Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın Bnish hair wellness saç ekimi 32 yaş 4680 Greft 27/01/2020  (Okunma sayısı 18448 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kalanları deri emer sorun olmaz kalsın
Global Moderator

Woper

• Sr. Member
Merhaba arkadaşlar kabuk dökümü öncesi ve sonrası fotoğrafları paylaşıyorum. 1 kaç kısımda kabuklar tam dökülmedi onları yarın dökmeyi planlıyorum sanırım tekrar kremle yumuşatmam gerekiyor öyle değil mi?

Woper

• Sr. Member
döküm sonrası

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Her şey yolunda gayet temiz bir ekim ön çizginde daha da oturmuş gayet güzel
Global Moderator

Lewo3458

• Yeni üye
  • *
Kardesim saclarin on cizgisi ve nakli guzel olmus hadi hayirlisi diyelim.bende insallah bgun olacagim dr.bilgehanda insallah benim surecte iyi gecer

Woper

• Sr. Member
Kardesim saclarin on cizgisi ve nakli guzel olmus hadi hayirlisi diyelim.bende insallah bgun olacagim dr.bilgehanda insallah benim surecte iyi gecer

Çok sağol doğru bir merkez seçimi yapmışsın inşallah sürecinde güzel geçer geçmiş olsun şimdiden.

Her şey yolunda gayet temiz bir ekim ön çizginde daha da oturmuş gayet güzel

Hintell çok sağol yorumun ve desteğin için bana kalsa 2 gün önce dökecektim kabukları  :D

Portraitpeople

• Full Member
Çok sağol hocam. Tabi ki net bilgi aktarımı yapabilirim merak ettiğin ne varsa sorabilirsin. Düzlük konusuna gelince bundan kavislisi benim kafaya gitmezdi diye düşünüyorum  ; :D :D

İlaçları ekim merkezinden mi satın aldınız yoksa eczaneden mi? Bir de kulanılan şampuan için bir süre verdiler mi? Genel bir fiyat da söylersen sevinirim.
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

Woper

• Sr. Member
İlaçları ekim merkezinden mi satın aldınız yoksa eczaneden mi? Bir de kulanılan şampuan için bir süre verdiler mi? Genel bir fiyat da söylersen sevinirim.

Merkezin verdiği 1 aylık bakım seti Avesin marka şampuan,saç spreyi ve ilk 10 gün kullanmanız için olan onarıcı sprey. bunlara artı olarak 30 günlük multivitamin takviyesi çıkıyor içinden. Bunlar benim ödediğim paraya dahil olanlardı. Ekstra para ödemedim. İlerde almak istersen tekrar internet üzerinden satın alabilirsin daha uyguna gelir. Bu arada ilk 3 gün kullanmam için 3 tablet ödem atıcı ve ağrı kesiciyi de ücretsiz verdiler.

2. olarak merkezin reçete ettiği ürünler var; 2 tip antibiyotik, mide koruyucu, aspirin, multivitamin, asist ve bephantol losyon bunlara da 230tl ödedim.

Tabi ki merkez kullanım için süre veriyor ama sana kalmış. ilk ayından sonra kullanıp kullanmamak.

Eness35

• Jr. Member
  • **
Merkezin verdiği 1 aylık bakım seti Avesin marka şampuan,saç spreyi ve ilk 10 gün kullanmanız için olan onarıcı sprey. bunlara artı olarak 30 günlük multivitamin takviyesi çıkıyor içinden. Bunlar benim ödediğim paraya dahil olanlardı. Ekstra para ödemedim. İlerde almak istersen tekrar internet üzerinden satın alabilirsin daha uyguna gelir. Bu arada ilk 3 gün kullanmam için 3 tablet ödem atıcı ve ağrı kesiciyi de ücretsiz verdiler.

2. olarak merkezin reçete ettiği ürünler var; 2 tip antibiyotik, mide koruyucu, aspirin, multivitamin, asist ve bephantol losyon bunlara da 230tl ödedim.

Tabi ki merkez kullanım için süre veriyor ama sana kalmış. ilk ayından sonra kullanıp kullanmamak.
20. Günden sonra ne kullanmanı önerdiler başkan

Woper

• Sr. Member
20. Günden sonra ne kullanmanı önerdiler başkan

valla hocam bu sac spreyi ile vitamin takviyesi oneriyorlar 6-8 boyunca. Zaten normal zamanda da vitamin kullanan birisiydim ondan yana sikinti yok da sac spreyi konusunda emin degilim pek ise yaradiklarini dusunmuyorum. var mi fikri olan bununla ilgili?

Portraitpeople

• Full Member
Hocam bişey sormak istiyorum? Ben burası ile iletişime geçemedim nedendir bilmiyorum? Sitelerine girdim whatsapp’dan saç analizi için fotoğrafı gönderdim ama kimse dönmedi? Siz nasıl iletişim kurdunuz?
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

Woper

• Sr. Member
Hocam bişey sormak istiyorum? Ben burası ile iletişime geçemedim nedendir bilmiyorum? Sitelerine girdim whatsapp’dan saç analizi için fotoğrafı gönderdim ama kimse dönmedi? Siz nasıl iletişim kurdunuz?

Merhaba hocam özel mesaj olarak iletiyorum size

Woper

• Sr. Member
Merhaba arkadaslar 17. gundeyim ve hergun yikiyorum saclarimi bu ekim yapilan yer sanirim kuruluktan pullaniyor yikamadan once behapantol mu kullansam nasil yapsam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaslar 17. gundeyim ve hergun yikiyorum saclarimi bu ekim yapilan yer sanirim kuruluktan pullaniyor yikamadan once behapantol mu kullansam nasil yapsam

Sabamed mi kullanıyorsun şampuan? Sabamed kuruluk yapabilir.

Bunun dışında kafandaki deri dökülüyor hasar aldığı için bu da pul pul dökülür eski deri
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram