Gönderen Konu: Arenamed 5500 greft  (Okunma sayısı 57843 defa)

Aasistan.345

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5500 greft
« Yanıtla #45 : 25 Ocak 2017, 15:55:55 »
Herkesin yorgun ya da bitkin olması ihtimal dahilinde değildir , bir shift sistemimiz vardır . Günde bir ekimde olan arkadaşı başka bir ekimde göremezsiniz çünkü burada hepiniz bizim için değerli misafirlerimizsiniz bu tereddüt aklımızda bile olmasın. Bir çok kişi özellikle gece Ekim'ini tercih etmektedir .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 25 Ocak 2017, 16:17:19 »
Asistan bir sorum olacak;
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır katılıyorum, meslek sırrıda olabilir, ama eğer mahsuru yok ise
"Donör bölgeden alımlarınız sırasında bariz bir şekilde tahribat sözkonusu , öyleki sadece donörü görüp bu Ekim arenamed ekimi diyebiliyoruz"
Donöre imzanızı atarcasına parçalamanızın özel bir sebebi var mı?

-millet bizi konuşşun , reklamın kötüsü olmaz
-kalın punch kullanarak alınan greftlerin zarar görmemesini hedefliyoruz.
-herkezden gizli çok özel bir teknik kullanıyoruz

Gibi bir cevap verebilirmisiniz.
(Lütfen çok alım yapıyoruz o yüzden böyle oluyor demeyiniz, ben 5600 greft tek seansta aldırdım. 1.haftanın sonunda Ekim yaptırdığımı anlayabilen kimse olmadı)

Sorumu lütfen eleştirel olarak algılamayın, aksine vereceğiniz doğru ve makul bir cevap bu sitede şüpheci yaklaşılan Arenamed Ekimlerine daha ılımlı bir bakış sağlayabilir.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 25 Ocak 2017, 18:57:35 »
Bende ekim yaptıracağım ama akşam saat 5 de alacaklar.greft sayımız aynı ama gece 3 ü bulacak gibi görünüyor.İşin bu kısmı düşündürmeye başladı şimdi.Kalite düşermi acaba? Herkes uykulu ve yorgun olacak.Bitsin de kurtulalım moduna girerlerse vay halimize...

dostum ben de huylandım ilk önce dediğin gibi, sonra ekimde ki arkadaşlarla konuştum bu konuyu. benim saç ekimine giren arkadaşların hepsi saat 17:00 gibi geldiler. saat 17:30 gibi de operasyon başladı. kök alımını Mahir bey aldı, kanal açmayı da Mahir bey yaptı. ekim işini de diğer 3 arkadaş vardı onlar yaptı. Serkan bey ara sıra odaya girip çıkıyordu. işin ilginç kısmı son 1saat ben yoruldum, ekim yapan ekip baya bi dinçti.

Aasistan.345

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 25 Ocak 2017, 20:11:37 »
Ekiminizi kime nerede yaptırıldığınızı bilmiyorum , şunu söylemeliyim ki ekim yaptıran herkese söylediğimiz sayıyı ekiyoruz ve donör bölgesi düzelmeyen bir kişinin bile olmaması bizim imzamızı donör bölgesine değil insanların saçlarına ve doğallığına attığımızın göstergesidir saçlarınızın ekimin umarım iyi olmuştır, burada size tekniğimiz hakkında tabikide bilgi vermeyeceğiz ekim için gelen misafirlerimize tüm bilgileri süreçleri zaten anlatıyoruz eğer siz bizim tekniğimizi öğrenmek bize yaptırmak istiyorsanız tabikide size de yardımcı oluruz biz maksimum greft insanları zor durumda bırakmayarak işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz hiçbir şüpheniz olmasın

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 25 Ocak 2017, 22:11:24 »
Ekiminizi kime nerede yaptırıldığınızı bilmiyorum , şunu söylemeliyim ki ekim yaptıran herkese söylediğimiz sayıyı ekiyoruz ve donör bölgesi düzelmeyen bir kişinin bile olmaması bizim imzamızı donör bölgesine değil insanların saçlarına ve doğallığına attığımızın göstergesidir saçlarınızın ekimin umarım iyi olmuştır, burada size tekniğimiz hakkında tabikide bilgi vermeyeceğiz ekim için gelen misafirlerimize tüm bilgileri süreçleri zaten anlatıyoruz eğer siz bizim tekniğimizi öğrenmek bize yaptırmak istiyorsanız tabikide size de yardımcı oluruz biz maksimum greft insanları zor durumda bırakmayarak işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz hiçbir şüpheniz olmasın

Bu sitede ektiğiniz saçların çıkmadığını iddia eden ben görmedim , zaten benim sorumda bu değildi.siz Ekim yaptıran arkadaşlara  donör bölge ile alakalı ilk 4 ay hastalıklı tavuk gibi paramparça gezecekleri bilgilerini paylaşıyorsanız zaten daha fazlada açıklama yapmak durumunda değilsiniz.
Siz yine eleştirel olarak almışsınız soruyu bu yüzden arkadaşlarımın adına sorduğum merak konusu olan paramparça donör vakaları ile alakalı "bizim tarzımız bu, bizim yaptığımız özel teknikte bu durumlar yaşanabiliyor" gibi bir açıklama yerine "buyurun gelin sizede ekelim açıklaması yapmışsınız
Her yiğidin yoğurt yeğişi farklıdır demekten ileri gidemeyeceğim.
Ama naçizane tavsiyem reklama verdiğiniz özeni hastalarınızın enselerine de göstermeniz olacaktır.Bu yorumlarımı dikkate değer görüp bu konuda bir çalışma yaparsanız , bizde bu sitede ekteki gibi kanlı parçalanmış yoruma açık paylaşımları görmüyor oluruz.
Hayırlı işler dilerim

Murat232323

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 25 Ocak 2017, 23:08:17 »
Arkadaşlar bazen olay gerçekten amacını aşıyor genel olarak forumlarda.
Birçok merkezle görüştüm herkes iyi,herkes farklı teknikler uyguluyor ve farklı fiyat politikaları var.
Sonuçta bir standart yok doğal olarak.
Bizlerde karar verirken bu işlemi yaptırmış kişilerden tecrübelerini öğrenerek ve kliniklerin sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflara bakarak karar vermek durumundayız.
Yetkili arkadaş ve tarık kardeşim incelik göstermiş cevap yazmış öncelikle teşekkür ederim.
Endişemi yazarken böyle bir tecrübeyi yaşamış kişinin görüşünü almakdı.
Olayı çarpıtıp farklı boyutlara taşımanın anlamı olmadığını düşünüyorum çünkü konu donör bölge değil.
Kısacası bu kadar araştırmanİn ardından görüştüklerim arasından iki klinik verdikleri bilgiler ve yaptığı işler açısından ön planda.
Biri arenamed diğeri armani.
Ben tercihimi arenamed'den yana kullanacağım.Randevumu alıp ekim işlemimi yaptırıp fotoğraflarımla arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışacağım.
Herkese açıklamalar için teşekkür ederim.

Aasistan.345

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 26 Ocak 2017, 13:34:32 »

Ben size tarz falan demedim siz imzadan bahsettiniz bizim imza anlayışımız sizin lanse ettiğiniz gibi değil dedim, burada hastalıklı tavuk diyerek insanlara yakıştırma yapanda sizlersiniz bizim için her biri birbirinden değerli misafirlerdir. Donör bölgesi için düzelmeyen donöre rastlamanız mümkün değil , reklam konusuna gelirsenizde böyle bir amacımız gerçekten yok önemli olan tercih edilmek ve fark yaratmak bizim amacımız hizmet vermek ve veriyoruzda reklamı yapıp başka yerde ekim yaptırıp bizi sorgulamaya çalısan sizlersiniz attığınız fotografa bakılırsa daha ekim sonrası bi kaç günlük bunlarla gelmek yerine sonuçlarla gelmek daha realist olur .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 26 Ocak 2017, 14:27:43 »

Ben size tarz falan demedim siz imzadan bahsettiniz bizim imza anlayışımız sizin lanse ettiğiniz gibi değil dedim, burada hastalıklı tavuk diyerek insanlara yakıştırma yapanda sizlersiniz bizim için her biri birbirinden değerli misafirlerdir. Donör bölgesi için düzelmeyen donöre rastlamanız mümkün değil , reklam konusuna gelirsenizde böyle bir amacımız gerçekten yok önemli olan tercih edilmek ve fark yaratmak bizim amacımız hizmet vermek ve veriyoruzda reklamı yapıp başka yerde ekim yaptırıp bizi sorgulamaya çalısan sizlersiniz attığınız fotografa bakılırsa daha ekim sonrası bi kaç günlük bunlarla gelmek yerine sonuçlarla gelmek daha realist olur .

Ben kendimi ifade edemedim yada yAZdıklarımı dikkatli okumadınız.Arenamed in Ekim sonuçlarını yorumlamadık bizim haddimizede düşmeZ.Eken memnun ektiren memnun olduktan sonra.
Zaten Arenamed kötü Ekim yapıyor olsa bunca müşteri bulamazdı.
Sorduğumuz merak ettiğimiz konu, donörün ilk 5 ay neden bukadar tahrip olduğu.Bu bahsettiğim konu inanın Arenamed in en büyük handicap bu.Sorumu eleştiri gibi algılayıp savunma yaparcasına cevap vermek yerine  Net ve akla yatan bir cevap veriyor olsaydınız, Eminim size Ekim yaptırmayı düşünüp sadece donör korkusu sebebiyle farklı firmaları tercih edecek bir çok hastanız için güven oluştururdunuz.
Arkadaşımızın forumunu kirletememek adına başarılarınızın devamı dileyerek konuyu kapatıyorum.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 31 Ocak 2017, 01:22:05 »
Arkadaşlar 58. Gündeyim ve ön tarafta küçük bi sivilce vardı,alnımı germemle kendiliğinden patladı. İlk defa oldu bu. Sıkıntı var mı anlamadım.

Vatoslocos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 31 Ocak 2017, 01:31:46 »
2 ay olmuş. Sıkıntı olmaz..

Murat232323

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 02 Şubat 2017, 18:13:44 »
Hocam son durum nedir? Foto paylaşabilirmisin?

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 03 Şubat 2017, 11:03:32 »
61. Gün

Murat232323

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 03 Şubat 2017, 12:16:18 »
Saçlar bayağı toplamış ama anlaşılan kendi saçlarınla başbaşa kalmışsın.Bundan sonra artık çıkışları bekleyeceksin.inşallah herşey gönlüne göre olur.Arasıra foto atarsanız memnun olurum.Şubat sonu bende ektiriyorum.Bu arada donör ne durumda? Kullandığınız ilacı şartmı kullanmak?ne faydası var?

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 03 Şubat 2017, 13:06:37 »
foto da pek farkedilmiyor ama ufak ufak çıkışlar var. zaten 4. ayı bekliyorum :) donör bölge de toparladı sayılır, ense bölgesi tamamen düzeldi sadece kulak üstlerinde hafif açıklık var. o da toparlayacaktır, stres yapmıyorum. kullandığım xpeciayı arenamed önermedi, ben kendim kullanıyorum. şöyle kıyaslama yapabilirim. aynı gün ektiren arkadaş kullanmıyor xpeciayı, onun donör bölge daha seyrek.

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 03 Şubat 2017, 13:31:15 »
Sana tavsiyem xpeciayı şimdiden kullanmaya başla. Faydasını göreceksin özellikle donör bölgede.

Facebook Twitter Instagram