iadeside aldım ekiminin arkasında durdu hakkını yiyemem ama şuda bir gercek giden greftlerin maddi yada manevi telafisi yok☺ inş bende öyle umud ediyorum bu defteri kapatırız  tsk...

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
senın çıkıştan yana sıkıntı olmaz zaten ilk ekim den baya saç çıkmış çıkmış bir kaç boşluk dışında  ön çizgi yapılmış kafanı dagıt saça çok takma :) zamana bırak
İnş dostum agzından bal damlıyo çıksında kurtulalım şu dertten yok takmıyorum düzenli fotolar gelecektir kabuk dökümünde görüşmek üzere :) :)

tutarsa

• Jr. Member
  • **
-Kötü bir ön çizgi
- nekrozlar

sloocer hocam yorumlarin tespitlerin bu ekim özelinde ve genel olarak çok iyi. ilk ekim göruslerine bende katiliyorum. 2.Ekime gelince ben on çizgiyi çok begendim ayrica planlamada guzel yapilmis saclarda kalin telli oldugu icin cok guzel bir sonuc alicaksin hocam. hersey gönlunce olsun

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sloocer hocam yorumlarin tespitlerin bu ekim özelinde ve genel olarak çok iyi. ilk ekim göruslerine bende katiliyorum. 2.Ekime gelince ben on çizgiyi çok begendim ayrica planlamada guzel yapilmis saclarda kalin telli oldugu icin cok guzel bir sonuc alicaksin hocam. hersey gönlunce olsun
ilk ekimin tutmadıgı belli zaten başarı oranı çok düşük ön çizgi ekim planlaması çok iyi kafaya cup die oturdu bende şuanki görüntüden gayet memnunum saol dostum hepimizn saçları iyi olur umarım
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 19:52:24 Gönderen: LaTenT »

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
gecmis olsun dostum,insallah bu sefer sac derdinden kurtulursun ve seni memnun eder,hayirli olsun
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
gecmis olsun dostum,insallah bu sefer sac derdinden kurtulursun ve seni memnun eder,hayirli olsun
saol kardesim hayırlısı beklemedeyiz

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle ilk Ekim ciddi anlamda başarısız olmuş . Gördüğüm en kotu on çizgilerden biri , nekroz ve fazlaca kayıp olmuş . Bunun dışında donor çok kötü kullanılmış . Şahin beyin gördüğüm en kotu işi .

Dhi yöntemine  inanmayan ( düzgün iş oranı çok düşük . Iyi sonuçlar az ) ve ekimlerin doktor tarafindan yapılmasını savunan  biri olarak  bu yöntemle bence ülkemizde tek sonuç alan ekimcilerin Esma Serkan olduğunu düşünüyorum. Her önüne gelenin dhi reklamı yapması , saçma sapan safir uç , platinium alet kesisi , lazer bilmem ne ekimi , oksijen tedavisi vsvs safsatalarla ülkedeki Ekim kalitesini ciddi anlamda satış ve pazarlama işine çevirdiler.

İlk Ekim'de sorun yaşamış biri olarak inşallah çok çok iyi bir sonuç alırsınız . Takipteyim
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun :)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle ilk Ekim ciddi anlamda başarısız olmuş . Gördüğüm en kotu on çizgilerden biri , nekroz ve fazlaca kayıp olmuş . Bunun dışında donor çok kötü kullanılmış . Şahin beyin gördüğüm en kotu işi .

Dhi yöntemine  inanmayan ( düzgün iş oranı çok düşük . Iyi sonuçlar az ) ve ekimlerin doktor tarafindan yapılmasını savunan  biri olarak  bu yöntemle bence ülkemizde tek sonuç alan ekimcilerin Esma Serkan olduğunu düşünüyorum. Her önüne gelenin dhi reklamı yapması , saçma sapan safir uç , platinium alet kesisi , lazer bilmem ne ekimi , oksijen tedavisi vsvs safsatalarla ülkedeki Ekim kalitesini ciddi anlamda satış ve pazarlama işine çevirdiler.

İlk Ekim'de sorun yaşamış biri olarak inşallah çok çok iyi bir sonuç alırsınız . Takipteyim
saol dostum dogru seçim yaptıgımı düşünüyorum dhi ekimciler var ama sonucları tatminkar deil dediğin gibi esma serkan çifti bu teknikte listenin başında benim içinde amin eksik olma düzenli paylasımlar yapacagım

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun :)
saol lincolin senin sürec nasıl gidio dostum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

İlk ekimde golfler okadar aşagı indirilmese idi daha iyi bir çizgi olabilirdi. Ön çizgi eskisinin ayıbını kapatmak üzere yapıldığı için ancak bu şekilde revize edilebilinirdi. Bu sebeple ön çizgiyi beğendim. Yoksa golfler daha derinde yukarda olmalı idi ..

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sen bu işi biliosun dostum güzel yerden giriş yaptın o ince noktayı gördün sloocer biraz aşagı inildi ama sırıtmadı  ;D ;D

Facebook Twitter Instagram