Gönderen Konu: ASMED VS 2. Şans İsteyen Ekim Merkezi  (Okunma sayısı 4050 defa)

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ASMED VS 2. Şans İsteyen Ekim Merkezi
« : 06 Şubat 2020, 22:29:30 »
Merhaba daha önceden bir saç ekim merkezinde 3300 greftlik saç ekimi yaptırdım ancak istediğim sonuca yakın bile olmadı.Hayal kırıklığı oldu.Şimdi 1 yılın sonunda kontrole gittim ve bana 2. Bir ekimi telafi olarak uygulamak istediler ancak yine istediğim gibi olmaz donörüm boşa gider mi diye düşünüyorum.
Nasip  olursa 2-3 senede 50 bin Tl biriktirmiş olurum.Koray Erdoğan hocaya ektiririm diyorum.
Siz olsanız 2. Bir şans verir misiniz yoksa Koray Erdoğan hocaya mı ektirirdiniz
Beklentim yüksek saçıma şekil verebileceğim sık olması isteğim o yüzden 50 bin tl ödeyebilirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED VS 2. Şans İsteyen Ekim Merkezi
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2020, 23:30:30 »
Bana sorarsan 2 ekimimi koray hoca yaptı ben şans vermem Asmed varken ve imkan varsa
Bu arada Asmed ekibi 1,40 euro yani %45 daha uygun sayılır onu değerlendir derim kendini çok zorlama ekim kalitesi aynı.
Global Moderator

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2020, 00:23:12 »
Teşekkürler Hintel

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2020, 01:00:37 »
İmkan varsa maceraya girmeye gerek yok. Tabi kaliteli olan ekim merkezlerinde de kesin olarak başarılı sonuç alacaksınız diye bir kaide yok. Ama riski ne kadar azaltırsanız o kadar iyi sizin için. Asmed bu ülkenin en başarılı ekim merkezlerinin başında geliyor. Beklentilerinize karşılık verebilecek, doğru bir adres olduğunu düşünüyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2020, 19:41:49 »
Teşekkürler arkadaşlar ASMED yaptırcam nasipse

sam89

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2020, 15:06:05 »
Merhaba daha önceden bir saç ekim merkezinde 3300 greftlik saç ekimi yaptırdım ancak istediğim sonuca yakın bile olmadı.Hayal kırıklığı oldu.Şimdi 1 yılın sonunda kontrole gittim ve bana 2. Bir ekimi telafi olarak uygulamak istediler ancak yine istediğim gibi olmaz donörüm boşa gider mi diye düşünüyorum.
Nasip  olursa 2-3 senede 50 bin Tl biriktirmiş olurum.Koray Erdoğan hocaya ektiririm diyorum.
Siz olsanız 2. Bir şans verir misiniz yoksa Koray Erdoğan hocaya mı ektirirdiniz
Beklentim yüksek saçıma şekil verebileceğim sık olması isteğim o yüzden 50 bin tl ödeyebilirim
2. Sans isteyen ekim merkezi neresiydi. Soyleyin de biz de dikkat edelim.

Soulfly

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 14 Nisan 2020, 17:56:54 »
Tabi ki Asmed

tekegemen

• Jr. Member
  • **
  • hermest saç ekimi
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2020, 19:36:06 »
ekiminizi nerde yaptırmıştınız peki