Gönderen Konu: Vertex bölgesinde seyrelme  (Okunma sayısı 2029 defa)

Ali Desidero

• Yeni üye
  • *
Vertex bölgesinde seyrelme
« : 31 Ocak 2020, 19:47:52 »
Merhaba arkadaşlar forumu uzun bir süredir takip ediyorum ama sanırım yazmamın zamanı geldi.

Benim sac konusunda şimdilik kafama taktığım vertex bölgesi. Gördüğünüz gibi hafiften seyrelme var ve yaşım 27. Bir müddet kirkland Minoxidil kullandım ama bıraktım. Finans da kullandım ama ona da düzenli devam ettiğim söylenemez.

Sizce finansa düzenli devam edersem tepeyi kurtarır mı?

ye2525

• Full Member
Ynt: Vertex bölgesinde seyrelme
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2020, 22:03:40 »
Bence kullan benik vertexi 3 ayda toparladi

Ali Desidero

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2020, 23:16:29 »
Yan etki falan yaşadın mı peki? Ben de bir müddet kullandım ve cinsel istekte azalma gibi durumlar oldu.

Leoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2020, 15:26:13 »
Banko toparlar ben uzun süredir kullanıyorum kardeşim tek yan etkisi çok az geç boşalma ve kasıklarda ağrıydı şu an hiç bir sorunum yok çok şükür saç çıkarmıyor saç dökülmesini durduruyor ve kalınlaştırıyor gür bir görünüm sağlıyor ben Proscar’ı üçe bölerek kullanıyorum tabi ki kişiden kişiye değişir yan etkileri..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2020, 11:51:25 »
tepende çok  dert edilicek bir sorun yok 1 sene düzenli devam edersen sorun kalmaz
Global Moderator

Ali Desidero

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2020, 21:21:01 »
tepende çok  dert edilicek bir sorun yok 1 sene düzenli devam edersen sorun kalmaz
Cevabın için teşekkür ederim Hintell. 1 sene düzenli kullanacağım inşallah.

Ali Desidero

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2020, 21:22:04 »
Banko toparlar ben uzun süredir kullanıyorum kardeşim tek yan etkisi çok az geç boşalma ve kasıklarda ağrıydı şu an hiç bir sorunum yok çok şükür saç çıkarmıyor saç dökülmesini durduruyor ve kalınlaştırıyor gür bir görünüm sağlıyor ben Proscar’ı üçe bölerek kullanıyorum tabi ki kişiden kişiye değişir yan etkileri..
Anladım. Ben de 3-4 ay kullandım. Tepem daha seyrekti. Proscar biraz toparladı. Devam edeceğim inşallah.

Facebook Twitter Instagram