Gönderen Konu: Alp aslan; este cerrahi 4100 graft  (Okunma sayısı 32630 defa)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Alp aslan; este cerrahi 4100 graft
« Yanıtla #30 : 10 Şubat 2017, 20:56:13 »
abi bence vertekse gereksiz takmış durumdasın. her zaman önemli olan önden nasıl göründüğüdür..bu da sende gayet güzel oldu. gerçekten saçların on numara görünüyor. ekim öncesi ile dağlar kadar fark var. şuan bu saçlar ekim 4100 greft ekim yapılmış kafaya makul. kaldı kı sürecin devam ediyor. verteksin olgunlaşması 14/15 ayları bulabiliyor. en kötü ihtimal 2 sene sonra sadece vertekse bir ekim daha yaparsın olur biter.ama senin saçlar oldu. bunu da belirtmek gerek.

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 14 Şubat 2017, 03:47:01 »
Verteks kısmı 6 ayda belirginleşmez kardeşim. Verteks geç çıkıyor. 1-1,5 yıl sürer.Sabretmen gerekiyor ki bu hali bile fena değil.

kuyumcu69

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 18 Şubat 2017, 21:43:48 »
tepe bölgene mecburen daha az greft ekilmiş ön tarafa dsha sıkı çalışılmış. iyi görünüyor. yılını doldur bakalım ne olacak. 

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 20 Şubat 2017, 22:29:40 »
hocam saçların gayet güzel görünüyor. ben saç ekimi konusunda tecrübeli değilim hala araştırma aşamasındayım. senin ekinden önceki ilk fotolar çok bulanık ve yetersiz olduğu için 4100 greft ekilip ekilmediği pek anlaşılmıyor. önler baya sık ekim gibi ama ekimden önce de sanki biraz saç varmış gibi.  eskilerden daha net fotolar varmı? hafta sonu alp arslan sitesinden forumu doldurdum bugün arayıp foto istediler. sizde acaba fikri oluşunca şimdi bende kararsız kaldım. saç ekimi ile ilgili 4100 greft konusunda niye kuşku oluştu sizde.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 20 Şubat 2017, 23:21:25 »
hocam sizin saçlar gittikçe hacimleşmiş. geçen aya göre baya kapanmış. şuan için verteks sıkıntılı gibi görünüyor olabilir. ancak oraya da ekim yapılmış zaten. ordan çıkışlar biraz uzun zaman alabiliyor. bu nedenle biraz daha beklemenizi tavsiye ederim... alp hocanın yanında daha önce kadir diye bir asistanı varmış, ama o ayrılıp kendi merkezini açmış.kendisini baya övdüler. haliyle şuan yeni bir ekibi var. size sormak istediğim (daha önce cevap verdiyseniz kusura bakmayın) alp hoca sizin ekiminde bulundu mu yoksa baştan sona asistanlar mı yürüttü operasyonu. tesekürler.

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 20 Şubat 2017, 23:26:08 »
hocam saçların gayet güzel görünüyor. ben saç ekimi konusunda tecrübeli değilim hala araştırma aşamasındayım. senin ekinden önceki ilk fotolar çok bulanık ve yetersiz olduğu için 4100 greft ekilip ekilmediği pek anlaşılmıyor. önler baya sık ekim gibi ama ekimden önce de sanki biraz saç varmış gibi.  eskilerden daha net fotolar varmı? hafta sonu alp arslan sitesinden forumu doldurdum bugün arayıp foto istediler. sizde acaba fikri oluşunca şimdi bende kararsız kaldım. saç ekimi ile ilgili 4100 greft konusunda niye kuşku oluştu sizde.
Zamaninda telefon degistirdigim icin telefonda ekimden once foto yok galiba. Yinede bi bakayim belki vardir.

4100 greft rkildimi ekilmedimi bilemem ama okadar ekilmedi gibi. Bu sitede bir cok kisinin ekimini gordum. Benimki onlara gore az gibi geldi.

Alp aslana soracagin bir takim sorular var.
1) kanallari kim acacak? Kanallari alp aslan acsin cunku ya alp aslan kanallari acardi ya da baska tecrubeli bir iscisi aciyordu kanallari. Oteki isci ordan ayrilmis. Dolayisiyla alp kendisi acmasini iste (yoksa kim bilir kim nasil yapar...).
2) ekim yapan EKIP hakkinda bilgi al. Isim sor. Sonucta ekip cok onemli.

teşekkürler hocam foto attığımda sorarım alp beye. saçlarınız gayet güzel görünüyor aslında önden çekilen fotonuzda baya hacimli görünüyor. sizin içinizde kuşku beni tedirgin ettiği için irdelemek istedim:) fiyat performas için alp arslan için iyi diyorlar genelde ama dediğiniz gibi ekip de önemli sonuçta benim saçımdan alıp öne ekiliyor. 

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 21 Şubat 2017, 14:17:33 »
Ekiminiz gayet güzel duruyor saç dökülmeniz kaç yıldır vardı birde ekilmeden önce saç dökülmeniz tamamen durmuşmuydu?

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 21 Şubat 2017, 14:19:58 »
Sizi gördükten sonra alp hocaya ekim yaptırmayı tekrar düşünüyorum fiyat performans açısından. yaşım 23 bir kaç sorum olucaktı.
1. Önden doğallıkla ilgili sıkıntı varmı ? Dışardan bakıldığında çok belli oluyormu ? Saçlar kaldırıldığı zaman mesela.
2. Alp hoca herkese farklı fiyat uyguluyor pazarlık ettinizmi ? Ben açıkcası şu ekim işinde pazarlıktan korkuyorum.
3. Kanal konusu tabi önemli ama ekimde çok önemli yönü doğru greft ekimi gibi ekip sizce tecrübelimiydi ? Teşekkürler yeni saçlarınız hayırlı olsun

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 21 Şubat 2017, 21:54:33 »
saçlarınız güzel görünüyor. ekilenler ve sizde kalanlar dökülmedikten sonra artık kel diyemez kimse gayet saçlı olmuşsunuz :) ilaç kullandınız mı? veya başka doğal bir şey?

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 22 Şubat 2017, 00:24:51 »
Sizi gördükten sonra alp hocaya ekim yaptırmayı tekrar düşünüyorum fiyat performans açısından. yaşım 23 bir kaç sorum olucaktı.
1. Önden doğallıkla ilgili sıkıntı varmı ? Dışardan bakıldığında çok belli oluyormu ? Saçlar kaldırıldığı zaman mesela.
2. Alp hoca herkese farklı fiyat uyguluyor pazarlık ettinizmi ? Ben açıkcası şu ekim işinde pazarlıktan korkuyorum.
3. Kanal konusu tabi önemli ama ekimde çok önemli yönü doğru greft ekimi gibi ekip sizce tecrübelimiydi ? Teşekkürler yeni saçlarınız hayırlı olsun
Pazarlik ettim evet.
Onden sikintim yok, gayet memnunum. Ekim oldugu belli olmuyor ama ekimden once saclarim az da olsa vardi. Tamamen kel degildim.
Benimde kellik sorunum yok sadece ön kısım açıldı. Ön hatta doğal ekim yapabilicek fiyat performans etkili biri istiyorum çok büyük bütçem yok gönül ister muttalip kesere ektirmeyi malsef imkanlar alp aslan :))

lazibore8

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 22 Şubat 2017, 11:00:59 »
Kardeşim inversion method nedir?Biraz bahsedebilir misin?

lazibore8

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 22 Şubat 2017, 12:35:52 »
Teşekkür ederim.yapmaya çalışacağım.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 22 Şubat 2017, 18:06:03 »
cevabınız için teşekkür ederim. ilaç kullanmadan doğal haline bırakmanız en iyisi olmuş. inşallah biraz daha hacimlenir darısı başımıza.

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 22 Şubat 2017, 21:14:54 »
Hacı sana zahmet önden bir foto atabilirmisin tam karşıdan doğallığına ve saç çizgine bakmak istiyorum da.

koray60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 24 Şubat 2017, 16:39:53 »
Hocam hayırlı olsun sonuçlarınız gayet doğal duruyor. 12. ayda tamamen hacimlenir ve istediğiniz tam sonuca ulaşır.

Facebook Twitter Instagram