Saç Ekimi Sonuçları
Eyvallah hocam diğer arkadaşların abilerin kardeşlerinde yorumlarını bekliyorum sağlıcakla kalın
Hayırlı olsun hocam güle güle tara inşallah bizim sonuçlar da böyle olur diyelim
Ekim öncesi sac durumun benim şu anki baya benziyor, resmen yeni bir delikanlı olmuşsun, inşallah en yakln zamanda bende ektirebilirim..
Sağolun teşekkürler sorunuza gelirsek asuman hanım benim ekimim de kanal açma işleminde tamamen bulundu diğer işlemlerde asistanları ince işçilik ile uğraştılar arada asuman hanımda uğradı köklerin kafaya yerleştirilmesinde de bulundu kendisi ilaçları asuman hanım öneriyor.
Güle güle tara dostum inanılmaz olmuş. Bir sorum olacak, finasterid'i hangi şekilde ve ne kadar süre kullanmanı tavsiye etmişti Asuman Hanım?
1 sene tavsiye etti, ben günlük 1 mg kullanıyorum ne şekilde tavsiye ettiğini hatırlayamadım şuan hocam
Ekimden bir süre önce mi başlattı peki? Herhangi bir yan etki gördün mü. Ben de düşünüyorum da kafamda çok soru var bunla ilgili açıkçası.
Çoklu greftler yoğun olarak ön bölgede kullanılmış o yüzden önler sanki çocukluk saçınız gibi muazzam duruyor. Üst bölgeler biraz seyrek ama ışık altında normal bir durum bu, genel olarak baktığımda mükemmel.
gayet iyi reis bunu korusan daha ne istersin
Dutasa başladım senin sistem reis 3 gün arayla 1 kapsül bakalım nasıl etki yapcak