benim tereddütlerim vardı ama bende başlayacağım bakalım göreceğiz sonucu hocam saç çıkışları yeni başlıyor zaten pek bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum açıkcası
Minoxili, saçların altındaki ateşi alevlendiren bir hava akışı gibi düşünün. Saçlar dökülmeye yakın ise, çok incelmişse veya kökler ölmediyse; minoxil kullanılan yerlerde saçlar tekrardan harekete geçer. Büyümeye başlar. İncelmişse kalınlaşmaya başlar. Fakat ne zaman hava akımını durdurursanız ateş yeniden yavaşlamaya ve zamanla sönmeye doğru gider.
Minoxili ekim alanına kullanırsanız, zaten yanmak üzere olan ateş hızlıca yanar. Saçlar hızlı çıkar. Daha kaliteli çıkar ve süreci hızlandırır. Ekilen saç kökleri tam çıkacak canlılıkta değilse, yüzeye çıkamıyorsa onları da çıkarabilir. İtici bir güç oluşturuyor.
Özetle;
Biraz okumuştum ekim yaptırınca. Şahsi fikrim; ekilen alana minoxil kullanmak çok faydalı olacaktır. Oradaki saç kökleri sorunlu olmadığı için bırakınca problem olma ihtimali epeyce düşük.
Ekim olmayan alanda, kökler ve zemin geçici olarak yelleniyor. Ateş yükseliyor, saçlar kendine geliyor. Fakat bırakınca ateş tekrar sönecektir, ama geç ama erken.