Gönderen Konu: Asuman Hair Transplant 25.01.2020 5000 Greft  (Okunma sayısı 68152 defa)

Alonsocan

• Yeni üye
  • *
Ynt: Asuman Hair Transplant 25.01.2020 5000 Greft
« Yanıtla #451 : 08 Ocak 2021, 18:01:48 »
9.aydan sonra bir gelişme oldumu farkettiğin bilgi verebileceğin.

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #452 : 08 Ocak 2021, 21:24:47 »
9.aydan sonra bir gelişme oldumu farkettiğin bilgi verebileceğin.

Dökülme oldu bir miktar büyük ihtimal kendi dökülecek olan saçlarımdan onun dışında gelişme farketmedim belki saçlar biraz kalınlaşmış olabilir ekilenler

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #453 : 21 Ocak 2021, 17:24:12 »
Merhabalar 1 senelik süreç bitti bu süreç içinde başta siteyi kuran hintell olmak üzere herkese destekleri için teşekkürler sürece Gelirsek 8. Aydan sonra özellikle orta tepe bölgede yoğun dökülme oldu bunu ben minoxili bırakmama ve güçsüz eski saçlarımın dökülmesine bağlıyorum benden size tavsiye minoxa başlyadıysanız bırakmayın yada hiç başlamayın şimdi ki aklım olsa hiç bulaşmazdım galiba tekrardan başlayacağım çünkü orta bölüm baya seyreldi ışık altında dışarda kötü duruyor.Süreci değerlendirecek olursak şuanki halimden çok memnun değilim ha tabiki eski halime göre iyi ama daha iyi olabilirdi saçlarım dökülmesinde seboreik dermatit kepeklenmede etkili oldu özellikle hava değişiminde yazın urfada olduğum için kafa derim çok rahattı kış gelince işler değişti.SİZCE SÜREÇ NASIL SONUÇLANMIŞ MİNOXİLE BAŞLIYAYIM MI?

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #454 : 21 Ocak 2021, 17:53:05 »
Merhabalar 1 senelik süreç bitti bu süreç içinde başta siteyi kuran hintell olmak üzere herkese destekleri için teşekkürler sürece Gelirsek 8. Aydan sonra özellikle orta tepe bölgede yoğun dökülme oldu bunu ben minoxili bırakmama ve güçsüz eski saçlarımın dökülmesine bağlıyorum benden size tavsiye minoxa başlyadıysanız bırakmayın yada hiç başlamayın şimdi ki aklım olsa hiç bulaşmazdım galiba tekrardan başlayacağım çünkü orta bölüm baya seyreldi ışık altında dışarda kötü duruyor.Süreci değerlendirecek olursak şuanki halimden çok memnun değilim ha tabiki eski halime göre iyi ama daha iyi olabilirdi saçlarım dökülmesinde seboreik dermatit kepeklenmede etkili oldu özellikle hava değişiminde yazın urfada olduğum için kafa derim çok rahattı kış gelince işler değişti.SİZCE SÜREÇ NASIL SONUÇLANMIŞ MİNOXİLE BAŞLIYAYIM MI?
Bence saçların tepe bölgesi de dahil güzel duruyor. Ben çok fazla bir açıklık olduğunu düşünmüyorum. Minoxidile Asuman hanımın tavsiyesiyle ben de başladım. Zaten kepeklenmenin bir nedeni de aslında Minox'un kendisi. Seboreik Dermatit ile ilgili Youtube da videoları olan bir doktor var (Dr Hamid Aydın) . Bence gayet faydalı videolar. Bu işin asıl beslenmeden başladığını söylüyor. Bence izelemende fayda var videolarını. Vichy Dercos (yeşil olanı) kullanmıyorsan kullanmanı öneririm. haftada 2-3 kez saçlarını onla yıkayabilirsin. Ben de minox kullandığım için onunla yıkıyorum saçlarımı 2-3 kez haftada. Minox konusunda da haklısın ama ben bu ilacı en azından sadece geceleri 4 fıs olarak gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum. Tabi bu tercih meselesi. Gece 2 dakika ayırıp kullanmak ve bunu her gece yapmak benim için çok mesele değil ama bu kişiden kişiye değişir tabi

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #455 : 21 Ocak 2021, 18:15:38 »
Teşekkürler vich dercos kullanıyorum ama o bile kesmiyor bazen keşke 3-4 fıs devan etseydim sizin gibi bende başlasam mı tekrar minoxa çok kararsızım daha da kötüleşmeden saçlar çünkü tüy gibi inceldi saçlar iyice

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #456 : 21 Ocak 2021, 21:19:15 »
@Hintell hocam sen ne diyorsun bu konuda

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #457 : 21 Ocak 2021, 21:43:51 »
yukarida yazmissin : simdiki aklim olsa hic baslamazdim !.

ben minox hic kullanmadim, cünkü biraktiktan sonra eskisinden daha kötü yaptigini okuyorum hep , ozaman neden kendimi buna bagli edeyim !

yasinizi bilmiyorum , donörünüz ama saglam duruyor , yasiniza ve saciniz durumuna göre ileride bir sIkIlastIrma daha mantikli .

simdi destek olarak biotin, b12... vitaminler takviye olarak kullanabilirsiniz.

Ercan07

• Full Member
« Yanıtla #458 : 21 Ocak 2021, 21:48:09 »
Tepe bölgeler zaten cok sıkı ekilmiyor on kısımlar sık ekiliyor suan gayet iyi mevsim geçişlerinde saclar kirilgan oluyor çabuk dökülüyor buda etkiliyor ister istemez suan bndede var dökülme fakat bn hic kullanmadim minoxsil tarzı şeyler bulasmadim bnce sizde bidaha bulasmayin

Ercan07

• Full Member
« Yanıtla #459 : 21 Ocak 2021, 21:52:06 »
Teşekkürler vich dercos kullanıyorum ama o bile kesmiyor bazen keşke 3-4 fıs devan etseydim sizin gibi bende başlasam mı tekrar minoxa çok kararsızım daha da kötüleşmeden saçlar çünkü tüy gibi inceldi saçlar iyice
vich dercos kırmızı olan şampuan dan aldim fakat çok kaşıntı ve saclarda yaglilik hissi bırakıyor saclari da inceltiyor resmen hemen biraktim memnun kalmadim o şampuandan acikcasi

Artı kel

• Full Member
« Yanıtla #460 : 21 Ocak 2021, 21:59:02 »
Bendede tepe bölgesinde güçsüz saçlarda yani ince telli olanlarda dökülme var mevsimselde olabilir merak ettiğim minoxu tepe bölgesinede kullandınızmı yoksa sadece ön bölgeye tekmi ve kullanma sıklığınız neydi?

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #461 : 21 Ocak 2021, 22:18:44 »
yukarida yazmissin : simdiki aklim olsa hic baslamazdim !.

ben minox hic kullanmadim, cünkü biraktiktan sonra eskisinden daha kötü yaptigini okuyorum hep , ozaman neden kendimi buna bagli edeyim !

yasinizi bilmiyorum , donörünüz ama saglam duruyor , yasiniza ve saciniz durumuna göre ileride bir sIkIlastIrma daha mantikli .

simdi destek olarak biotin, b12... vitaminler takviye olarak kullanabilirsiniz.

İlerde sıkılaştırma düşünüyorum zaten ben minox kullandığım için kullanabilirim diyorum hiç kullanmasaydım zaten kullanmazdım biotin ve finans alıyorum destek olarak donör sağlam evet teşekkürler

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #462 : 21 Ocak 2021, 22:20:19 »
Tepe bölgeler zaten cok sıkı ekilmiyor on kısımlar sık ekiliyor suan gayet iyi mevsim geçişlerinde saclar kirilgan oluyor çabuk dökülüyor buda etkiliyor ister istemez suan bndede var dökülme fakat bn hic kullanmadim minoxsil tarzı şeyler bulasmadim bnce sizde bidaha bulasmayin

Tavsiyeniz için sağolun ercan hocam dökülmesi değil de döküldükten sonra yerine çıkmaması sıkıntı

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #463 : 21 Ocak 2021, 22:22:50 »
vich dercos kırmızı olan şampuan dan aldim fakat çok kaşıntı ve saclarda yaglilik hissi bırakıyor saclari da inceltiyor resmen hemen biraktim memnun kalmadim o şampuandan acikcasi

Bende yeşil olanı kullanıyorum hocam evet yağlılık hissi aşırı bırakıyor ve inceltiyor saçları biraz ama seboreik için başka çare yok gibi birde ben sawpoo kullanıyorum hocam o mesela daha kalın dolgun yapıyor saçları ama o da kepek yapıyor bende arada kullanıyorum geçen saçları kestirmeye gitmiştim kuaföre sawpoo ile yıkadığım gündü çok beğendi ekimi güzel olmuş baya dedi hacimlenmişti saçlar siz hangi şampuanı kullanıyorsunuz ?

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #464 : 21 Ocak 2021, 22:25:16 »
Bendede tepe bölgesinde güçsüz saçlarda yani ince telli olanlarda dökülme var mevsimselde olabilir merak ettiğim minoxu tepe bölgesinede kullandınızmı yoksa sadece ön bölgeye tekmi ve kullanma sıklığınız neydi?

ben 4 sabah 4 akşam 8 fıs sıkıyordum tepeyede kullandım evet önlere de

Facebook Twitter Instagram