Oncelikle herkese iyi gunler arkadaslar. Uzun sure sac ektirmeyi planliyordum sonundada daha fazla beklemeden Serkan Esma Tetik ciftine ekim yaptirdim. Dhi teknigiyle 3867 kok ektiler. Donor bolgem zatif oldugu icin sakaldan takviye edildi.1190 sakaldan aldilar. Bunu birazda ben istedim gereginden fazla sakalim vardi ve donor bolgem zaten zayif daha zayiflamasini ismedim. 2. Ekim benim icin planlarim arasinda suan yok ama zmn ne gosterir bilmiyorum. Ins guzel bi ekim olur ve 2. Ye ihtiyac duymam. Suan sabah 1000 lik solgar biotin aksam xpecia tablet, 2 gunde birde coraspin 300, gunluk pro scari 5 e bolup aliyorum. Sac ekimi konusunda yada ilaclar konusunda cok bilgili degilim, o yuzden hem ekimimi sizlere gostermek hemde verdiginiz tavsiyelerden yararlanmak istiyorum. Suan yurtdisinda bulunuyorum ve onerebileceginiz herhangi bir ilac olursa ulasmam kolay olur. Viviscal diye cok meshur bi takviye var ancak ona mi donmeliyim yoksa aldiklarima dvm mi etmeliyim bilmiyorum yada hepsini birden mi kullaniyom ? Yorumlarinizi elestirilerini esirgemeyin. Iyi yada kotu konuyu helisimlero tamamlicam boylelikle diger arkadaslara belki bi faydamiz olur. Herkese iyi gunler.