Gönderen Konu: Arenamed 5500 greft  (Okunma sayısı 57794 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5500 greft
« Yanıtla #181 : 07 Ağustos 2017, 09:37:08 »
Üstad bunada şükür dua  et mevcut saçların zarar görmemiş

Allah razı olsun , emeği geçen herkezden ki, hala saçın var. Çok şükür:)

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 07 Ağustos 2017, 09:50:47 »
Üstad bunada şükür dua  et mevcut saçların zarar görmemiş

Allah razı olsun , emeği geçen herkezden ki, hala saçın var. Çok şükür:)
;D ;D ;D ;D sözün bittiği yer ne diyim.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 07 Ağustos 2017, 09:52:02 »
işin özü forumdan arkadaşlar ekseydi benim saçı daha iyi olurdu. :)))

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 11 Ağustos 2017, 16:08:25 »
gün ışığı, baya bi kısalttım.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 11 Ağustos 2017, 16:09:34 »
ön cephe

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 11 Ağustos 2017, 16:14:59 »
Ekimden memnuniyet durumun nedir.
10 üzerinden puanlarsan kaç verirsin bu ekime?
Bu konular hakkında bilgi verirsen iyi olur. Çünkü asıl sonucun iyi yada kötü olduğunu en iyi sen biliyorsun, günde yüzlerce kez aynaya bakarak değişiklikleri analiz eden sensin, bizler paylaştığın fotoları yorumluyoruz ki bu bazen gerçekten yanıltıcı oluyor.
Tekrar Ekim yaptıracak olsan bu merkezi tercih edermisin? Olumlu-olumsuz yönleri neler?

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #187 : 11 Ağustos 2017, 18:20:25 »
Ekimden memnuniyet durumun nedir.
10 üzerinden puanlarsan kaç verirsin bu ekime?
Bu konular hakkında bilgi verirsen iyi olur. Çünkü asıl sonucun iyi yada kötü olduğunu en iyi sen biliyorsun, günde yüzlerce kez aynaya bakarak değişiklikleri analiz eden sensin, bizler paylaştığın fotoları yorumluyoruz ki bu bazen gerçekten yanıltıcı oluyor.
Tekrar Ekim yaptıracak olsan bu merkezi tercih edermisin? Olumlu-olumsuz yönleri neler?
sloocer dostum ilgin için öncelikle teşekkürler. 8 ay oldu saçım şu an gördüğünüz gibi. şakaklar şimdilik seyrek, alttan hala çıkışlar gözlemliyorum ve elime batan saçlar var. asıl yorumumu 1 sene sonra yapacağım. şu an ki yorumum ise; memnun değilim, 10 üzerinden 6-7 gibi bir not veririm. tekrar ekim yapmak istesem arenamed i tercih etmem.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 29 Eylül 2017, 06:42:32 »
Hocam son durum nedir?

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 29 Eylül 2017, 12:04:52 »
9.5 ay oldu.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #190 : 29 Eylül 2017, 12:18:06 »
ekimden memnun değilim. 10 ay oldu neredeyse ben ümidi kestim. koray hocaya mail attım resimlerimi, süreç 15.aya kadar devam eder dedi, süreç bitsin acele etme dedi.

Everest1907

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 30 Eylül 2017, 20:43:54 »
yarın kardeşim biz seninle hemen hemen ayni zamanda ekim yaptırdık. ve senin açıklığın çok az olduğu halde onu bile becerememişler süper olması lazımdı.  yanı durum vasat bence. normalde sac kalitende iyi görünüyor. biraz daha beklemek lazım .

SümüklüSülo

• 2014 yilinda sac ekimi yaptirdim
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : 02 Ekim 2017, 01:19:35 »
Merhabalar,

Serkan AYDIN i cok merak ediyordum! Bulundugum sehir de kendisini yakindan taniyan arkadaslarim var buraya gelip ekim yapacakti v.s. baya sohbetini yaptik özellikle ünlülere ekim yaptigi icin yakin cevresi kendisine cok güveniyor.

Face üzerinden -7 bin Grift ekimim- diye bir baslik atmisti bende samimi bir sekilde soru iletmistim yorum bölümüne:"7 bin Grift alindiktan sonra ense bölümü verimsiz olmaz mi" demistim ve yorumum silinmisti.

Forum da bu kadar memnun olmayan insan var ama ünlülerin ekimleri iyi duruyor bunu tam olarak anlamadim.
Bu arkadasin ekimi tamamiyle basarisiz enseyi zaten yok ediyorlar ki heralde  Arenamed yakin zamanda müsterilerini kaybeder.

- Ekim 2014
- Norton 6
- Tek seans

Sonuc göründügü gibi

Kiskanmayin sizinde olsun 🙂

ReLaX

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #193 : 02 Ekim 2017, 01:22:04 »
5500 greft ile bu sonuc alindiysa cok kötü bir sonuc....

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #194 : 06 Kasım 2017, 22:22:12 »
BEN YANDIM ELLER YANMASIN...
arkadaşlar bende  buranın mağdurlarındanım öncelikle hakkımı haram etmekle başlayabilirim.Aladıkları paranın hakkından fazlası haram olsun.Salak gibi yok o gitti şu ünlü yaptırdı bunlara kandım bende  gitti yaptrıdım sözde 5500 ektiler ama yalan  çim kafa  gibi oldum spot ışıgı altında  bildigin çim adamım yani o derece millete madara olmakta cabası tabi. nerene ektirdin diyolar...Tabi bu laflar insanın moralini bozuyo bende haliyle kalaylıyorum. ilgisizlik alakasızlık diz boyu soru soruyorm hazır mesajla cevap atıyo farklı bişey soruyorum yine aynı mesaj.... çıldırıyorum.. ilk önce 7 ay sonra cillop dediler sonra 9 oldu en son 12 dediler ulan 9 ay olmuş çıkmayan şey 3 aydamı çıkıcak milleti salakmı sanıyosunuz!! neyse daha çok şey söylerimde kamuya açık yer sınırlar belli :)

siz,siz olun sakın ama sakın burayı tercih etmeyin.

bende dahil Allah hepimize sabır versin aldıkları paranın hayrını görmesinler inşallah.

Geçmiş olsun, amacınız Arkadaşları bilgilendirmek ise lütfen bir kaç öncesi ve sonrası fotoğraf paylaşınız. Aksi taktirde söyledikleriniz iddia etmekten öte gitmez, farklı şüpheler uyandırır, üstelik ekim merkezini töhmet altında bırakır.

Facebook Twitter Instagram