Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın Bnish hair wellness saç ekimi 32 yaş 4680 Greft 27/01/2020  (Okunma sayısı 18468 defa)

Woper

• Sr. Member
Merhabalar arkadaşlar,merkezi seçmemde bu forumun etkisi çok oldu gerek takip ettiğim konular gerekse konuştuğum kişilerden aldığım olumlu dönüşler neticesinde ben de bu klinikte nakil yaptırmaya karar verdim. 27 ocakta saç ekim işlemim gerçekleşti 28 ocakta ilk yıkma yapıldı. 20 ocakta ise tek seans İGF yaptırmıştım. Şefika Hanım ve ekibi yönetti operasyonu. Buradan merkezin bütün çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum ilgi ve alakalarından ötürü. Şu anda paylaştığım resimler ekim öncesi ve ilk yıkamadan sonrasına ait. ilerleyen zamanlarda da buradan resim paylaşmaya devam edeceğim ilgilenen arkadaşlar için.

Woper

• Sr. Member
İlk yıkama sonrası.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Geçmiş olsun temiz bir ekim olmuş  İnş  sonuçta  güzel olur.

Kerimm34

• Hero Member
hayırlı olsun herhangi bir takviye başladınızmı.

Woper

• Sr. Member
hayırlı olsun herhangi bir takviye başladınızmı.

Çok teşekkürler. Şu an için başlamadım merkezden 20. günden sonra başlayın dediler vitamin takviyesine. Antibiyotikleri ve kan sulandırıcı alıyorum sadece.

Geçmiş olsun temiz bir ekim olmuş  İnş  sonuçta  güzel olur.

İnşallah hocam çok sağol iyi dileklerin için

Portraitpeople

• Full Member
Hayırlı olsun. Süreçle ilgili daha net bilgi aktarımı yapabilir misin? Ekim güzel olmuş ama ön çizgi biraz düz gibi geldi.
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

Woper

• Sr. Member
Hayırlı olsun. Süreçle ilgili daha net bilgi aktarımı yapabilir misin? Ekim güzel olmuş ama ön çizgi biraz düz gibi geldi.

Çok sağol hocam. Tabi ki net bilgi aktarımı yapabilirim merak ettiğin ne varsa sorabilirsin. Düzlük konusuna gelince bundan kavislisi benim kafaya gitmezdi diye düşünüyorum  ; :D :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ön çizgin güzel olmuş ve ekim sık duruyor temiz ekim umarım sonuç senı mutlu eder
Global Moderator

Woper

• Sr. Member
Hayırlı olsun ön çizgin güzel olmuş ve ekim sık duruyor temiz ekim umarım sonuç senı mutlu eder

Çok teşekkür ederim Hintell yorumun ve desteğin için.

DarkGamer

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun sabırlı bekleyişler

Önder12

• Jr. Member
  • **
Ben de 30 Ocak’ta Lifehairde ektirdim sürecimiz beraber ilerleyecek. Hayırlısıyla gür saçlarımız olur inşaallah.

Woper

• Sr. Member
Ben de 30 Ocak’ta Lifehairde ektirdim sürecimiz beraber ilerleyecek. Hayırlısıyla gür saçlarımız olur inşaallah.

İnşallah hocam yaza hazır olur ikimizin saçları da  :D

Hayırlı olsun sabırlı bekleyişler

Çok sağolun.

Woper

• Sr. Member
Merhaba arkadaşlar, 4. günün fotoğrafları.

Düzelü be

• Jr. Member
  • **
Ekimin hayırlı olsun sevgili hemşerim kabuk dökümüne geldiğimde tanışmıştık sürecini takip edeceğim inşallah güzel sonuçlar alırız

Woper

• Sr. Member
Ekimin hayırlı olsun sevgili hemşerim kabuk dökümüne geldiğimde tanışmıştık sürecini takip edeceğim inşallah güzel sonuçlar alırız

Evet hatirladim hemserim cok sagol iyi dileklerin icin. Insallah guzel sonuclar aliriz.

Facebook Twitter Instagram