Gönderen Konu: Arenamed 5500 greft  (Okunma sayısı 57819 defa)

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5500 greft
« Yanıtla #120 : 20 Nisan 2017, 10:51:53 »
Yine arenamed... Ne denir ki dostum, umarım saçların çıkar dememiz gerkirken, umarım donörün toparlar diyoruz.

ne alaka dostum anlayamadım ben şimdi. donörle ilgili bir sıkıntım yok. ben sadece insanları hem bilgilendirmek hem de ekimim hakkında yorum almak için resim attım.

Dostum son paylaştığın donör fotosunda kulak üstü seyreklik var. O yüzden öyle bir yorum yaptım, yanlış anlaşılma olmasın. Eğer sorun kalmadıysa senin adına gerçekten sevindim.

donör konusunda haklı olabilirsin, 4 ayda anca toparlıyor. ama şu an sıkıntı yok, topladı. tek derdim saçların çıkması. stres yapmamaya çalışıyorum 4,5 ay oldu sanki biraz yavaş ilerliyor gibi geldi bana.
Arenamede gidip halen anlamayanlar var.... kendiniz yaziyorsunuz. 4 ayda anca toparliyor. Demekki 4 ay onun stresini yasiyorsunuz. Duzelirmi acaba diye. Sokaga ciktiginizda, ise gittiginizde, dugumde halay cektiginizde, arkadaslarla aileyle bir araya gelindiginde fotograf cekildiginde 4-5 ay boyunca kulak ustundeki/donoru dusunuyorsunuz. Baska ekim merkezde ekim yaptiranlar bu stresi 2-3 bilemedin 4 hafta yasiyorlar. Milletin tek derdi saclarin cikmasi ama arenamede gidenler donor/kulak ustu derdi var.

dostum zaten saç ekiminden önce bu forumla tanışsaydım arenamede ektirirmiydim bilemiyorum. benim donör kötü olmadı ama 2 arkadaş ektirdik biz, diğer arkadaşın ki çok kötüydü. şunu da belirteyim; bu forumla allahtan ektirmeden önce tanışmamışım, yoksa sittin sene saç ektirmezdim ben:))) koray erdoğan ı tabi ayrı tutuyorum. benim samimi bir arkadaşım arenamede ektirdi, ondan gaza gelerek biz de ektirdik. hea çok mu pişamın değilim, şu an bekliyorum  saçların çıkmasını.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 02 Mayıs 2017, 15:05:11 »
5. Ay fotoları. Saçları baya bi kısalttım.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 02 Mayıs 2017, 20:03:24 »
başlamış baya çıkışlar kararmış şakaklar ..geliyor belli mevcut saçlarda kaliteli senin

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 02 Mayıs 2017, 21:21:28 »
başlamış baya çıkışlar kararmış şakaklar ..geliyor belli mevcut saçlarda kaliteli senin
Ağzından bal damlıyor dostum, teşekkürler değerli yorumun için.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 29 Mayıs 2017, 17:18:39 »
177.gün

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 29 Mayıs 2017, 17:21:33 »
Hocam bi de elinizle kaldirinda saclari onden cikislari gorelim sizin ekiminix cok iyi olacak neden derseniz sac kaliteniz muazam iyu

boozerdamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 29 Mayıs 2017, 17:55:11 »
saçın gerçekten muazzam ama yakın cekim goster dostum diblerden geliyormu gelmıyormu belli değil böyle

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 29 Mayıs 2017, 19:07:03 »
Benim telefonun pikselinde mi sıkıntı var yoksa ben mi ayarlayamıyorum bilmem ama diplerde çıkan küçük küçük saçlar var, elimi değdirdiğimde elime batıyorlar ve ben aynada baktığımda görebiliyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 29 Mayıs 2017, 20:47:19 »
Benim telefonun pikselinde mi sıkıntı var yoksa ben mi ayarlayamıyorum bilmem ama diplerde çıkan küçük küçük saçlar var, elimi değdirdiğimde elime batıyorlar ve ben aynada baktığımda görebiliyorum.

Son durumu ele alırsak %30 daha artış beklemek Yanlış olmayacaktır.Bu durumda bu Ekim sizin beklentinizi ne ölçüde karşılar? Memnuniyet durumunuz nedir?

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 29 Mayıs 2017, 21:31:32 »

Son durumu ele alırsak %30 daha artış beklemek Yanlış olmayacaktır.Bu durumda bu Ekim sizin beklentinizi ne ölçüde karşılar? Memnuniyet durumunuz nedir?
Dostum %30 daha artış olacaksa beni tatmin etmez, bekleyip görmek lazım. Daha 6. Ay, ne kadar çıkar bilemem. Tabi dostum senin dediğin gibi %30 çıkış olacaksa beni tatmin etmez.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 29 Mayıs 2017, 21:37:00 »

Dostum %30 daha artış olacaksa beni tatmin etmez, bekleyip görmek lazım. Daha 6. Ay, ne kadar çıkar bilemem. Tabi dostum senin dediğin gibi %30 çıkış olacaksa beni tatmin etmez.

Umarım çok çok daha iyi olur.kendi saçların zarar görmemiş bu sevindirici bir durum.mevcut saçların sık Ve sağlıklı olduğu için golflerde bu yoğunluğu yakalayabilmek biraz zor.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 30 Mayıs 2017, 00:34:39 »
tarık ekılen saçların yönlerı nasıl kendı saçınla uyumlumu bıraz bu konu hakkında bılgı verırmısın ??
Dostum, ekilen saçları öne taradığımda öne arkaya taradığımda arkaya gidiyor. Aradan dik çıkan, sağa sola yatmayan bir saç yok.kısacası yön konusunda sıkıntı yok. Zaten ben şu an için öne tarıyorum. Sanırım ben de süreç yavaş gidiyor. Umarım sloocer arkadaşın dediği gibi olmaz😀😀aslında olay şu; ev borcum olmasaydı, koray erdoğan a ektirirdim. Benim kafayı efsane bir şey yapardı diye düşünüyorum. Neyse canımız sağolsun, belki ileride maddi durumum iyi olursa yaptırırım koray hocaya.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 30 Mayıs 2017, 11:17:15 »
tarık ekılen saçların yönlerı nasıl kendı saçınla uyumlumu bıraz bu konu hakkında bılgı verırmısın ??
Dostum, ekilen saçları öne taradığımda öne arkaya taradığımda arkaya gidiyor. Aradan dik çıkan, sağa sola yatmayan bir saç yok.kısacası yön konusunda sıkıntı yok. Zaten ben şu an için öne tarıyorum. Sanırım ben de süreç yavaş gidiyor. Umarım sloocer arkadaşın dediği gibi olmaz😀😀aslında olay şu; ev borcum olmasaydı, koray erdoğan a ektirirdim. Benim kafayı efsane bir şey yapardı diye düşünüyorum. Neyse canımız sağolsun, belki ileride maddi durumum iyi olursa yaptırırım koray hocaya.
  anladım güzel ozaman ama sabırlı olmalısın 8 9 10 aylarda çok daha ıyı olucaktır
valla hintell dostum güzel temennin için teşekkürler. umarım 2-3 ay içinde saçlarım istediğim şekle girer.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 30 Mayıs 2017, 13:04:34 »
donör bölgemde hiç bir sıkıntı yok. işin ilginç kısmı %95 herkesin rezil olmuş gördüğüm kadarıyla ama benim öyle olmadı. ben ekimden 1 hafta önce xpecia ya başladım ve devam ettim ondan mıdır bilemedim. tavsiye edebilirim xpecia yı.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 30 Mayıs 2017, 16:00:33 »
xpecia kilo yağlanma göbek vs yaptımı ..saw palmetto yapıyor mesela
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 23:07:43 Gönderen: ruhi mücerret »

Facebook Twitter Instagram