Merhaba
Yaklasik 10 yildir sac ektirip ektirmeme kinusunda oldukca yogun gitgellerim oldu acik alanim normal deil tabiri yerinde ise hic sacim yok:)Birkac merkez ile gorusmelerim oldu cogu reddetti birkactanesi 2 senasta 1 yil ara ile yapabileceklerini belirtti (estecenter-vera clinik vs)Fakat almanya yasadugim icin bu isin en kisa zamanda yapilmasini istedigimden dolayi surekli gidip gelmeye vaktim olmadigi icin yuksek greft sayilari ile bu isi en kestirme yoldan halletmek istedim acikcasi.Bu yuzden biraz arastirmam neticesinde kararimi Medeksten yana verdim.10 yildirsac ektirmeyi dusunen bir kisi olarak bir telefon gorusmesi ile kararimi verdim ayni gun biletimi aldim ben bile kendime inanamadim (GOKHAN BEYIN ikna kabiliyeti sanirim)2 seans olarak 2 gunde islemi tamalayacaklarini belirtti bende bu sekilde olmasina cok sevindim 1 yil ara benim icin bir hayli sorun teskil edecekti.her nekadar yuksek greft sayilari ile calisiyor olsakta tepe bolgesinin on kadar yogun olmayacagini zor bir islem oldugunu ama her ne okursa olsun bu halimden iyi olacagimi soyledi bana ama yinede elimezden geleni sonuna kadar yapacagiz diyerek te beni motive etmeyi ihmal etmedi . Bu arada resimlerimi paylastigim zaman anlayacaksiniz beklentimin cok cok yuksek olmadigini sadece on cizgimin geriden tutulmasini istemedim gokhan bey ile biraz cekisme yasadik acik alanimin cok genis oldguni on hatti nekadar geriden tutarsak okadar benim icin iyi olacagini anlatti fakat benim israrim agir basti
Dun itibari ile ilk seansimi medekshair de gerceklestirdim 5600 greft ile ilk seansim tamalandi bukadar grefti alabileceklerine daha dogrusu bnm donor alanimdan bu kadar greft cikabilecegine hic ihtimal vermiyordum ensenin bozulmasinin umrumda olmadini soyledim icin sanirim bu kadar yuklendiler:)
fakat acikligim normal bir aciklik olmadigi icin 2 seansta yapabileceklerini soylediler bugun 2. Seans ile sac ekimi islemimi tamamlayaclar gokhan beyin planlamasina gore 5000 greft daha islem yapilacak saat 4 te 2. Seans icin beni otelden alacaklar...