Saç Ekimi Sonuçları
Hocam hangi konu olduğunu yazma şansınız varmı ?
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9812.0;topicseen
Aynı şeyi düşünmüşsün demek sen de
Bu resimdeki kabak gibi protez hocam nasıl değil dediniz anlamadım.
Nasıl anladınız kabak gibi protez oldugunu? Ön çiZgiden anlayabilirsiniz sadece oda bu uzaklıktan blur gözükmekte ney değil.Ama videoda ön çizgiyi incelerseniz ekim olduğunu görürsünüz
Bu kadar açıklığı geniş olup bu kadar sık bir ekim bu forumda ben görmedim. Siz yillardir forumdasiniz varsa linki atin merak ettim gercekten. Videoyu görünce de ben protez dedim zaten. 20.000 greft ekmesi lazım hiç boşluk yok ve fırça gibi.
Diyelim ki protez degil, sadece ekimle de olmayacağına hem fikiriz, topik de olabilir dedik. Bunu bu şekilde ekim sonucu diye ınstagramda paylaşmak da etik değil bence. Insanlar bunu görüp ben de böyle olabilirim zannedecek ve kandirilacaklar.
Kişi kendi yollamış videosunu ekim sonucu bu oldu diye, aynı şekilde kuzeni de göndermiş zaten ikisi birlikte ekim yaptırmışlar, firma ikisini de paylaşmış. Her firma aynı şeyi yapardı bence.
Saç protez değil normal ekim tepeye çok girilmemiştir tepe İçin medikal tedavi olabilir çok minyatür saç var sa yada berber öne doğru yatırmıştır ama ön orta ve gerisi normal ekim.
Saç topic var örnek bu resim bakin
Hintell hocam başka bi konu da burkinho arkadaşımız protez diyebilirler demiş başka bi saç için sonra da senin yorumunu gördüm o yüzden konuyu hortlatmak istedim Bizi aydınlatır mısın? Videolara göre sence gerçek mi ?