Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: tarık - 19 Nisan 2017, 13:20:40Alıntı yapılan: Jokey35 - 19 Nisan 2017, 13:16:30Alıntı yapılan: tarık - 19 Nisan 2017, 12:57:29Alıntı yapılan: Jokey35 - 19 Nisan 2017, 12:53:20Yine arenamed... Ne denir ki dostum, umarım saçların çıkar dememiz gerkirken, umarım donörün toparlar diyoruz.ne alaka dostum anlayamadım ben şimdi. donörle ilgili bir sıkıntım yok. ben sadece insanları hem bilgilendirmek hem de ekimim hakkında yorum almak için resim attım.Dostum son paylaştığın donör fotosunda kulak üstü seyreklik var. O yüzden öyle bir yorum yaptım, yanlış anlaşılma olmasın. Eğer sorun kalmadıysa senin adına gerçekten sevindim.donör konusunda haklı olabilirsin, 4 ayda anca toparlıyor. ama şu an sıkıntı yok, topladı. tek derdim saçların çıkması. stres yapmamaya çalışıyorum 4,5 ay oldu sanki biraz yavaş ilerliyor gibi geldi bana.Arenamede gidip halen anlamayanlar var.... kendiniz yaziyorsunuz. 4 ayda anca toparliyor. Demekki 4 ay onun stresini yasiyorsunuz. Duzelirmi acaba diye. Sokaga ciktiginizda, ise gittiginizde, dugumde halay cektiginizde, arkadaslarla aileyle bir araya gelindiginde fotograf cekildiginde 4-5 ay boyunca kulak ustundeki/donoru dusunuyorsunuz. Baska ekim merkezde ekim yaptiranlar bu stresi 2-3 bilemedin 4 hafta yasiyorlar. Milletin tek derdi saclarin cikmasi ama arenamede gidenler donor/kulak ustu derdi var.
Alıntı yapılan: Jokey35 - 19 Nisan 2017, 13:16:30Alıntı yapılan: tarık - 19 Nisan 2017, 12:57:29Alıntı yapılan: Jokey35 - 19 Nisan 2017, 12:53:20Yine arenamed... Ne denir ki dostum, umarım saçların çıkar dememiz gerkirken, umarım donörün toparlar diyoruz.ne alaka dostum anlayamadım ben şimdi. donörle ilgili bir sıkıntım yok. ben sadece insanları hem bilgilendirmek hem de ekimim hakkında yorum almak için resim attım.Dostum son paylaştığın donör fotosunda kulak üstü seyreklik var. O yüzden öyle bir yorum yaptım, yanlış anlaşılma olmasın. Eğer sorun kalmadıysa senin adına gerçekten sevindim.donör konusunda haklı olabilirsin, 4 ayda anca toparlıyor. ama şu an sıkıntı yok, topladı. tek derdim saçların çıkması. stres yapmamaya çalışıyorum 4,5 ay oldu sanki biraz yavaş ilerliyor gibi geldi bana.
Alıntı yapılan: tarık - 19 Nisan 2017, 12:57:29Alıntı yapılan: Jokey35 - 19 Nisan 2017, 12:53:20Yine arenamed... Ne denir ki dostum, umarım saçların çıkar dememiz gerkirken, umarım donörün toparlar diyoruz.ne alaka dostum anlayamadım ben şimdi. donörle ilgili bir sıkıntım yok. ben sadece insanları hem bilgilendirmek hem de ekimim hakkında yorum almak için resim attım.Dostum son paylaştığın donör fotosunda kulak üstü seyreklik var. O yüzden öyle bir yorum yaptım, yanlış anlaşılma olmasın. Eğer sorun kalmadıysa senin adına gerçekten sevindim.
Alıntı yapılan: Jokey35 - 19 Nisan 2017, 12:53:20Yine arenamed... Ne denir ki dostum, umarım saçların çıkar dememiz gerkirken, umarım donörün toparlar diyoruz.ne alaka dostum anlayamadım ben şimdi. donörle ilgili bir sıkıntım yok. ben sadece insanları hem bilgilendirmek hem de ekimim hakkında yorum almak için resim attım.
Yine arenamed... Ne denir ki dostum, umarım saçların çıkar dememiz gerkirken, umarım donörün toparlar diyoruz.
başlamış baya çıkışlar kararmış şakaklar ..geliyor belli mevcut saçlarda kaliteli senin
Benim telefonun pikselinde mi sıkıntı var yoksa ben mi ayarlayamıyorum bilmem ama diplerde çıkan küçük küçük saçlar var, elimi değdirdiğimde elime batıyorlar ve ben aynada baktığımda görebiliyorum.
Alıntı yapılan: tarık - 29 Mayıs 2017, 19:07:03Benim telefonun pikselinde mi sıkıntı var yoksa ben mi ayarlayamıyorum bilmem ama diplerde çıkan küçük küçük saçlar var, elimi değdirdiğimde elime batıyorlar ve ben aynada baktığımda görebiliyorum. Son durumu ele alırsak %30 daha artış beklemek Yanlış olmayacaktır.Bu durumda bu Ekim sizin beklentinizi ne ölçüde karşılar? Memnuniyet durumunuz nedir?
Alıntı yapılan: sloocer - 29 Mayıs 2017, 20:47:19Alıntı yapılan: tarık - 29 Mayıs 2017, 19:07:03Benim telefonun pikselinde mi sıkıntı var yoksa ben mi ayarlayamıyorum bilmem ama diplerde çıkan küçük küçük saçlar var, elimi değdirdiğimde elime batıyorlar ve ben aynada baktığımda görebiliyorum. Son durumu ele alırsak %30 daha artış beklemek Yanlış olmayacaktır.Bu durumda bu Ekim sizin beklentinizi ne ölçüde karşılar? Memnuniyet durumunuz nedir?Dostum %30 daha artış olacaksa beni tatmin etmez, bekleyip görmek lazım. Daha 6. Ay, ne kadar çıkar bilemem. Tabi dostum senin dediğin gibi %30 çıkış olacaksa beni tatmin etmez.
tarık ekılen saçların yönlerı nasıl kendı saçınla uyumlumu bıraz bu konu hakkında bılgı verırmısın ??
Alıntı yapılan: tarık - 30 Mayıs 2017, 00:34:39Alıntı yapılan: Hintell - 29 Mayıs 2017, 22:57:23tarık ekılen saçların yönlerı nasıl kendı saçınla uyumlumu bıraz bu konu hakkında bılgı verırmısın ??Dostum, ekilen saçları öne taradığımda öne arkaya taradığımda arkaya gidiyor. Aradan dik çıkan, sağa sola yatmayan bir saç yok.kısacası yön konusunda sıkıntı yok. Zaten ben şu an için öne tarıyorum. Sanırım ben de süreç yavaş gidiyor. Umarım sloocer arkadaşın dediği gibi olmaz😀😀aslında olay şu; ev borcum olmasaydı, koray erdoğan a ektirirdim. Benim kafayı efsane bir şey yapardı diye düşünüyorum. Neyse canımız sağolsun, belki ileride maddi durumum iyi olursa yaptırırım koray hocaya. anladım güzel ozaman ama sabırlı olmalısın 8 9 10 aylarda çok daha ıyı olucaktır
Alıntı yapılan: Hintell - 29 Mayıs 2017, 22:57:23tarık ekılen saçların yönlerı nasıl kendı saçınla uyumlumu bıraz bu konu hakkında bılgı verırmısın ??Dostum, ekilen saçları öne taradığımda öne arkaya taradığımda arkaya gidiyor. Aradan dik çıkan, sağa sola yatmayan bir saç yok.kısacası yön konusunda sıkıntı yok. Zaten ben şu an için öne tarıyorum. Sanırım ben de süreç yavaş gidiyor. Umarım sloocer arkadaşın dediği gibi olmaz😀😀aslında olay şu; ev borcum olmasaydı, koray erdoğan a ektirirdim. Benim kafayı efsane bir şey yapardı diye düşünüyorum. Neyse canımız sağolsun, belki ileride maddi durumum iyi olursa yaptırırım koray hocaya.