Gönderen Konu: Arenamed 5500 greft  (Okunma sayısı 57804 defa)

asistanarena

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5500 greft
« Yanıtla #150 : 09 Haziran 2017, 15:49:42 »
sorularınızı bana özel ileti olarak gönderirseniz istediğiniz herkese istediği kadar bilgi verebiliriz efendim, Serkan aydının kendi sözleridir, kimseyi kandırıp 300-3500 greft ekip yalan söylemiyoruz 5000 yukarısı gref ile çalışıyoruz ve bu tarz sıkıntılar yaşanabiliyor yüksek greften dolayı ama bir kişi çıkıp size benim düzelmedi diyebiliyor mu hayır ? şunu da unutmayın siz girip buraya yorum yapabiliyorsunuz değil mi? sizin gibi aranemedi kötülemek isteyenlerde yorum yapıyor 2 hafta once ektirdim diyor 2 hafta önce türk herhangi bir kişiye ekim olmamış tarih veriyor mesela 14 nisan o gün herkes yabancı ekim için gelen bir tane kadın var yalancı insanlara itibar etmeyin bizim numaralarımız her yerde yazıyor ekim yaptığınız yer belli Serkan Aydın bir dünya markasıdır. lütfen asılsız laflara itibar etmeyin ve unutmayın BİR KİŞİNİN BİLE DONÖR BÖLGESİNDE SIKINTI KALMAIŞ DÜZELMEMİŞ KİMSE YOKTUR. BURALARDA DAHA 2 HAFTA KOTU OLDU DONÖRÜM DİYENLER SONRA FOTOGRAF ÇEKTİRMEYE SAATLERCE SERKAN BEYİ BEKLEMİŞTİR. LÜTFEN GERÇEKTEN YARDIMCI OLMAMIZI İSTEYENLER ADI SOYADI VE NUMARASI İLE BANA ULAŞSINLAR KİMSEYE YARDIMCI OLMADIĞIMIZ OLMADI. AMA SİZ HEM SİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN BEKLERKEN BAŞKA İNSANLARA İTİBAR GÖSTERİYORSANIZ SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ?
TEŞEKKÜRLER MESAJLARINIZI BEKLİYORUZ

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #151 : 09 Haziran 2017, 16:24:26 »
sorularınızı bana özel ileti olarak gönderirseniz istediğiniz herkese istediği kadar bilgi verebiliriz efendim, Serkan aydının kendi sözleridir, kimseyi kandırıp 300-3500 greft ekip yalan söylemiyoruz 5000 yukarısı gref ile çalışıyoruz ve bu tarz sıkıntılar yaşanabiliyor yüksek greften dolayı ama bir kişi çıkıp size benim düzelmedi diyebiliyor mu hayır ? şunu da unutmayın siz girip buraya yorum yapabiliyorsunuz değil mi? sizin gibi aranemedi kötülemek isteyenlerde yorum yapıyor 2 hafta once ektirdim diyor 2 hafta önce türk herhangi bir kişiye ekim olmamış tarih veriyor mesela 14 nisan o gün herkes yabancı ekim için gelen bir tane kadın var yalancı insanlara itibar etmeyin bizim numaralarımız her yerde yazıyor ekim yaptığınız yer belli Serkan Aydın bir dünya markasıdır. lütfen asılsız laflara itibar etmeyin ve unutmayın BİR KİŞİNİN BİLE DONÖR BÖLGESİNDE SIKINTI KALMAIŞ DÜZELMEMİŞ KİMSE YOKTUR. BURALARDA DAHA 2 HAFTA KOTU OLDU DONÖRÜM DİYENLER SONRA FOTOGRAF ÇEKTİRMEYE SAATLERCE SERKAN BEYİ BEKLEMİŞTİR. LÜTFEN GERÇEKTEN YARDIMCI OLMAMIZI İSTEYENLER ADI SOYADI VE NUMARASI İLE BANA ULAŞSINLAR KİMSEYE YARDIMCI OLMADIĞIMIZ OLMADI. AMA SİZ HEM SİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN BEKLERKEN BAŞKA İNSANLARA İTİBAR GÖSTERİYORSANIZ SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ?
isim soyisim cep numaram ve mesajim şu: bence siz görünenin ve maskenin altında saç ekim adına hiç bir estetik anlayışı olmayan ileriye dönük kendisine sadece özgüven ve beğenilme duygusu katmak icin gelip adeta kasapcilik yaparak katledip gönderdiğiniz o donör  bölgeyle insanların yaşamını sosyal hayatini mahveden psikolojik olarak bitiren o donör bölge yüzünden kendi düğün tarihini dahi erteleyen insanların ahıyla yoğrulmuş ve burada hala bu olayı bu kadar basite indirgeyebilecek ve kendini haklı cikartabilecek  kadar da kisiliksizce yorum yapabilen neydüğü belirsiz sözde asistanlarinin olduğu sözde bir kurumsunuz ! Geri dönüş yaparsanız seviniriz

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 10 Haziran 2017, 12:27:42 »
Dünya Markası ? Neyse ..  Asistan bu donör bölgelerini neden instagram sayfanıza koymuyorsunuz? Ve  Kapasitesi 8 bin olan bir donörden 6 bin 7 bin hatta üstü rekor diye paylasımlarınız var ortalama 8 bin kapasitesi olan  bir donörden  6 bin 7 bin alıp düzeldigini idda ediyorsunuz. Bikere olay mantık dışı ben açıkcası greft sayılarınıza inanmıyorum..  donörlerin böle olmasıda ekibinizin deneyimsiz olması ve fazla greft alımı ama bunlar 6 bin 7 bin yada 10 bin degil. Bana donör kapasitesini  nasıl ölcüm yapıyorsunuz .. Ekilcek alanı nasıl hesaplıyorsunuz Anlatımısınız ? Yada söyle sorayım Bu rkim sayfadaki arkadaşın ekim alanı kaç cm/2 ?  Donör kapasitesi nedir? Kaç tekli greft ekildi kaç tane  çoklu greft ? Saç kalınlıgı nedir bu bilgileri paylaşırmısınız? Dünya markası oldugunu idda ettiğiniz  kişinin merkezinde muhakkak bu veriler olmalı çünkü dünya markası olarak bildigimiz merkezlerde bu veriler mevcut... ha eger bu hesaplar yoksa zaten en kötüsü bu neye göre maksimum greft ekiyorsunuz kuş bakışımı ?  Ve açıkcası forum olarak  sizin bu hale getirdiğiniz insanların burda durumlarını gördükçe çok üzülüyoruz bu insanlık dışı bır olay ve ben düzeliceğini düşünmüyorum sizle benim düzelme anlayışımız çok farklı sanırım ... üsteki sordugum verileride rica edicem.

7000 dedikleri max 4000 olduğunu düşünüyorum
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #153 : 10 Haziran 2017, 14:47:41 »
Serkan aydın dünya markası ise
Injerto capilar hassong  wong koray erdoğan muttalip keser acaba hangi klasmanda. Size göre asistan arenamed.

bold pilot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 10 Haziran 2017, 21:46:42 »

Bu ülkede her şey olabilirisin ama rezil olamazsın.
Buyrun canlı örneği.
Utanmaz sıkılmazlar..

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 03 Temmuz 2017, 09:56:20 »
7.ay

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 03 Temmuz 2017, 09:57:47 »
7.ay

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 03 Temmuz 2017, 10:12:56 »
Sakallar çok seyrek kalmamış mi

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 03 Temmuz 2017, 10:17:49 »
Sakallar çok seyrek kalmamış mi

aynen öyle dostum şakaklar seyrek. 7 ay oldu kapanması gerek, bu saatten sonra kapanır mı zannetmiyorum.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 03 Temmuz 2017, 12:03:10 »
bu da 6. ay. vakslı saç, vaks, köpük vs sürünce güzel oluo ama normal hali henüz beni tatmin etmedi. görüştüm arenamedle 12. aya kadar muhteşem olur dediler. bakıp göreceğiz.

Levent25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 04 Temmuz 2017, 02:04:04 »
ekimin hayırlı olsun. sana zahmet açık havada tepeden foto paylaşır mıısn
donor ne durumda?

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 04 Temmuz 2017, 02:26:40 »
Merhaba Bende arenamed de 25.04.2017 de şaç ektirdim adım gökhan akın bu foruma ektirdikten sonra ulaştım baya konuları dolaştım fakat dönor bölgeye herkez aşırı takmış durumda serkan bey bana masaya oturduğumda sordu 3 4 ay iz kalır kabul ediyor musun ?  Bilgilendirmeden direk pata küte dalmıyorlar ben sahsen ekilen şaçlarımı düşünüyorum çünkü  dönor bölgeyi zaten daima 1 numara kestiriyorum fakat   Ben burdaki eleştiriler o kadar kötü ki sahsen eleştiri değil resmen antiarenamed ciler oluşmuş bu ekim yaptıran arkadaşlarının psikolojisini bozarcasına veriyorlar ayarı yorum olarak   hp biotin tablet 10 mg  kullanıyorum süreci hızlandırıyormuş forumlarda okudum  gönlüzü ferah tutun şonuç olarak yaptığı işin arkasında duran insanlar ve benim bu kadar ılımlı düşünmemdeki neden benimle beraber aynı gün saç ekriren bir arkadaş vardı daha önce kardeşi ektirmiş sonuca göre gelmiş oda valla içim çok rahat tüm serkan aydın ve ekibine teşekkür ederim ekimimi gerçekleştiren Özbekistan lı faruk bey ve hanımına özellikle
Ulan arenamed ulan arenamed ikna ettin sonunda beni yarın geliyorum mezbahaneye  ;D ;D şaka bir yana tmm açıyorsunuz fake hesaplarda bu kadar belli etmeyin bari ;) adım gokhan akın  ;D hey Allahım ulan kim bu forumda hangi sebeble adını versin ;D olaya inandırıcılık katıyorlar akillarinca

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 04 Temmuz 2017, 12:16:57 »
ekimin hayırlı olsun. sana zahmet açık havada tepeden foto paylaşır mıısn
donor ne durumda?
dostum arka sayfada filtresiz ışık altında çekilmiş 7.ay resimlerim mevcut. oradan anlaşılıyor. istersen tabi dışarıda gün ışığında çekip atarım.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 04 Temmuz 2017, 13:37:19 »
Merhaba Bende arenamed de 25.04.2017 de şaç ektirdim adım gökhan akın bu foruma ektirdikten sonra ulaştım baya konuları dolaştım fakat dönor bölgeye herkez aşırı takmış durumda serkan bey bana masaya oturduğumda sordu 3 4 ay iz kalır kabul ediyor musun ?  Bilgilendirmeden direk pata küte dalmıyorlar ben sahsen ekilen şaçlarımı düşünüyorum çünkü  dönor bölgeyi zaten daima 1 numara kestiriyorum fakat   Ben burdaki eleştiriler o kadar kötü ki sahsen eleştiri değil resmen antiarenamed ciler oluşmuş bu ekim yaptıran arkadaşlarının psikolojisini bozarcasına veriyorlar ayarı yorum olarak   hp biotin tablet 10 mg  kullanıyorum süreci hızlandırıyormuş forumlarda okudum  gönlüzü ferah tutun şonuç olarak yaptığı işin arkasında duran insanlar ve benim bu kadar ılımlı düşünmemdeki neden benimle beraber aynı gün saç ekriren bir arkadaş vardı daha önce kardeşi ektirmiş sonuca göre gelmiş oda valla içim çok rahat tüm serkan aydın ve ekibine teşekkür ederim ekimimi gerçekleştiren Özbekistan lı faruk bey ve hanımına özellikle
Ulan arenamed ulan arenamed ikna ettin sonunda beni yarın geliyorum mezbahaneye  ;D ;D şaka bir yana tmm açıyorsunuz fake hesaplarda bu kadar belli etmeyin bari ;) adım gokhan akın  ;D hey Allahım ulan kim bu forumda hangi sebeble adını versin ;D olaya inandırıcılık katıyorlar akillarinca

" tesekkurler Özbekistan lı faruk bey ve hanımına "

Arenamed Dunya markasidir derken Asistan beyin kastettigi calisanlarin international olmasi mi idi acaba?
Bu seferde aklima gelen ilk soru "Calisma izni varmi bu yabancilarin " ?

Aklimda deli sorular:)

Icimiz mi kotu?Bazen  Gercekten kendi kedime soruyorum, "kotu donorleri gorup, sinirlenip  olaya duygusal bakiyor, adamlarin islerinde hep artniyetmi ariyoruz acaba" diye.

Birsans daha verip yepyeni bir sayfa aciyorum Arenamed icin hayatimda, ilk defa ismini duymusum gibi INSTAGRAM fotograflarina bakip musterilerinin memnuniyetlerini okuyor, Filtreli yaniltici ve karanlik fotolarda olsa ekimlerin gayet basarili ve guzel olduguna inandirmaya calisiyorum kendimi.

Sonra sayfayi yeniliyorum ve foruma giriyorum, 23-25 yasinda hayatinin baharinda gencecik bir arkadasin acmis oldugu yeni bir konu gozume ilisiyor. "ekim cok SIK oldu, ama donor biraz sikintili sanirim, arkadaslardan yorum alabilirmiyim, sizce nezaman duzelir " diye....

her nekadar "100 gune kadar Duzelmeyenini gormedik" desenizde inandirici degilsiniz.Ben 160. 180. gunde duzelmeyenini gordum.Hatta duzeleninide gordugumu hatirlamiyorum..

Bu foruma bakarak , forumda arenamed e karsi karalama kampanyasi sozkonusu demek vicdansizlik olur.Bu forum kotu ekime karsi, bu forum emeksiz ekmek pesinde olanlara karsi, umut taciriligi yapan, insanlari kandiranlara karsi.

Acin bakin biraz siteyi, bu forumda Z.Kulun da kotu ekiminde ,Ilhan hocanin Nekrozlarinda da , serotonin hocanin uckagitciliginida ayni tutumu sergiledik.

Gun geldi Z.Kul bu isi biliyor, ekimleri gercekten superde dedik, Az paraya cok is diyip Ilhan hocayida ovduk.

Sezarin hakki sezara.... 1 tane kotu donor vakasi yasanir Z.kulda oldugu gibi,1-2 Nekroz yasarsin Ilhan hoca daha oncede oldugu gibi ama isinin arkasinda durursun, telefisi icin ugrasirsin.

3 ay sonra duzelecek, 4 aya birsey kalmaz, 5 ayda tertemiz olacak, bekle 7 ay olsun .... sonrada 1 yili doldur bak gor nasil super oluryor demek olmaz.Dunya markasi yapmaz Sizi, aksine tepkilere sebebiyet verir.

Son olarak, Arenamed in Asistani surekli burada takip ediyor siteyi. Ben sahsen Arenamedi tanimam orada ekimde yaptirmadim buna ragmen bu vakkalari gordukce aklima gelen, bu forumu okuyan herkezinde aklina gelebilecegini dusundugum sorulari uzunca yazarak , kendilerine aslinda bir ifade etme sansi tanidim.BU arenamedin menfaatine bir yaklasimdi.Ama bunu yanlis algilayip, aciklama yapmak yerine hemen magduru oynamayi tercih etti.SUrekli kendilerini elestirdigimizden  bahsetti.

Hic bir ekim merkezi babamin oglu degil, kendi ekimimden dahi tam olarak mutlu olmadigim icin nerede yaptirdigim bilgisini paylasmiyorum.Siteden az 100 kisi bana ozelden nerede ekim yaptirdigimi iletisiim numarasini istedi  vermedim.Bnlardan bir kaci Arenamed Hastasi onlarda bu yazdiklarimi burada dogrulayabilirler.Bu is sadece ticaret isi degil, bu is vicdan isi sorumluluk isi.

Arenamedin mutlaka guzel ekimleri var, tek tepki alan sey donorlerin biraz daha itinali ve temiz kullanilmasi.Binlerce ekim merkezi bu isi temiz kansiz yarasiz sekilde yapabiliyor eminim birazcik ozen gosterilse yapilabilir.Siz daha cok tercih edilir daha az elestiri alirsiniz...

Konu bukadar basit...Darilmaca kusmeceye gerek yok.. ortada problem gibi gozuken birsey var

1.cozum bu problemi ortadan kaldirmak
2.cozum bunun bir problem olmadigini , isin dogasi geregi gecici bir durum oldugunu kanitlamak.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 04 Temmuz 2017, 13:49:59 »
sloocer dostum haklısın, altına imza atarım. kendi açımdan konuşacak olursam; sanırım bu arenamedde iyi ve kötü ekipler var. bana denk gelen ekip iyi diyebilirim, gerçi benim alım işlemini Mahir diye bir arkadaş aldı sadece. ben donör bölgede diğer arkadaşların yaşadığı sıkıntıyı yaşamadım. hea diğer ekim merkezlerine göre değil, diğer arenamed ekimlerine göre kıyaslıyorum. zaten ekimden sonra dışarıda yeni ekim yaptıran insanları görünce, kendi kendime dedim ki; adam 1 hafta önce ekim yapmış kafada yara,bere vs. hiç bir şey yok. bizim neden böyle??? bana şahsen ekimden önce 4 ay sonra düzelir vs. söylemediler, şansıma Mahir denen arkadaş tecrübeliymiş o denk geldi bana. ama şunu tekrar söylüyorum, eğer ekimden önce bu forumla tanışsaydım arenamed e ekim yapmazdım.

Facebook Twitter Instagram