Gönderen Konu: Medeks Hair Mega Seans 10.000 Greft  (Okunma sayısı 32458 defa)

Ercan1907

• Sr. Member
Ynt: Medeks Hair Mega Seans 10.000 Greft
« Yanıtla #30 : 01 Şubat 2020, 20:25:34 »
Valla başlığı görünce bende dikkatle inceledim yorumları okudum ve bende Demirbilek ‘e katılıyorum bende burada yaptırdım hemde tek seansta 6500 greft ve hala merkez benim kafa resmimi kullanıyor reklamlarında:)) kullansınlar elleri de dert görmesin benim paylaşımlarım burada mevcut süreci takip edenleriniz de vardır o zamanda tek seansta bu kadar greft yanlış diyenler olmuştu saygı duymak gerekli herkesin kendi fikri fakat ben tek seansta 6500 greft ektirmiş birisi olarak ensemde deformasyon yok saçlarımda oldukça iyi durumda demekki oluyormus demekki yapılabiliyormuş istemek gerekiyor sanırım tecrübe de şart tabiki ... Bizler saç ektirirkrn araştırıyoruz kulaktan dolma bilgiler ama doğru ama yanlış bende geçtim bu süreçten ama benim bildiğim kadarıyla medeks 10 yıldan fazla bir süredir hizmet veren bir merkez  bizler ise sadece araştırma yapıp yada ekim yaptırıp yada yakınlarımızın basına gelenlerden derleyerek fikir sahibi olmaya çalışıyoruz yada araştırarak öğrenmeye çalışıyoruz yada çalışıyorduk. Bu işlemi yıllardır yapan bir merkezden bu  işi daha iyi biliyor olamayız diye düşünüyorum belki ekim yaptırmasam bende sizler gibi düşünebilirdim bulaşan  greft ekilirimi olur mu vs.. bizzat süreci burada yaşadığım için bu arkadaşların hiçbirine katılmıyorum ..Yiğidi oldur hakkını yeme... Bende düşük greft çalışan merkezlerin 3000 grepti 4 e bölen merkezlerin ticari kaygı yaşadığını düşünüyorum kapitalist düzen az çalış çok para kazan olarak algılıyorum . Bu kadar uzun yazmamın sebebi saçlarımdan çok memnun olmamdan ötürü:)ufacık açıklıkları bile kapatamayan bir çok konu gördüm burada o yüzden medeks ‘e laf söyletmem.... yazılanlara hiç aldırmamalı tavsiye ederim arkadaşım eminim vardır bir bildikleri merkezin söyledikleri çıkıyor yapamayacakları iLife yaparız demiyorlar sen bence içini ferah tut ...

Szr07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 01 Şubat 2020, 20:25:53 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Sayı gerçekten çok yüksek protez saç daha yerinde bir karar olurdu bu kafaya. Ekim öncesi uzun saçlı haliniz varsa paylaşın. Merkezin bu denli büyük bir açıklıga güksek greft uygulayıp başarılı sonuçlarını görebilme imkanınız oldu mu.

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 01 Şubat 2020, 22:53:46 »
hayirli olsun inanilmaz 10 bin okadar greft ciktiginada inanamiyorum arkada sac kalmistir insallah paylasimlari duzenli yapin lutfen takip edelim tekrar hayirli olsun

architectura

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 01 Şubat 2020, 23:13:45 »
Hayırlı olsun diyorum ve bende bu ekimin nasil sonuçlanacağını cok merak ediyorum umarim tatmin edici bir sonuç alırsınız

bianco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 02 Şubat 2020, 00:36:40 »
Hasan abiyle dün ilk yıkama için gittiğimde tanışmıştık. Yemek arasına çıkmıştı, iki satır muhabbet etmiştik ama 10bin greft ekileceğini söylememişti :D

İnşallah süreçlerimiz sorunsuz geçer, güzel sonuçlar elde ederiz abi. Konuyu takipteyim.
29 Ocak 2020 Medeks 5600 Greft Ekimim:

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12277

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 02 Şubat 2020, 00:45:07 »
Kocaman bir  YAZIK ...

Dejavu27

• Full Member
« Yanıtla #36 : 02 Şubat 2020, 06:10:48 »
10.000... Zor bi surec, umarim istediginiz sonuca ulasirsiniz. Ekimde hepimizin asina oldugu bir plan:) goruntu guzel ins cikislarda guzel olur

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 02 Şubat 2020, 07:01:19 »
Guinness'i de çağırsalarmış.
Greft sayısı başarı değil ki.
Bunu tüm firmalar yapabilir.
Amaç firma açısından umut tacirliği ile rekabet avantajı sağlamak.
Ekimde köklerin bekleme süreleri önemli, Ekimden sonra kan akışı var, nekroz durumu var. Kırk tür travma durumu var.
Sağlıklı bi ekim için özellikle açıklığı fazla durumda birkaç seansa bölmek tek sağlıklı yöntem.
Şimdi bu ekim iyi sonuç alır mı :
Bence iyi sonuç almak için tüm ihtimaller en aşağı çekilmiş vaziyette.
İnşallah iyi sonuçlanır.

Woper

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 02 Şubat 2020, 07:12:24 »
Hayirli olsun anladigim kadariyla sizin enseyi on tarafa tasimislar komple =)

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 02 Şubat 2020, 08:07:12 »
Bakalım sonuç ne olacak... takip

Hasan927

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 02 Şubat 2020, 09:50:31 »
Öncelikle dün işlemede oldugin için bakma imkanım pek olmadı evet 2. Seans sonunda 4200 greft daha nakil yapıldı toplamda 9800 greft ile işlemi sonlandurdilar yorumlara baktım herkese teşekkür ederim ama arkadaşlar bu tamamen benim isteğim idi söyle soyliyeyim ben bu işlemi 5 e bölerek yaptırsam 5 defa para ödemek zorunda kalacaktım ve zaman harcamak zorunda kalacaktım kaldığı benim açıklığını anlatmama gerek yok bnm isteğimi iyi aneliz edip işlem neticelendi resimlere bakıyorum ve beğendim mutluyum tabi süreç onemli sürekli buradanda paylaşımlarına devam edicem benim isteğim oldu umarım saçlarda firesiz çıkar bunu göreceğiz ense kısmı bnm için çok önemli değil saçımın yüzde 70 i yoktu arkadaşlar ense mi düşünürüm :) hem saç istiyecez hem ense bozulmasın diyecem bende böyle bir ihtimal yoktu resimlerimi paylaşıyorum ve sürekli aylık olarak ara ara guncelleyecegim

Hasan927

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 02 Şubat 2020, 09:51:03 »
.

Hasan927

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 02 Şubat 2020, 09:51:30 »
.

Hasan927

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 02 Şubat 2020, 09:53:40 »
.video atmaya çalıştım fakat beceremedim:) bnm için rahat istediğim oldu bundan sonrasını zaman gösterir

Hasan927

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 02 Şubat 2020, 09:57:28 »
Ensenin durumunu attım herkes buna değinmiş resimlerden anlaşılabiliyor mu video yu yükleyemedim şık bir şekilde tüm alana işlem yapıldı ama yinede tepe yüksek oranda fire verebilir denildi razıyım :) böyle bir açıklıkta olup hem ön hem arka sırma saç beklentisi olan zaten saç ektirnesin arkadaşlar beklenti önemli...

Facebook Twitter Instagram