Alpaslan ve bacanağı sanırım Kadir bey, bu ikilinin girdiği Ekim'ler gayet iyi sonuçlanıyor.
Geçen hafta bir piknik organizasyonunda bir eleman ile tanıştım, 2 arka masadaki bu arkadsın ense trası çok kısa olduğu için alım izleri belli idi Fakat saçları okadar sağlıklı Ve gürdü ki, bu kadar ilgili ve takıntılı olan ben bile yaklaşık 20 dakika manita keser gibi elemanı inceledim.Ekim olup olmadığına emin olamadım. Saç yoğunluğu inanılır gibi değildi, dayanamayıp bir şekilde tanıştım Ve Ekimi nerede yaptırdığını sordum.Verdigi cevap ALPASLAN idi. Sonrasında ekledi çok yakın 2 arkadaşını daha aynı tarihlerde bu ekibe Ekim yaptırmış ama sonuc bukadar basarılı olmadı diye.
Ekimcinin emeği ve özeni tabiki büyük rol oynuyor ama Bunun dışında kişinin mevcut saç kalitesi, ekimi destekleyecek kendi saçlarının olup olmaması sonucu müthiş değiştiriyor, ekilen sacın hemen arkasında doğal saçlar var ise sonuc tatmin ediyor.
Senin sonucunda çok başarılı Ve bu başarıyı azda olsa mevcut saçların taçlandırmış.
Sanada güle güle taramak kalmış..
Geçmiş olsun.