Gönderen Konu: Arenamed 5500 greft  (Okunma sayısı 57805 defa)

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5500 greft
« Yanıtla #135 : 30 Mayıs 2017, 17:40:45 »
xpecia kilo yağlanma göbek vs yaptımı ..saw palmetto yapıyor mesala
valla anladığım kadarıyla yapıyor, neden derseniz 3 ay önce spora başladım. normalde ben 2 ayda sağlam kilo verirdim, vücut direk şekle girerdi. şimdi de girdi ama göbek kısmında yağlanma var.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 30 Mayıs 2017, 22:30:30 »
evet aynen bende hiç göbek olmazdı saw palmetto göbek yaptı resmen kilo aynı ama göbek var demek ki yapıyor

dtdodi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 31 Mayıs 2017, 12:49:02 »
tarık kardeş seninle beraber ektiren arkadaşın donörü topladı mı köyü olmuştu onun donör öyle söylemiştin arkadaştan haberin varsa durumu bizimle paylaşabilir misin ?benim donörün de içine etti arenamed toparlanma olur mu çok merak ediyorum

66yozgatli66

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 01 Haziran 2017, 05:31:52 »
@dtdodi kardesim hic dert etme bendede ayni durum vardi. 11.01.17 bende ektirdim arenamed de ve 3-4 ay birden torpalanmaya basladi cok sükür. Herkez bana söyliyordu sen neyaptin keske oraya gitmeseydin... Ama cok sükür hersey yolluna yavaz yavaz girdi yani kafana fazla takma sendede iyilesir kardesim. Sana resimde gönderdim, yani benim durum boyledi.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 02 Haziran 2017, 12:22:57 »
tarık kardeş seninle beraber ektiren arkadaşın donörü topladı mı köyü olmuştu onun donör öyle söylemiştin arkadaştan haberin varsa durumu bizimle paylaşabilir misin ?benim donörün de içine etti arenamed toparlanma olur mu çok merak ediyorum
O arkadaşımın da topladı donör bölge.sıkıntısı yok.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 02 Haziran 2017, 12:29:39 »
6. Ay önemlidir, atalım 1-2 resim. 2. Ve 3. Resimde saçları geriye taradım.

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 02 Haziran 2017, 14:08:13 »
DONÖR ne durumda ...resim atabilir misiniz?

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 03 Haziran 2017, 03:03:08 »
Saçlar leş gibi yağlı ve dağınık haberiniz olsun😀😀 donör bölgem.

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 03 Haziran 2017, 03:36:58 »
Hayırlı olsun güZel görünüyor

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 03 Haziran 2017, 11:00:47 »
donör iyi toparlamış ...

Bluefish

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 07 Haziran 2017, 15:16:40 »
Bnmde 3 ay oldu moral sifir. Baska arkadaslar varmi arenamed e ekim yaptiripta 5. Yada 6.ayda olan? Donor bolgesi toparlayan iyilesen? Morale ihtiyacim var psikolojim bozuldu resmen, arkadaslarimin nişanina dügünune gidemez oldum! İnsan icine cikamaz oldum.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 07 Haziran 2017, 15:36:46 »
Bnmde 3 ay oldu moral sifir. Baska arkadaslar varmi arenamed e ekim yaptiripta 5. Yada 6.ayda olan? Donor bolgesi toparlayan iyilesen? Morale ihtiyacim var psikolojim bozuldu resmen, arkadaslarimin nişanina dügünune gidemez oldum! İnsan icine cikamaz oldum.
dostum iyileşiyor ama süreci uzun 4-5 ayı bulur donörün toparlaması. moralini bozma, donöre de her gün bakma. sana tavsiyem 15-20 günde bir bak, değişimi göreceksin ve moralin düzelecek.

Agress1we

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 09 Haziran 2017, 05:14:50 »
Merhaba Bende arenamed de 25.04.2017 de şaç ektirdim adım gökhan akın bu foruma ektirdikten sonra ulaştım baya konuları dolaştım fakat dönor bölgeye herkez aşırı takmış durumda serkan bey bana masaya oturduğumda sordu 3 4 ay iz kalır kabul ediyor musun ?  Bilgilendirmeden direk pata küte dalmıyorlar ben sahsen ekilen şaçlarımı düşünüyorum çünkü  dönor bölgeyi zaten daima 1 numara kestiriyorum fakat   Ben burdaki eleştiriler o kadar kötü ki sahsen eleştiri değil resmen antiarenamed ciler oluşmuş bu ekim yaptıran arkadaşlarının psikolojisini bozarcasına veriyorlar ayarı yorum olarak   hp biotin tablet 10 mg  kullanıyorum süreci hızlandırıyormuş forumlarda okudum  gönlüzü ferah tutun şonuç olarak yaptığı işin arkasında duran insanlar ve benim bu kadar ılımlı düşünmemdeki neden benimle beraber aynı gün saç ekriren bir arkadaş vardı daha önce kardeşi ektirmiş sonuca göre gelmiş oda valla içim çok rahat tüm serkan aydın ve ekibine teşekkür ederim ekimimi gerçekleştiren Özbekistan lı faruk bey ve hanımına özellikle

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 09 Haziran 2017, 09:49:50 »
Merhaba Bende arenamed de 25.04.2017 de şaç ektirdim adım gökhan akın bu foruma ektirdikten sonra ulaştım baya konuları dolaştım fakat dönor bölgeye herkez aşırı takmış durumda serkan bey bana masaya oturduğumda sordu 3 4 ay iz kalır kabul ediyor musun ?  Bilgilendirmeden direk pata küte dalmıyorlar ben sahsen ekilen şaçlarımı düşünüyorum çünkü  dönor bölgeyi zaten daima 1 numara kestiriyorum fakat   Ben burdaki eleştiriler o kadar kötü ki sahsen eleştiri değil resmen antiarenamed ciler oluşmuş bu ekim yaptıran arkadaşlarının psikolojisini bozarcasına veriyorlar ayarı yorum olarak   hp biotin tablet 10 mg  kullanıyorum süreci hızlandırıyormuş forumlarda okudum  gönlüzü ferah tutun şonuç olarak yaptığı işin arkasında duran insanlar ve benim bu kadar ılımlı düşünmemdeki neden benimle beraber aynı gün saç ekriren bir arkadaş vardı daha önce kardeşi ektirmiş sonuca göre gelmiş oda valla içim çok rahat tüm serkan aydın ve ekibine teşekkür ederim ekimimi gerçekleştiren Özbekistan lı faruk bey ve hanımına özellikle
Greft sayısı çok olacak diye micromotor yüksek devirde çalışıyor haliyle bu donörler ortaya çıkıyor oradaki doku nekroza giderse sıkıntı kimileri şanslı ucuz atlatıyor birşey olmuyor ama diğer ekimlere de bakınca 3-4 aydan evvel toparlamıyor o da şanslıysan toparlıyor ve sosyal bir hayatınız var sizi her gören ne oldu yanlarına dicek alan razı satan razıysa mesele yok insanları sadece bilinçlendiriyoruz karar kendilerinin gene

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 09 Haziran 2017, 11:28:15 »
serkan bey ikinci bir ekim şansınızın olmadığını söyledimi ? avuç içi kadar yere beşbinler altıbinler ektiğini söyledimi? önlere çoklu greft ektiğini söyledimi ? bunlarıda söylesin.o foliküller şoku atlattıktan sonra kaldığı yerden coşmaya devam edicekmi sanıyorsunuz? 5 yıl sonra gidin bana   ikinci bir ekim yap   deyin ne diyecek ?milletin donörüne hunharca dalmasa yine birşey demicez.kimsenin adamın ekmeğine düşmanlığı yok .daha çok kazansın ama insanların umutlarını harcamasın.gurme öğrensin bunları.

Facebook Twitter Instagram