Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın Bnish hair wellness saç ekimi 32 yaş 4680 Greft 27/01/2020  (Okunma sayısı 18444 defa)

Düzelü be

• Jr. Member
  • **
Sağolasın başkan sende nasıl gidiyor durumlar. Dişler bitti mi  :D
[/quote
Virüs nedeni ile erteledim başkan

byefsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol kardeşim senin ekimi takip ediyorum iyi gidiyor sürecin beklemek lazım iyi olacak sonuçlar
Hepimiz beklemedeyiz bakalım 😁

Muratdogan4671

• Full Member
Dostum hayırlı olsun ayni yerde ektirdik bende 4 Aralık'ta ektirdim hemen hemen 1  bucuk ay var aramizda bana 2500 greft ekildi ama seninkinin nerdeyse yarısi gönül isterdi ki 3500-4000 olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sağolasın hintel evet daha erken farkındayım da şokta hepsi gidince insan seviniyor hareket görünce :D

Evet tatlı heycanlar gelişme görmek güzel
Global Moderator

Woper

• Sr. Member
Dostum hayırlı olsun ayni yerde ektirdik bende 4 Aralık'ta ektirdim hemen hemen 1  bucuk ay var aramizda bana 2500 greft ekildi ama seninkinin nerdeyse yarısi gönül isterdi ki 3500-4000 olsun

Sağolasın dostum sayıya takılma bence senin açıklığını o kadar greft alarak alarak kapatabileceklerini düşünmüşler demek. önemli olan sonuç nasıl gidiyor sürecin?

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol kardeşim senin ekimi takip ediyorum iyi gidiyor sürecin beklemek lazım iyi olacak sonuçlar

bende sizi takip ediyorum :)
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

suddenlyfire

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Woper

Bilgehan Bey ekimin herhangi bir aşamasında bulunuyor mu? Planlamayı kendisi mi yapıyor?

Eness35

• Jr. Member
  • **
Merhaba Woper

Bilgehan Bey ekimin herhangi bir aşamasında bulunuyor mu? Planlamayı kendisi mi yapıyor?
merhaba kardeşim genelikle ekibi ilgileniyor kendisinin naptığını bende  bilmiyorum videolardan arada geliyor nerden geldin nasılsın falan işte ağrı sızı varmı nerelisin gibisinden sorular soduğunu gördük ayrıyettende eğer klinikte olursa çizimi yapıyordur en fazla planlama vs.

Woper

• Sr. Member
Merhaba Woper

Selam hocam, genel olarak orda değil ama benim operasyonum sırasında ordaydı fikrini sordum ve sohbet ettik sadece. Diğer kalan bütün işleri ekibi hallediyor. Çizgi belirlemeden tuttun ekime kadar 1 ekip lideri ve 3-4 kişilik ekip yapıyor.

RAMO 01

• Sr. Member
Saç çizgini çok beğendim daha iyisi olamazdı herhalde;) ekimde gayet güzel

Woper

• Sr. Member
Saç çizgini çok beğendim daha iyisi olamazdı herhalde;) ekimde gayet güzel

Çok sağol olumlu düşüncen için. İnşallah sonuç da güzel olursa bu yorumlar anlam kazanacak :D

Woper

• Sr. Member
Merhaba arkadaşlar, saç ekiminde 90. güne gelmiş durumdayım hafif tüylenmeler mevcut. Bu kızarıklık hala gitmedi ama bununla alakalı tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim.

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla bu dönemde insan aynaya bakmak istemez sanırım. Umarım bir an önce önler kararır. Böyle sosyalleşmek zor olsa gerek.  Kendi halimi düşünemiyorum.  Saçlarda ciddi hareketlilik var. Takipteyim.
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

kelveötesi35

• Hero Member
Maşallah çok güzel bir ekim olmuş kardeşim. Bir an önce hepsinin çıkması dileğiyle

Facebook Twitter Instagram