Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın Bnish hair wellness saç ekimi 32 yaş 4680 Greft 27/01/2020  (Okunma sayısı 18452 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dediğim gibi pul pul dökülmeler deri parçalarıdır malum binlerce cep açıldı deri hasar aldı ve değişirken insan derisi önce pul pul dökülür.
Global Moderator

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
maşallah diyelim çok temiz bir ekim yapmışlar.

Woper

• Sr. Member
maşallah diyelim çok temiz bir ekim yapmışlar.

Cok sagol hocam evet ekimden ve merkezden ben de gercekten memnunum ve merkezi oneririm de. Insallah sonuc da guzel olur bakalim bekliyoruz daha youlun basi  :D

Woper

• Sr. Member
Merhaba arkadaşlar bugün 20 gün şok dökülme başlayalı 4 gün oldu.

hyperKel

• Hero Member
her şey iyi görünüyor ama sivilcelere dikkat biotin falan kullanıyorsan azaltmaya bak bence.

Woper

• Sr. Member
her şey iyi görünüyor ama sivilcelere dikkat biotin falan kullanıyorsan azaltmaya bak bence.

Çok sağol yorumun için evet biotin günde 1 tane alıyorum. O görünen sivilceyi sıkarak patlattım ama nasıl yapmalıyım emin değilim iğneyle patlat diyenlerde var nasıl yapmalıyım emin değilim.

gerceklerrr

• Yeni üye
  • *
bu adamın ekibiyle ben saç ektirdim o zaman estemylife ile çalışıyorlardı. ekim başarısız oldu, gittiğimde Bilgehan Bey ücret karşılığında revizyon yapabileceklerini söyledi. umarım benimkinin aksine başarılı bir sonuç alırsın.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2020, 03:23:34 Gönderen: Hintell »

Woper

• Sr. Member
bu adamın ekibiyle ben saç ektirdim o zaman estemylife ile çalışıyorlardı. ekim başarısız oldu, gittiğimde Bilgehan Bey ücret karşılığında revizyon yapabileceklerini söyledi.  umarım benimkinin aksine başarılı bir sonuç alırsın.

Sagolun iyi dilekleriniz icin. Boyle bir durum yasamaniz can sikici olmus gercekten. Ben bu merkeze karar vermeden once bu forum uzerinden ektiren arkadaslarla konustum aklima takilanlari sordum ve acikcasi icim rahatti karar verirken, ama bu demek degil ki sonrasi icin sizin basiniza gelen benim basima gelmeyecek. Sac ekim isi zorlu ve sabir gerektiren bir surec. Ben ektireli surda 20 gun oldu ve su an icin memnunum ilerde sikinti yasarsam da burdan anlatirim. hic birimiz ekim yaptirdigimiz merkezlerin ne ortagi ne de sahipleriyiz. Ekim yaptiracak insanlara taraf olmadan dogru yol gostermek lazim.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2020, 03:23:50 Gönderen: Hintell »

Woper

• Sr. Member
Merhabalar bugun 25. Gunum sok yikti gecti resmen ay gibi parliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun hassas süreci atlattın saç derin sağlıklı görünüyor hayırlısı olsun artık
Global Moderator

Düzelü be

• Jr. Member
  • **
Toprağım güzel gözüküyor cilt
Benimde şok durma evresinde yarın ilk igf için gideceğim
Kliniğin verdi ilaç serum dışında bir şey kullanıyormusun

Woper

• Sr. Member
Toprağım güzel gözüküyor cilt
Benimde şok durma evresinde yarın ilk igf için gideceğim
Kliniğin verdi ilaç serum dışında bir şey kullanıyormusun

Merhaba toprağım ek olarak solgar biotin aldım onu kullanıyorum. Kaç seans İgf yaptıracaksın?

Geçmiş olsun hassas süreci atlattın saç derin sağlıklı görünüyor hayırlısı olsun artık

Sağol hintel tek derdim bu kızarıklık geçmedi çok fazla dikkat çekiyor. Hızlı geçmesi için önereceğin bişey var mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Merhaba toprağım ek olarak solgar biotin aldım onu kullanıyorum. Kaç seans İgf yaptıracaksın?

Sağol hintel tek derdim bu kızarıklık geçmedi çok fazla dikkat çekiyor. Hızlı geçmesi için önereceğin bişey var mı?

benımde baya geç kızarılık geçmişti Aloe vera krem kullana bılırsın ama bana kalırsa bu cild ile ilgili durum oldugu ıcın zamanla gecıcektır kafana takma derım
Global Moderator

Düzelü be

• Jr. Member
  • **
İki seans igf ücretsiz almıştım ilkini bu gün yaptırdım sonrasını bilmiyorum arada bir yaptırırım herhalde
Ayrıca ufak tefek sivilceler vardı onları kendi haline bırakmayın sıkın dediler ve Ekim bölgesine baş masajı gibi hissederek mesaj yapın dediler Bilgin olsun
Solgar biotin ne işe yarıyor

Facebook Twitter Instagram