evet biraz önce benim konuya bakıyorum ilk günden bugüne çok fark var resmen kalmışım şuann seyrek saçlı oldum 😁😁 2 ay sonra bir prp daha yapacaz mezoterapi ile ilgili birşey konusmadıkilaç olarak şuan aspirin kullan 10 gün boyunca dedi bende cpraspirin vardı onu kullanıyorım kan sulandırıcı biotin alıyorum günlük 2500 mcg saçlarımı ilık suyla yıkayıp masaj yapıyorum siirtten el yapımı hakikş bıttım sabunu getirttim onu kullanıyorum tavsiye ederim saçdaki yağlanmayı minimuma düşürdü ayrıca donördeki sivilcelenmeyede iyi geldi şampuan olarak zigavus beyazca siyah sarımsak şampuanları var onları kullanıyorum 2 şampuandan azar döküp 3 dk kadar masaj yapıyorum 2 dk da bekletiyorum yıkıyorum duşta artık sıcak su ile yapmıyorum her yıkama sonrası yada düş sonrası buz gibi şu ile yıkıyorum kafamı kollarımı bacaklarımı kan dolaşımı için gayet iyi oluyo hemde zinde tutuyor geçen gittiğimde egemenle konuştum saç kanallarını açan arkadaşla şuanki saçın 3 4 katını düşün şuan saçlar zayıf beslenecek karşılaşacak dedi bakalım bizde beklemeye devam işin içine girmeyince sürecin nasıl olacağını kesişememiştim ama yapacak birşey yok normal olan birşey bu uğurda çekilen çile kutsaldır deyip ya allah ya bismillah deyip devam ediyoruz rabbim ekim yaptıran herkese tarak geçmeyen saç nasip etsin 😂😂😂😂
Amin, inşaallah kardeşim 😅 Umarım 12. ayda çok daha gür saçların olur. Demin bir arkadaşın sürecini okudum. Proscar kullanmış ve saçları şu an inanılmaz. Belki Selçuk hocaya danışıp o ilaca da başlayabilirsin belki?
Ben de siirtten getirttirdim o sabundan. Ne zaman başlayayım sence? Şu an prozinc plus şampuan kullanıyorum. Sabun saç köklerine zarar verebilir diye 6. aydan sonra başlayayım diyordum ben. Daha önce farklı sabunlar-defne, zeytinyağlı vb kullandım çok kötü etmişti saçlarımı. Saçlarım epey yağlı, sabah yıkasam akşama yağlanır o derece. Bir de arka kısımlarda özellikle seberoik dermatit var. O yüzden her şampuanı dahi kullanamıyorum. Siirt bıttım sabununu ekimden önce ve ekim düşünmezken getirtmiştim. Açıkçası ekilen köklere zarar verirse diye şu an kullanmaya başlamadım henüz.