Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın Bnish hair wellness saç ekimi 32 yaş 4680 Greft 27/01/2020  (Okunma sayısı 18445 defa)

Woper

• Sr. Member
İki seans igf ücretsiz almıştım ilkini bu gün yaptırdım sonrasını bilmiyorum arada bir yaptırırım herhalde
Ayrıca ufak tefek sivilceler vardı onları kendi haline bırakmayın sıkın dediler ve Ekim bölgesine baş masajı gibi hissederek mesaj yapın dediler Bilgin olsun
Solgar biotin ne işe yarıyor

Bana da sivilce konusunda sikarak veya igne yardimiyla patlatin dediler. Masaj konusunda sadece dusun altinda yapiyorum acikcasi hala daha odem var sanirim kafamda tam anlamiyla iyilesmis sayilmaz kizariklikta cabasi. Biotin b7 vitamini sacin temel vitaminlerinden 1 tanesi o yuzden killaniyorum.

Düzelü be

• Jr. Member
  • **
Klinik ile görüş istersen artık rahat bir şekilde masaj yapın tepedeki hissizlik gitsin dediler benimde tepede hissiyat az

Woper

• Sr. Member
Bugün 33. Gün ekimden sonraki şok dökülme bitti sanırım bitmediyse de zaten dökülecek bişey kalmadı  :D

Portraitpeople

• Full Member
Bugün 33. Gün ekimden sonraki şok dökülme bitti sanırım bitmediyse de zaten dökülecek bişey kalmadı  :D

Geçmiş olsun. Yanma batma gibi şeyler oluyor mu? Gece rahat uyuyor musun? Saçların erken uzamış hocam bana öyle geldi.
« Son Düzenleme: 29 Şubat 2020, 12:21:47 Gönderen: Portraitpeople »
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dökülecek bir şey kalmadıysa bitmiştir şok dökülme:) artık rolantiye alıp bekleyeceksin hayırlısı cildin sağlıklı.
Global Moderator

Woper

• Sr. Member
Geçmiş olsun. Yanma batma gibi şeyler oluyor mu? Gece rahat uyuyor musun? Saçların erken uzamış hocam bana öyle geldi.

Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım ekimden sonra açıkcası yanma,batma,kaşınma vs. yok 10. günden sonra zaten normal hayatıma geri döndüm ben uyku ile ilgili sorun yaşamadım. Saç uzaması konusuna gelince hergün yıkımaya devam ediyorum belki onun bir sonucu olmuş olabilir. Biotin kullanıyorum o da uzamayı destekliyor diye biliyorum hocam.

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
normal saçın da dökülmüş gibi yanılıyor muyum?
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

Woper

• Sr. Member
normal saçın da dökülmüş gibi yanılıyor muyum?

Yok hocam çok öyle çok gözle görülen bir dökülme olmadı kendi saçlarımdan ön taraf için söylüyorsan. Sende ektirmeyi planlıyorsun sanırım.

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yok hocam çok öyle çok gözle görülen bir dökülme olmadı kendi saçlarımdan ön taraf için söylüyorsan. Sende ektirmeyi planlıyorsun sanırım.
[/quote

aynen ön taraf az gibi geldi öncekine göre.

ben 25 marta gün aldım. Serkan Aygında ekimim vardı yarın için ama iptal olunca buraya yöneldim artık..

içime sinmeyen durum oldu ama mecbur kaldım. umarım sorun olmaz :( :)
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

Woper

• Sr. Member
Merhaba arkadaşlar bugün 60. Gün hafif hafif hareket başladı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar süreciniz erken ama evet deri se ufak ufak hareketlenmeler var hayırlı olsun
Global Moderator

Woper

• Sr. Member
Selamlar süreciniz erken ama evet deri se ufak ufak hareketlenmeler var hayırlı olsun

Sağolasın hintel evet daha erken farkındayım da şokta hepsi gidince insan seviniyor hareket görünce :D

Düzelü be

• Jr. Member
  • **
Maşallah 🧿 sonuç güzel olacak inşallah

byefsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim hayırlı olsun seninle aynı yerde yaptırdık senin süreç benden önde sürecini takipteyim ekimin güzel olmuş hayırlı olsun

Woper

• Sr. Member
Maşallah 🧿 sonuç güzel olacak inşallah

Sağolasın başkan sende nasıl gidiyor durumlar. Dişler bitti mi  :D

Facebook Twitter Instagram