Gönderen Konu: Arenamed 5500 greft  (Okunma sayısı 57828 defa)

Bluefish

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5500 greft
« Yanıtla #90 : 04 Nisan 2017, 13:11:02 »
Hafif seyreklik olsa da toparlamis gozukuyor gecmis olsun tekrar. Su forumu, arenamed e ektirmeden once keske iyicene okuyup arastirsaydim.Olmuşla ölmüş e care yok bizde bekleyip sabredip toparlanmasini ümit edicez.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 04 Nisan 2017, 14:18:05 »
Hafif seyreklik olsa da toparlamis gozukuyor gecmis olsun tekrar. Su forumu, arenamed e ektirmeden once keske iyicene okuyup arastirsaydim.Olmuşla ölmüş e care yok bizde bekleyip sabredip toparlanmasini ümit edicez.

benim arkadaşım çok araştırdı, çok kıl tüy bir tiptir,araştırır hesap kitap yapar. benim aklımda yoktu saç ekimi. saçları mükemmel oldu. sonra instagramda resimleri gösterdi bana. durduk yere gaza geldim arkadaş beni götürdü akasya avm ye gittik randevu aldık. saç ektirdikten sonra bu forumla tanıştım.sonra bende de senin gibi pişmanlık oldu ama pek fazla da endişelenme. neden dersen biraz da bu iş para meselesi. bu bütçeye iyi bir yer arenamed. param olsa direk koray erdoğana ektirirdim mesela. bence en iyisi. diğer ekim yerlerini de bu forumdan takip edersen çokta fark yok. o yüzden sabırla beklemek lazım.

Bluefish

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 04 Nisan 2017, 16:39:10 »

benim arkadaşım çok araştırdı, çok kıl tüy bir tiptir,araştırır hesap kitap yapar. benim aklımda yoktu saç ekimi. saçları mükemmel oldu. sonra instagramda resimleri gösterdi bana. durduk yere gaza geldim arkadaş beni götürdü akasya avm ye gittik randevu aldık. saç ektirdikten sonra bu forumla tanıştım.sonra bende de senin gibi pişmanlık oldu ama pek fazla da endişelenme. neden dersen biraz da bu iş para meselesi. bu bütçeye iyi bir yer arenamed. param olsa direk koray erdoğana ektirirdim mesela. bence en iyisi. diğer ekim yerlerini de bu forumdan takip edersen çokta fark yok. o yüzden sabırla beklemek lazım.

Ben su an insan icine cikamaz durumdayim ekim yaptirali 1 ay olmak uzere ve donor bolgem kotu durumda, kabuklar dusmedi almaya kalksam killarla birlikte kopuyor ve daha da kotu goruntu oluyor bu donor sorunu sadece arenamed te ektirenlerde var sanirim forumda gordugum kadariyla.arenamed teki yetkililerle gorustum konustum yazistim 90 gune toparlayacak dediler.Bu butceye uygun uygun olmasina da  saglikli saclarimizdan olduk tahmin ediyorum ki donor bolgem toparlasa da seyreklikler kalicak insallah kalmaz dua edip sabredip bekliycez artik.zaman ilacimiz..

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 04 Nisan 2017, 17:27:07 »

bu da bizim tecrübesizliğimiz, 90 güne zor toparlıyor dostum 4 ay sürüyor donör. arenamedin şunu demesi lazım; bak kardeşim biz sana ekim yapacağız ama sen 4 ay saçkıran gibi gezeceksin. bu forumu ben ekimden önce görseydim hala daha ekim yaptırmazdım hiçbir yere. para biriktirir 3-4 senede koray erdoğana ektirirdim :))) gerçi o da beni çok aşıyor. zaten borç-harç çok bende, yapamazdım.

Ben su an insan icine cikamaz durumdayim ekim yaptirali 1 ay olmak uzere ve donor bolgem kotu durumda, kabuklar dusmedi almaya kalksam killarla birlikte kopuyor ve daha da kotu goruntu oluyor bu donor sorunu sadece arenamed te ektirenlerde var sanirim forumda gordugum kadariyla.arenamed teki yetkililerle gorustum konustum yazistim 90 gune toparlayacak dediler.Bu butceye uygun uygun olmasina da  saglikli saclarimizdan olduk tahmin ediyorum ki donor bolgem toparlasa da seyreklikler kalicak insallah kalmaz dua edip sabredip bekliycez artik.zaman ilacimiz..

Everest1907

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 04 Nisan 2017, 17:53:20 »
Eninde sonunda geçiyor senin gibi ne arkadaşlar vardı burada hepsininde  geçti. Seninde geçer..  Biraz sabır.

asistanarena

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 05 Nisan 2017, 12:13:14 »
Arkadaslar ben Serkan Beyin asistanıyım donör bölgesi toparlama süreci kişilerin metebolizmasına ve feğerlerine gore değişiklik gösterebilir ama sonuç itibari ile hiç ama hiç sıkıntı yaşaadan toparlanma gerçekleşti sorularınız ve danışmak yardım almak için mesaj atabilirsiniz. Murat

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 05 Nisan 2017, 13:36:43 »
123.gün
biraz yavaş gibi gidiyorum sanki ama iyi olacakmış gibi duruyor. bakalım.
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2017, 13:38:25 Gönderen: tarık »

Bluefish

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 05 Nisan 2017, 17:45:18 »
Asistan murat bey ben donor bolgemin boyle kotu durumda olacagini bilseydim ve bu forumu da ekimden once guzelcene inceleseydim arenamed e hic ektirmezdim.mart in 7 sinde aksam 18 de operasyonum basladi 8 inde 3:30 gibi bitti. 1 ay olmak uzere kabuklar dusmedi alamiyorum cunku altlari yara, dokununca iyilesmedigi anlasiliyor.  Sosyal medyadaki reklamlariniza resimlerinize guvenip te geldim ama su an aynaya her baksiimda keske ektirmeseydim  diyorum. acikcasi cok pismanim, insallah toparlar zamanla ama toparlasa bile kulak ustlerimde seyreklik kalicak.

asistanarena

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 06 Nisan 2017, 12:11:53 »
Bize ekim yaptırdıgınızı söyleyen bir çok kişi var ama sizin kim oldugunuzu ve size yardımcı olmak için bana bilgilerinizi yazar mısınız ? kotu niyetli bir çok insan var burada bizi karalayan siz bana ulasın hemen yardımcı olalım lütfen bekliyorum

Bluefish

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 07 Nisan 2017, 18:06:46 »
Bize ekim yaptırdıgınızı söyleyen bir çok kişi var ama sizin kim oldugunuzu ve size yardımcı olmak için bana bilgilerinizi yazar mısınız ? kotu niyetli bir çok insan var burada bizi karalayan siz bana ulasın hemen yardımcı olalım lütfen bekliyorum
Ofisinize geldim gerekli mudahale yapildi kremler suruldu oradaki yetkililerle konustum 3.aya kdr toparlanacagi soylendi ama sanmiyorum cunku kulak ustlerim cok berbat halde 6.aydan asagi toparlamaz. tek temennim donor bolgemdeki seyreklik ve yaniga benzer sackiran gibi izlerin en cabuk surede  insallah iyilesmesi. Artik sabredip beklemedeyim.

Everest1907

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 07 Nisan 2017, 20:00:21 »
Yaruk kardeş senden kat ve kat kötü donor bölgeleri gördüm ama hepsi iyileşti seninde iyileşecektir. Zaten iyileşmede ona göre önlemini alır adamlar.  %95 iyileşecektir.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 07 Nisan 2017, 21:56:26 »
donör alan
dostum bu doner bölgesınde sıyah topik sprey var gibi geldı bana renk farklı var fazla sıyah bazı bölgeler
Dostum topik hayatımda hiç görmedim ve kullanmadım. Benim donör çok sıkıntılı değildi zaten.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 07 Nisan 2017, 21:57:25 »
Yaruk kardeş senden kat ve kat kötü donor bölgeleri gördüm ama hepsi iyileşti seninde iyileşecektir. Zaten iyileşmede ona göre önlemini alır adamlar.  %95 iyileşecektir.
Dostum sanırım başka donörle karıştırdın.benim donörde sıkıntı yok ki😀

Bluefish

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 07 Nisan 2017, 22:36:29 »
Bana demis olabilir. Peki 4 ay a toparlaniyor diyorsunuz da 1 sene de tamamen iyilesirmi kulak ustundeki 4.ayin sonunda olusan  hafif seyreklikler de kapanirmi? Yoksa her traş oldugumda yanlari 2-3 numaraya vurdurdugumda o seyreklikler kalici mi olucak?

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 08 Nisan 2017, 04:12:23 »
Bana demis olabilir. Peki 4 ay a toparlaniyor diyorsunuz da 1 sene de tamamen iyilesirmi kulak ustundeki 4.ayin sonunda olusan  hafif seyreklikler de kapanirmi? Yoksa her traş oldugumda yanlari 2-3 numaraya vurdurdugumda o seyreklikler kalici mi olucak?
Dostum onu ben de bilmiyorum. Malum daha 4. Aydayım.

Facebook Twitter Instagram