Gönderen Konu: Arenamed 5500 greft  (Okunma sayısı 57782 defa)

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5500 greft
« Yanıtla #195 : 06 Kasım 2017, 23:54:14 »
ekimden memnun değilim. 10 ay oldu neredeyse ben ümidi kestim. koray hocaya mail attım resimlerimi, süreç 15.aya kadar devam eder dedi, süreç bitsin acele etme dedi.
arkadaşlar 2.ekimini yaptırmış biri olarak bu 15.ay olayına ben inanmıyorum,ilk ekimimde 6.ay dan sonra çıkışların %90 ı tamamlanmıştı o da ekilenlerin %60 ı tuttuğuna inanıyorum 6.aydan sonra ise saç telleri kalınlaştı ve orjinal halini aldığı için daha dolgunlaştı yani 1.yılda gerçek anlamda ekim olayı bitiyor hatta 15.aydan sonra kendi saç tellerim kalitelizleşti bunun nedeninide ekimde kanlanmayla diğer saçlarla da canlanmadan kaynaklandığını düşünüyoum  ama ben daha sonra ilaç vb.bakım ürünleri  kullanmadığım ve alkol sigara gibi ve düzensiz uyku gibi saça zarar verici bir berbat düzenim olduğu için güçsüzleştiğini düşünüyorum ara ara belki biotin kullanmak lazım ve ya ne kadar işe yaramıyo deselerde belki prp gibi bakım amaçlı yılda bir vitamin takviyesi yaptırmak gerekiyor.Yani demem o ki bir çok ekimide takip etmiş biri olarak ben dha 1 yıldan sonra saç çıkışı olanına rastlamadım,bence o elimize dipten saç geliyo gibi hissedilen batan saçında mevsimlik dökülmeden sonra gelen saç olduğuna inanıyorum.

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #196 : 07 Kasım 2017, 19:04:03 »
açıkçası greft sayısına göre ekim çok kötü takviye ilaçlarla seyrek yerler belki güçlendirilebilir

asistanarena

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 09 Kasım 2017, 13:48:20 »
slcoore sen burada bize hem kotu yorum yaptın hem iyi ama sonuçta ekimlerdeki başarılar sıklıkları sende gördün kimsenin yandığı ya da kotu sonuç elde ettiği yok bu süreç hem karar vermesi hem beklemesi zor bir süreç ama sonunda sonucu iyi olan bir süreç ekiminiz hayırlı uğurlu olsun buradaki yorumlara itibar etmeden dilediğiniz saatte ve günde bizimle iletişime geçebilirsiniz buradan bana ulaşabilirsiniz emin olun güzel bir sonuç olacak

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #198 : 09 Kasım 2017, 14:00:29 »
slcoore sen burada bize hem kotu yorum yaptın hem iyi ama sonuçta ekimlerdeki başarılar sıklıkları sende gördün kimsenin yandığı ya da kotu sonuç elde ettiği yok bu süreç hem karar vermesi hem beklemesi zor bir süreç ama sonunda sonucu iyi olan bir süreç ekiminiz hayırlı uğurlu olsun buradaki yorumlara itibar etmeden dilediğiniz saatte ve günde bizimle iletişime geçebilirsiniz buradan bana ulaşabilirsiniz emin olun güzel bir sonuç olacak
siz bizi anlamıyorsunuz sadece merak ettiğim konu var alım yerleri neden bu kadar vasat bir hal alıyor sebebi nedir acaba
2.si 5500 greftten bahsediyoruz öyle basit bir rakam değil
3.sü neden slcoore ye takıldınız o gördüğünü yazıyor size kasti olarak kimsenin kötü dediği yok ki...
tşk ederim cevap verirseniz.
ALLAH"ın adamıyık...

asistanarena

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 09 Kasım 2017, 14:22:09 »
1. amacım tartışma çıkarmak değil
2. kendisi her fotografımıza yorum yaptığı için sadece tatlı bir atıfta bulundum
3. ekim yapılan bölgeler için greft sayıları fotograflı belgelidir
4. biçok kişi ekim yaptırıyor ve herkeste yaşanan bir sıkıntı değil aksine sizden aldıgım bildirimleri gerekli kişilere veriyor uyarılar yapıyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 09 Kasım 2017, 15:31:15 »

Asistan kardeş,
1.olarak yazdıklarını anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum, “google translate” kullanarak kurulmuş cümleler gibi yüklem başta, eylem sonda , özne belli değil... kime diyorsun ne diyorsun anlamış değilim. “Kim yanmış, kime ben yandın demişim” sizin yorumlarınızı okur iken kendime olan özgüvenimi yitiriyor , kendimi anlama kıtlığı olan biri gibi hissediyorum. Bu yüzden  lütfen yorumlarınızı yazarken noktalama işaretlerini kullanarak yazınız. Kullanmayı bilmiyorsanız da daha anlaşılır bir şekilde kısa cümleler kullanmanızı tavsiye ederim .
2. Olarak siz forumu biraz incelerseniz anlayacaksınız ki,ben forumda yer alan hemen her konuda fikrimi beyan eder, tecrübelerimi paylaşmak İçin emek harcarım.Foruma ayda yılda 1 girip 1-2 yorum yaparak çıkıyorsanız da sol üst köşede profil resmimin hemen altındaki sekmede 1000 in üzerinde ileti göndermiş olduğumu görebilirsiniz.Üstelik bu özverili emeği forumdaki birçok arkadasım gibi karşılıksız , hiçbir maddi beklenti olmaksızın harcamaktayım.Bu yüzden lütfen üzerinize alınmayın.
İşinizi size öğretmek istemem ama siz arenamed gibi dünya markası bir firmanın asistanı olarak gereksiz atıflarda bulunmaktansa, forumda bira zaman geçirerek saç ekimi ve hastaların ekim sonrası süreçleri hakkında bilgi edinip, firmanıza yöneltilen suçlama ve iddalar ile alakalı iyileştirme çalışmaları yapılması adına amirlerinize bilgi alışverisi içersinde bulunmanız daha faydalı olacaktır.
Arenamed yada farklı bir firma farketmez.... ben başlıgı bile okumadan konuyu okur, gördüğüm anladığım şekli ile yorum yaparım... iyi ye iyi... kötüye kötü
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2017, 15:35:31 Gönderen: sloocer »

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #201 : 09 Kasım 2017, 16:12:13 »
1. amacım tartışma çıkarmak değil
2. kendisi her fotografımıza yorum yaptığı için sadece tatlı bir atıfta bulundum
3. ekim yapılan bölgeler için greft sayıları fotograflı belgelidir
4. biçok kişi ekim yaptırıyor ve herkeste yaşanan bir sıkıntı değil aksine sizden aldıgım bildirimleri gerekli kişilere veriyor uyarılar yapıyorum
biçok kişi ekim yaptırıyor ve herkeste yaşanan bir sıkıntı değil aksine sizden aldıgım bildirimleri gerekli kişilere veriyor uyarılar yapıyorum çok güzel bir şey bence eleştirilmek her zaman kurumları geliştiren yanlışlarını gösteren birşeydir beni de eleştiriyor arkadaşlarım ve eleştirelerden kendime ders çıkartıyorum böylelikle hayatıma daha iyi yön verebiliyorum ve sizinde yapmanız gereken şey bu olsa gerek kurum olarak dünya çapında bir yere sahip olmak istiyorsanız bu forum sizin için ve bizim için bulunmaz bir kaftan bizim gibi insanlar olmasa sokaklar heryer eline micromotoru alan saç eker bu konuşmalarımı sizi tenzih ederek yazıyorum yanlış anlaşılmak asla istemem ama bizim gibi hastalar diyorum sizin kuruluşunuzdan şikayetlerimiz var çok kötü olan hastalar var ve onların adına üzülüyoruz ve sizi karalama politikası yok asla emin olun eğer ki ben bu forum kurulduğundan beri burdayım ve aktif olarak kullanıyorum ekimim sonuçlandıktan sonra bıkacam aktif kullanmayı ve görevimi yapmış olarak görecem bu yüzden eğerki zerre sizi karalama görsem bu forumda sizden önce ben müdahale ederim ve bir çok arkadaşım eder örnekleride çok geçenlerde birisi x firmasını karalamak adına açmış resim yok birşey yok hemen herkes böyle olmaz resim katın ona göre diye haddini bildirdi bende içine dahil ama bu forumda bulunmanız bizleri mutlu etti.
ALLAH"ın adamıyık...

ayildirim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 11 Kasım 2017, 10:39:41 »
yine mi arenamed bunlar arkadaşlar bunlar dış ekip çok çağırıyor kendi ekipleri yapmıyor galiba ya da kendi ekipleri mi böyle yoksa :o :o

mhmsar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 24 Mart 2018, 12:27:15 »
Hocam nedir son durum?

Ayyildiz Ayyildiz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #204 : 04 Temmuz 2022, 10:08:45 »