Ben işlem yaptırdığımda da greftleri buzla beslediler ve 3 kişi oldukça hızlı bir şekilde ekildi ve takip ediyordum bu merkezi ve hala yaptıkları işleri takip ediyorum İster istemez yakından çok hasta görmüşlüğüm de var yüksek greft çalışıyor bunu bir marifet olarak yada ticari gözle baktıklarını da düşünmüyorum iyi olması içim çabaladıklarını ve başardıklarını düşünüyorum fiyat zaten sabit seans bası çalışılıyor her ekim merkezinin koyu sonuçları olduğunu düşünüyorum illaki vardır ama fiyat performans olarak oldukça iyi bir merkez üst sıralara koyabilirim ama sonucu arkadaş paylaşımları kesmez ise rica ediyorum kesmesin bizde takip edelim buradaki bir çok yorum yapan arkadaşın yanıldığını göreceksiniz önemli olan yüksek greft düşük greft değil bence köklerin düzgün bir şekilde çıkarılıp kırılmadan hızlı bir şekilde ekilmesi bence kok kalitesi ekip tecrübesi cabası bu açıklığı zaten düşük sayılarla kapatmanın da bir yoku yok ki arkadaş ta beklentilerini belirtmiş merkezin her Halikar da tepe bölgesinin seyrek kalacağını söylediğini de belirtmiş bence yorum yapan arkadaşların çoğu başlığa takılmış arkadaş güzel bir şekilde anlatmış merkezde sınırları zorlamış yine şiir gibi bir ekim görüyorum nekroz vs olmazsalar sarkadaşın yüzünü güldürecektir bu işlem gerçi 2.seans resimleri yok henüz paylaşır sa bizde gördüklerimizi söyleriz dediğim gibi takipteyim özellikle
Çok değil geçen hafta 7200 greftlik bir şiir daha yazdı bu ekip.. nakarat kısmını ise büyük harflerle NEKROZ Diye bagladılar.. o koca nekroz alanı kapamak için yapılan revizyon ekimde greftleri Arkadaşlar kendi evinden mi getirecekler?(şiiri görmediysen diye ekte iletiyorum, özellikle nakarat kısmını incelemeni isterim)
Medeks 3000-4000 ekse çok daha güzel işlere imza atacak. Demirbilek senin ekimide iyi hatırlıyorum 7600 greftlik açıklığın yoktu ki? Açıklığın olsun olsun 4000 greftlik idi. 7600 ekip sonuç olarak iyi bir görüntü elde etmek ekime başarılı genel için yeterli değil.. nw 7 olan adamın 3000+2000 greftle saçlandıgı ekimler var bence başarı onlar.
10k greft dilekolay... kafada 20.000+ deşik var suanda. Doku bunları besleyecek + yeni dolaşım kanalları oluşturacak ve 20k deliği iyileştirirken 10k greft ide sağlıklı bşr şekilde kanlayarak besleyecek. Eğer ekilen 10k greftin 6000 grefti çıkmayı başarırsa öpsün başına koysun arkadaş . Hoş 1000 grefti çıksa gerisi fire olsa yine yapacak birseyi kalmamış zaten yine öüpüp basına koyacak çünkü revize şansınıda almışlar hastanın.
2. Bşr konuda bana kalırsa ticari kaygıyı yaşayanlar seansları bölerek 700-800 greft eken merkezler değil, aksine at 5000 lira SINIR-SİZSİNİZ diyip 5000-7000 eken merkezler. Bu merkezleride detay bilmeyen ”tek seferde ektirip kurtulayım diyen grefti 0,75 kurusa geliyor mantıklı “ diyen kişiler yaptırıyor.. işin kötü tarafı pazarın %85 ini bu profildeki müşteriler oluşturuyor.
Tekrar söylüyorum bu tarz ekimler doğru değil. Maalesef giden greftin telefisi yok. Eken kişiyede sorsan 3000 greftte fire oranı az olur 7000 de fazla olur diyecektir. Hasta istese Bİle bu denli yüksek greft çalışılmamalı.
Bu arada medeks benimde işini beğendiğim bir merkez. Ortalama üzeri sonuçları olan bir ekim merkezi. Ama para bir yana greft sağlıgı bir yana .. ”bile bile lades “ politikasını bırakması lazım.