Merhaba Bende arenamed de 25.04.2017 de şaç ektirdim adım gökhan akın bu foruma ektirdikten sonra ulaştım baya konuları dolaştım fakat dönor bölgeye herkez aşırı takmış durumda serkan bey bana masaya oturduğumda sordu 3 4 ay iz kalır kabul ediyor musun ? Bilgilendirmeden direk pata küte dalmıyorlar ben sahsen ekilen şaçlarımı düşünüyorum çünkü dönor bölgeyi zaten daima 1 numara kestiriyorum fakat Ben burdaki eleştiriler o kadar kötü ki sahsen eleştiri değil resmen antiarenamed ciler oluşmuş bu ekim yaptıran arkadaşlarının psikolojisini bozarcasına veriyorlar ayarı yorum olarak hp biotin tablet 10 mg kullanıyorum süreci hızlandırıyormuş forumlarda okudum gönlüzü ferah tutun şonuç olarak yaptığı işin arkasında duran insanlar ve benim bu kadar ılımlı düşünmemdeki neden benimle beraber aynı gün saç ekriren bir arkadaş vardı daha önce kardeşi ektirmiş sonuca göre gelmiş oda valla içim çok rahat tüm serkan aydın ve ekibine teşekkür ederim ekimimi gerçekleştiren Özbekistan lı faruk bey ve hanımına özellikle
Ulan arenamed ulan arenamed ikna ettin sonunda beni yarın geliyorum mezbahaneye şaka bir yana tmm açıyorsunuz fake hesaplarda bu kadar belli etmeyin bari adım gokhan akın hey Allahım ulan kim bu forumda hangi sebeble adını versin olaya inandırıcılık katıyorlar akillarinca
" tesekkurler Özbekistan lı faruk bey ve hanımına "
Arenamed Dunya markasidir derken Asistan beyin kastettigi calisanlarin international olmasi mi idi acaba?
Bu seferde aklima gelen ilk soru "Calisma izni varmi bu yabancilarin " ?
Aklimda deli sorular:)
Icimiz mi kotu?Bazen Gercekten kendi kedime soruyorum, "kotu donorleri gorup, sinirlenip olaya duygusal bakiyor, adamlarin islerinde hep artniyetmi ariyoruz acaba" diye.
Birsans daha verip yepyeni bir sayfa aciyorum Arenamed icin hayatimda, ilk defa ismini duymusum gibi INSTAGRAM fotograflarina bakip musterilerinin memnuniyetlerini okuyor, Filtreli yaniltici ve karanlik fotolarda olsa ekimlerin gayet basarili ve guzel olduguna inandirmaya calisiyorum kendimi.
Sonra sayfayi yeniliyorum ve foruma giriyorum, 23-25 yasinda hayatinin baharinda gencecik bir arkadasin acmis oldugu yeni bir konu gozume ilisiyor. "ekim cok SIK oldu, ama donor biraz sikintili sanirim, arkadaslardan yorum alabilirmiyim, sizce nezaman duzelir " diye....
her nekadar "100 gune kadar Duzelmeyenini gormedik" desenizde inandirici degilsiniz.Ben 160. 180. gunde duzelmeyenini gordum.Hatta duzeleninide gordugumu hatirlamiyorum..
Bu foruma bakarak , forumda arenamed e karsi karalama kampanyasi sozkonusu demek vicdansizlik olur.Bu forum kotu ekime karsi, bu forum emeksiz ekmek pesinde olanlara karsi, umut taciriligi yapan, insanlari kandiranlara karsi.
Acin bakin biraz siteyi, bu forumda Z.Kulun da kotu ekiminde ,Ilhan hocanin Nekrozlarinda da , serotonin hocanin uckagitciliginida ayni tutumu sergiledik.
Gun geldi Z.Kul bu isi biliyor, ekimleri gercekten superde dedik, Az paraya cok is diyip Ilhan hocayida ovduk.
Sezarin hakki sezara.... 1 tane kotu donor vakasi yasanir Z.kulda oldugu gibi,1-2 Nekroz yasarsin Ilhan hoca daha oncede oldugu gibi ama isinin arkasinda durursun, telefisi icin ugrasirsin.
3 ay sonra duzelecek, 4 aya birsey kalmaz, 5 ayda tertemiz olacak, bekle 7 ay olsun .... sonrada 1 yili doldur bak gor nasil super oluryor demek olmaz.Dunya markasi yapmaz Sizi, aksine tepkilere sebebiyet verir.
Son olarak, Arenamed in Asistani surekli burada takip ediyor siteyi. Ben sahsen Arenamedi tanimam orada ekimde yaptirmadim buna ragmen bu vakkalari gordukce aklima gelen, bu forumu okuyan herkezinde aklina gelebilecegini dusundugum sorulari uzunca yazarak , kendilerine aslinda bir ifade etme sansi tanidim.BU arenamedin menfaatine bir yaklasimdi.Ama bunu yanlis algilayip, aciklama yapmak yerine hemen magduru oynamayi tercih etti.SUrekli kendilerini elestirdigimizden bahsetti.
Hic bir ekim merkezi babamin oglu degil, kendi ekimimden dahi tam olarak mutlu olmadigim icin nerede yaptirdigim bilgisini paylasmiyorum.Siteden az 100 kisi bana ozelden nerede ekim yaptirdigimi iletisiim numarasini istedi vermedim.Bnlardan bir kaci Arenamed Hastasi onlarda bu yazdiklarimi burada dogrulayabilirler.Bu is sadece ticaret isi degil, bu is vicdan isi sorumluluk isi.
Arenamedin mutlaka guzel ekimleri var, tek tepki alan sey donorlerin biraz daha itinali ve temiz kullanilmasi.Binlerce ekim merkezi bu isi temiz kansiz yarasiz sekilde yapabiliyor eminim birazcik ozen gosterilse yapilabilir.Siz daha cok tercih edilir daha az elestiri alirsiniz...
Konu bukadar basit...Darilmaca kusmeceye gerek yok.. ortada problem gibi gozuken birsey var
1.cozum bu problemi ortadan kaldirmak
2.cozum bunun bir problem olmadigini , isin dogasi geregi gecici bir durum oldugunu kanitlamak.