sloocer dostum haklısın, altına imza atarım. kendi açımdan konuşacak olursam; sanırım bu arenamedde iyi ve kötü ekipler var. bana denk gelen ekip iyi diyebilirim, gerçi benim alım işlemini Mahir diye bir arkadaş aldı sadece. ben donör bölgede diğer arkadaşların yaşadığı sıkıntıyı yaşamadım. hea diğer ekim merkezlerine göre değil, diğer arenamed ekimlerine göre kıyaslıyorum. zaten ekimden sonra dışarıda yeni ekim yaptıran insanları görünce, kendi kendime dedim ki; adam 1 hafta önce ekim yapmış kafada yara,bere vs. hiç bir şey yok. bizim neden böyle??? bana şahsen ekimden önce 4 ay sonra düzelir vs. söylemediler, şansıma Mahir denen arkadaş tecrübeliymiş o denk geldi bana. ama şunu tekrar söylüyorum, eğer ekimden önce bu forumla tanışsaydım arenamed e ekim yapmazdım.
Bak simdi ayni yere geldik....Gunde 20-25 ekimden bahsediyoruz, boyle bir ekim merkezi yok turkiyede....Iyi tanidik bir hocanin senede ektigini adamlar 5 gunde ekiyor.
bu Arenamed in tercih edilgini gosteriyor ki bu sadece fiyat politikasi ve reklam ile olacak isler degil.Belli ki musteri memnuniyetide var.Demekki iyi islerde cikiyor bu merkezden bu anlam cikiyor burada.
Ama talep cok diyip, sallama catara patara ekim yapar isen, sagdan soldan isi bilen bilmeyen ekipler ile isleri yetistirmeye calisirsan Franchise modeline gecen geleneksel kebapcilar gibi bu buyumeyi kaldiramayip kaliteyi dusurursun.
Sadece bu forumda baktigimda anliyorum kimin sacini hangi ekip yapmis diye, her ekip kendi imzasini atiyor. Boyle olmamali , arenamed standarti olmali, biz bakinca buradan bakinca " aaaa bunun alimini mahir almis, bunun alimini cristina almis, bununkini yavuz almis " demeyelim.
ben 1 kere gidip gormemisimdir bu merkezi , siz magdurlarin sayesinde hepsinin isinide isminide bilir olduk...
Asistan kardes, bak buraya yazdigim bilgiler cok degerli birgiler, is gelistirme adina ben musterilerime yillik 150.000 lira gibi bir hizmet bedeli karsiliginda veriyorum bu bilgileri. Lutfen bu elestirilere cevap vermeye harcadiginiz emegi ,alimlari duzeltebilmeye harcayiniz.Keza parcalanmis bir donorun, 5-6 ay yara bere icersinde gezen 23-25 yasinda bir gencin yasayacagi psikolojik travmanin telafi edecek bir cevabi yok.