Gönderen Konu: Arenamed 5500 greft  (Okunma sayısı 57787 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5500 greft
« Yanıtla #165 : 04 Temmuz 2017, 14:06:26 »
sloocer dostum haklısın, altına imza atarım. kendi açımdan konuşacak olursam; sanırım bu arenamedde iyi ve kötü ekipler var. bana denk gelen ekip iyi diyebilirim, gerçi benim alım işlemini Mahir diye bir arkadaş aldı sadece. ben donör bölgede diğer arkadaşların yaşadığı sıkıntıyı yaşamadım. hea diğer ekim merkezlerine göre değil, diğer arenamed ekimlerine göre kıyaslıyorum. zaten ekimden sonra dışarıda yeni ekim yaptıran insanları görünce, kendi kendime dedim ki; adam 1 hafta önce ekim yapmış kafada yara,bere vs. hiç bir şey yok. bizim neden böyle??? bana şahsen ekimden önce 4 ay sonra düzelir vs. söylemediler, şansıma Mahir denen arkadaş tecrübeliymiş o denk geldi bana. ama şunu tekrar söylüyorum, eğer ekimden önce bu forumla tanışsaydım arenamed e ekim yapmazdım.

Bak simdi ayni yere geldik....Gunde 20-25 ekimden bahsediyoruz, boyle bir ekim merkezi yok turkiyede....Iyi tanidik bir hocanin senede ektigini adamlar 5 gunde ekiyor.

bu Arenamed in tercih edilgini gosteriyor ki bu sadece fiyat politikasi ve reklam ile olacak isler degil.Belli ki musteri memnuniyetide var.Demekki iyi islerde cikiyor bu merkezden bu anlam cikiyor burada.

Ama talep cok diyip, sallama catara patara ekim yapar isen, sagdan soldan isi bilen bilmeyen ekipler ile isleri yetistirmeye calisirsan Franchise modeline gecen geleneksel kebapcilar gibi bu buyumeyi kaldiramayip kaliteyi dusurursun.

Sadece bu forumda baktigimda anliyorum kimin sacini hangi ekip yapmis diye, her ekip kendi imzasini atiyor. Boyle olmamali , arenamed standarti olmali, biz bakinca buradan bakinca " aaaa bunun alimini mahir almis, bunun alimini cristina almis, bununkini yavuz almis " demeyelim.

ben 1 kere gidip gormemisimdir bu merkezi , siz magdurlarin sayesinde hepsinin isinide isminide bilir olduk...

Asistan kardes, bak buraya yazdigim bilgiler cok degerli birgiler, is gelistirme adina ben musterilerime yillik 150.000 lira gibi bir hizmet bedeli karsiliginda veriyorum bu bilgileri. Lutfen bu elestirilere cevap vermeye harcadiginiz emegi ,alimlari  duzeltebilmeye harcayiniz.Keza parcalanmis bir donorun, 5-6 ay yara bere icersinde gezen 23-25 yasinda bir gencin yasayacagi psikolojik travmanin telafi edecek bir cevabi yok.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #166 : 04 Temmuz 2017, 14:18:08 »
Noktayı koymuş sevgili sloocer
Tarık bey siizin ekime gelicek olursak umarım sakaklar dolar sorununuz kalmaz
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 14:48:22 Gönderen: Martineden1903 »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 04 Temmuz 2017, 14:57:54 »
tarık konu dışı ama sakalsız daha genç ve daha  iyi duruyorsun kardeşim sakal bırakma .. sakalda da 1500 greft yatıyor bu arada
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 15:00:57 Gönderen: ruhi mücerret »

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 04 Temmuz 2017, 15:17:58 »
tarık konu dışı ama sakalsız daha genç ve daha  iyi duruyorsun kardeşim sakal bırakma .. sakalda da 1500 greft yatıyor bu arada
teşekkürler dostum, zaten son zamanlarda bıramıyorum. :)

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 04 Ağustos 2017, 14:42:19 »
8.ay ben umudu kestim. hala elime batan saçlar var alttan ama, bu saatten sonra bir şey olmaz.

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 04 Ağustos 2017, 16:11:02 »
bu arena med den nefret ediyorum .. instagramda serkan aydın denen k.çımın dünyaca ünlüsünü bi sıkıstırdım hemen engelledi. bunlar ah alıyo ve biliyorumki işleri bi gun sarpa saracak. ....... ekimin olmamış kardesim kusura bakma. bu kaliteli ve yogun sactan bu sonuç ! Cok gecmiş olsun kardeşim

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 04 Ağustos 2017, 16:18:47 »
bu arena med den nefret ediyorum .. instagramda serkan aydın denen k.çımın dünyaca ünlüsünü bi sıkıstırdım hemen engelledi. bunlar ah alıyo ve biliyorumki işleri bi gun sarpa saracak. ....... ekimin olmamış kardesim kusura bakma. bu kaliteli ve yogun sactan bu sonuç ! Cok gecmiş olsun kardeşim
aynen öyle dostum. ekim başarısız, oysa ki çok kolay bir ekim olmalıydı ama ne yazık ki planlama vs olmadığı için rezillik oldu. gidicem yakında yanlarına bakalım ne diyecekler.

Everest1907

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 04 Ağustos 2017, 16:52:04 »
bu kadar açıklığı kapatamıyorlarsa bence dükkanı kapatsınlar artık ayıptır ya.. hadi benim kel alan çoktu fena da olmadı ama senin ekiminin başarısız sonucunün hicbir açıklaması olamaz.. kesinlikle bi görüşmek lazım bakalım ne diyecekler.. arkasinda duracaklar mi..

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 04 Ağustos 2017, 17:43:51 »
bu kadar açıklığı kapatamıyorlarsa bence dükkanı kapatsınlar artık ayıptır ya.. hadi benim kel alan çoktu fena da olmadı ama senin ekiminin başarısız sonucunün hicbir açıklaması olamaz.. kesinlikle bi görüşmek lazım bakalım ne diyecekler.. arkasinda duracaklar mi..
1 sene dolsun diyecekler, tek diyebilecekleri bu olur.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 04 Ağustos 2017, 17:54:22 »
şimdi yazıştım 10.ayı bekle beni ara diyorlar :))) gerekirse sıklaştırma yaparız diyorlar ve hatta ne gerekiyorsa yaparız diyorlar.

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 04 Ağustos 2017, 18:36:36 »
şimdi yazıştım 10.ayı bekle beni ara diyorlar :))) gerekirse sıklaştırma yaparız diyorlar ve hatta ne gerekiyorsa yaparız diyorlar.
Selam tarik kardesim benim ekimdede 8 bekle 10 ayi bekle 12 bekle ne gerekirse yapiyoruz demisti Bogaz ici sac ekim ekibi ismayil adli ekimci.is ciddiyite binince kactilar yok oldular ölu taklidi yaptılar.Sanada aynisı olmaz insallah.Cünku beni dolandırdılar parayıda ekstra ekimide alamadım.Dikkatli ol  😊

Onder_1009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 04 Ağustos 2017, 18:54:19 »
Zaten 2. Defa kmsenn arenada ektirmeyi düşündüğünu sanmam umarım daha iyi olur tarık dostm.

220bpm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 06 Ağustos 2017, 18:43:59 »
Benim 5 bucuk ay oldu, 4. Aya oranla hicbir gelisme yok. 2. Ekimi nerden alip yapacaklarmis bende donor de birakmadilar. Belli basli doktorlar disinda sac ektirme isi resmen kumar. Bunu anladim ama artik cok gec. Ekimden onceki saclarim daha iyiydi benim. Telefondan ariyorlar kardesim daha cok erken diyorlar. Ulan 5.5 ay olmus artik az cok sonucun belli olmasi gerekir neye gore cok erken?

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 07 Ağustos 2017, 00:42:39 »
1 sene sonunda para iadesi isteyeceğim. Alırım alamam ama oraya ektirmem. Benim 1500-2000 greftlik işim var. Tövbe arenaya ektirirsem. 1 sene sonunda bütçeme göre buradaki uzman arkadaşlara danışacağım, bakalım.

Lajoya

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 07 Ağustos 2017, 01:01:01 »
Üstad bunada şükür dua  et mevcut saçların zarar görmemiş

Facebook Twitter Instagram