Saç Ekimi Sonuçları
Sorum, şu an yaşadığım sorun diyebilirim Aynı şeyleri yaşamak insana normal bi süreçte olduğu hissini veriyor. Bu konuda yapacak tek şey beklemek ben kolonya ile arada gün içinde 3-5 kez saça değmicek şekilde alnımı siliyorum.
Benim kelden ekimden once yikamadigim gun bir kilo yag cikardi:) ekimden sonra nedendor bilmem yaglanma olmuyor artik. Ikinci gun hatta ucuncu gune kalmadan yikiyorum ama nerdeyse ucuncu gun bile fena olmayacak gibi
ayni kafa yaglanmasina sahibiz demekki. Revita sampuan kullancam iyi gelio diyolar. Hergun yikamaktan sikayetci degilim ama saci yipratmak istemiorum artik. Tedavi bulursan yaglanmaya benide bilgilendir.
Revita kullanırsanız hergün yıkamaktan korkmayın aksine daha faydalı olur saçlarınıza. Ben 2 yıldır hergün yıkıyorum saçlarımı Revita ile gayet iyi geliyor.
Revitanın hangi modeli. Sizin de saçlarınız yağlı mıydı?
Ben haftada iki gun bu sampuani kalan gunlerde de revita kullaniyorum
Sampuanin ismini bulamadim adi ne ustunde yazan degil galiba
Hair Restoration Laboratories yazarken google a cikar. Professional Strength olani kullaniyorum ben ayni resimde olan.Turkiyede varmi bilmiyorum ama amerika ve avrupada var biliyorum
Sanmiyorum kotu bir etki yapacagini cunku zaten haftada iki kez kullaniyorsun. Zaten boyle giderse birakamam gibi:)Worldwide ship ediyorlar kardesim sitelerinde oyle yaZiyordu