Gönderen Konu: HİKMET TUNC  (Okunma sayısı 1761 defa)

garammasala

• Jr. Member
  • **
HİKMET TUNC
« : 05 Şubat 2020, 17:14:26 »
Merhaba arkadaşlar, Hikmet Tunç duyan yaptıran oldu mu? Olumlu olumsuz bilgisi olan var mıdır? Ben kendisiyle görüştüm ve bizzat kendisinde saç ekimi yaptırmış kişilerle tanıştım da. Sonuçlarını çok başarılı buldum. Yine de görüşü olan varsa çok sevinirim.

KaiserSS

• Hero Member
Ynt: HİKMET TUNC
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2020, 17:43:18 »
Duymadıl, görmedik,bilmiyoruz, hangi ilde, internet sitesi, ekimleri varmı? Şayet bunlar yoksa subliminal mesaja girer konu!
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2020, 19:13:20 »
hikmet tunç doktormu kardeşim .doktor değilse çok üstüne düşme kardeşim çünkü forumda ismi geçmeyen yerler kapalı kutu .
verdiği referanslar seçmece olma ihtimali yüksek dikkatli ol derim.

garammasala

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2020, 12:55:59 »
Hintell'in açtığı başlığı da yeni gördüm, forumun uzun süreli takipçisiyim reklam vs değil amacım yanlış anlaşılmasın lütfen öncelikle bunu belirteyim.

Hikmet Tunç doktor değil fakat uzun süredir sektörün içerisinde ben dediğim gibi referansla kendisine ulaştım, daha önce esteworld ve başka bir kaç kurumla da çalışmıştı.

Reklama girmeyecekse instagram adresi var, benim için en önemli nokta donör bölgenin çok hırpalanmadan hızlı şekilde normale dönmesi ve ekilecek saçın doğal durması idi, hem instagramında hem bana ayrıca ilettiği örneklerde bunu gördüm, ayrıca kliniğinde ektiği kişileri de gördüm.

Bu yüzden acaba başka duyan bilen var mıdır diye sorma gereği duydum.

Dönüş yapanlara çok teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2020, 13:50:44 »
adını ilk kez duydum ben nasıl ekım yaptığı hakkında fikrim yok

ama instagram adresindeki paylaşımlarla çok ılgılenmeyız ..

sız de ıyı araştırıp karar verin macera aramayın
Global Moderator

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2020, 20:25:25 »
Hintell'in açtığı başlığı da yeni gördüm, forumun uzun süreli takipçisiyim reklam vs değil amacım yanlış anlaşılmasın lütfen öncelikle bunu belirteyim.

Hikmet Tunç doktor değil fakat uzun süredir sektörün içerisinde ben dediğim gibi referansla kendisine ulaştım, daha önce esteworld ve başka bir kaç kurumla da çalışmıştı.

Reklama girmeyecekse instagram adresi var, benim için en önemli nokta donör bölgenin çok hırpalanmadan hızlı şekilde normale dönmesi ve ekilecek saçın doğal durması idi, hem instagramında hem bana ayrıca ilettiği örneklerde bunu gördüm, ayrıca kliniğinde ektiği kişileri de gördüm.

Bu yüzden acaba başka duyan bilen var mıdır diye sorma gereği duydum.

Dönüş yapanlara çok teşekkürler

Hocam senin isteklerini karşılayacak Şahin hocamız var. Özellikle donör ve doğallık konusunda 0 risk almış olursun.Hikmet beye de ektirirsen paylaşırsan başkalarına da yardımcı olur çünkü hiç konusu yok

realstrangerr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2020, 21:49:37 »
Ben de bizzat saç ektiren kişilerin sonuçlarını görerek referans ile görüştüm ve saç ekimimi yaptırdım.40 günlük bir süreç geçti üzerinden ve şuana kadar gayet memnunum, günler geçtikçe sonuçları yayınlayacağım
  • Ekim Tarihi: 07.11.2020
  • Ekim Merkezi ismi Hikmet Tunç- Özel Çapa Hastanesi
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 28

garammasala

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2020, 21:57:46 »
Ben de bizzat saç ektiren kişilerin sonuçlarını görerek referans ile görüştüm ve saç ekimimi yaptırdım.40 günlük bir süreç geçti üzerinden ve şuana kadar gayet memnunum, günler geçtikçe sonuçları yayınlayacağım

Hocam hayırlı olsun. Ben 21 Şubat’ta kendisine ektirdim, şu an için gayet memnunum. Çok temiz çalışıyor. Sizin de iyi olacaktır.

realstrangerr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 15 Aralık 2020, 23:36:24 »
Umarım hocam teşekkürler seninde iyi olur umarım 🙏🏻
  • Ekim Tarihi: 07.11.2020
  • Ekim Merkezi ismi Hikmet Tunç- Özel Çapa Hastanesi
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram