Gönderen Konu: finasterid (proscar) ve xpecia tecrübelerim  (Okunma sayısı 28663 defa)

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Ynt: finasterid (proscar) ve xpecia tecrübelerim
« Yanıtla #30 : 16 Eylül 2020, 15:57:53 »
Yazınızda bir kaç güzel tespitler var bende sizi tenkit etmiş olayım.3 yıl kullanmışsınız ben 3 hafta zor dayandım nörolojik sıkıntılar yaşadım daha fazla dayanamadımbıraktım.İlacıbıraktıktan bir kaç gün sonra mutluluk hormonlarım katlandı.İlacı bırakmak anti depresan gibi geldi,en son bu ruh halini anti depresan kullanırken yakalamıştım.Dilime bir daha sürmem bu ilacı.Evet çoğu insanda yüzde yüz etkili değil.Finasterid herkeste işe yaramıyor işe yarayanlarda ise telegon/anagen oranını düzeltiyor aylar sonra ise kişi 1-2 tık hacimce yoğunlaşmış saçlarını görünce yeni saç çıktığını zannediyor halbuki folikül kök sayısında en ufak bir artış yok,ama bu finasterid kullanan şanslı insanlar için geçerli herkeste bu etkiyi yapmıyor.Kimisinde daha da beter yapıp telegen effluviuma bile sebep olabiliyor
Finasterid kullanıcılarını saç ile ilgili bekleyen bir tehlike var
Finasterid kullandım saçım çok iyiydi bıraktıktan sonra hızla saçlarım dökülmeye başladı yorumlarını çok okuyorum.Finasterid işe yarayan kişilerde aynı zamanda gen expression ile androjen reseptörlerini aşağı regüle ediyor.İlacı kullanıp  bıraktıktan sonra androjen reseptörleri DNA dizilimde ilaç öncesinden de yüksek bir şekilde yukarı regüle oluyor ve androjen reseptörleri hassaslaşıyor,ilaç kullanmadan önce saç kökleri10 birim androjene dayanabilirken İlacı bıraktıktan sonra 5 birim androjene bile dayanamıyor saç köklerinde hassaslaşıp artan androjen reseptör aktivesinden dolayı dht ve diğer androjen sel taşkınına maruz kalıyor kişi hızla eskisinden de beter alopesi yaşamaya başlıyor.
Xpecia hakkında söylediklerinize de katılıyorum.
Nw2 örneğinize de katılıyorum eğer ki olgunluk çizgisiyle gerilemiş genel seyrelme olmayan gür bir nw2 kastediyorsanız eğer.

Hocam, bu bahsettiğiniz androjen hassasiyeti Xpecia’da da olur mu? Günde bir kez kullanmayı düşünüyorum, bilgi almak istedim.

dusk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 07 Kasım 2020, 02:41:57 »
Yıllar sonra foruma girince bir güncelleme atmak istedim, finaslı ruh halini hiç tekrar yaşamadım. Aradan 3-4 yıl geçti sanıyorum testis ağrısı da hiç yaşamadım. O zamana göre x2 spor yapıyorum ve cinsel hayatım aktif. Finastan kaynaklandığına eminim bu sebepten. Ayrıca bulanık ruh hali de hiç tekrar etmedi xpecia harici. Xpecia etkileri finasla o kadar benzer ki sadece dozu düşük versiyonu. En güvenlisi haftada 2 ya da 3 gün xpecia kullanmaktı onu bir süre devam ettirdim iyi de geliyordu sonra kutuyu falan değiştirdiler içerik değişti dediler yan etkiler geri geldi.

Xpecia kullanırken sakalımda ufak bir yerde olan boşluk kapanmıştı bıraktıktan sonra bu bölge tekrar seyrekleşti. Bu amaçla kullanmıyordum tabi ama sakal için kullanan arkadaşlara yardımı dokunur diye paylaşmak istedim gürleştiriyor sakalları hatta tüm vücut kullarını.
  • Ekim Tarihi: 28.01.21
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Klinik
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Propecia, zma, omega 3

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
« Yanıtla #32 : 10 Kasım 2020, 02:11:30 »
Arkadaşlar Xpecia ile Finasterid i nasıl bir tutabiliyorsunuz? Xpecia kimyasal bir ilaç değil bildiğimiz vitamin takviyesi içindeki cüce palmiye DHT baskılayıcı doğal bir bileşen bir bitki o, yaşadığınız tüm durumlar psikolojik korkularınızdan kaynaklı. Günlük 2 tane içiyorum Xpecia tek bir olumsuz durumum yok ne ruhsal ne de bedensel. Cinsel hayatım da aktif. Bu aralar evet libidom yüksek kullanmaya başlamadan hemen öncesinde de yüksekti ama azalma olmadı cinsel isteksizlik falan yok. Firmalar birbirlerini kötülemek için sanal da dedikodu çıkarıp kötü yorum yapmakla birlikte özellikle bizim Türk insanımız cinselliğin c'si konusunda derinden korktuğu için Finasterid kullanmayanlar bile uydurmasyon yazılarını buralara dökmekten hiç çekinmiyorlar. Bu tür tedavileri kullanırken psikolojiniz iyi olmak zorunda kafanızda olumsuz düşünürseniz kendinize edersiniz resmen zorla kötüyü çağırıyorsunuz. Proscar için bir şey diyemem net çünkü bir ilaç ama Xpecia için lütfen yan etkileri kesin ve çok var demeyin.
Ayrıca Proscar kullanırken bin kat umurunuzda olmayacak şekilde kullanın düşünmeden atın hapı ağzınıza rutine bağlayın o olumsuz söylentilerden bazıları senaryoya dayanıyor kullanan çoğu kişi olumlu konuşuyor. Gerçekten olumsuz durum yaşayan vakalar için (cinsellik konusunda) bir an önce de şifa diliyorum. Kendi adıma diyeyim ben Proscar ı henüz denemedim aldım bir süredir duruyor unuttuğum için içmiyorum-başlamadım. Önce kararı vermek zorundasınız başlarsanız dediğim yol uygulanmalı.
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 10 Kasım 2020, 22:31:17 »
Arkadaşlar Xpecia ile Finasterid i nasıl bir tutabiliyorsunuz? Xpecia kimyasal bir ilaç değil bildiğimiz vitamin takviyesi içindeki cüce palmiye DHT baskılayıcı doğal bir bileşen bir bitki o, yaşadığınız tüm durumlar psikolojik korkularınızdan kaynaklı. Günlük 2 tane içiyorum Xpecia tek bir olumsuz durumum yok ne ruhsal ne de bedensel. Cinsel hayatım da aktif. Bu aralar evet libidom yüksek kullanmaya başlamadan hemen öncesinde de yüksekti ama azalma olmadı cinsel isteksizlik falan yok. Firmalar birbirlerini kötülemek için sanal da dedikodu çıkarıp kötü yorum yapmakla birlikte özellikle bizim Türk insanımız cinselliğin c'si konusunda derinden korktuğu için Finasterid kullanmayanlar bile uydurmasyon yazılarını buralara dökmekten hiç çekinmiyorlar. Bu tür tedavileri kullanırken psikolojiniz iyi olmak zorunda kafanızda olumsuz düşünürseniz kendinize edersiniz resmen zorla kötüyü çağırıyorsunuz. Proscar için bir şey diyemem net çünkü bir ilaç ama Xpecia için lütfen yan etkileri kesin ve çok var demeyin.
Ayrıca Proscar kullanırken bin kat umurunuzda olmayacak şekilde kullanın düşünmeden atın hapı ağzınıza rutine bağlayın o olumsuz söylentilerden bazıları senaryoya dayanıyor kullanan çoğu kişi olumlu konuşuyor. Gerçekten olumsuz durum yaşayan vakalar için (cinsellik konusunda) bir an önce de şifa diliyorum. Kendi adıma diyeyim ben Proscar ı henüz denemedim aldım bir süredir duruyor unuttuğum için içmiyorum-başlamadım. Önce kararı vermek zorundasınız başlarsanız dediğim yol uygulanmalı.

yüzde 90 psikolojik aynen katılıyorum.

ıtachı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 04 Aralık 2020, 16:02:41 »
Yanina x pecia da kullandim

Xpecia ve finasteride Birlikte kullanilir mi hocam

dusk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 04 Aralık 2020, 23:13:33 »
Üzgünüm ama psikolojik diyen arkadaşlar kendilerini avutuyor, yan etki almadığınız için çok şanslısınız ve umarım yaşamazsınız.

Ben çok şiddetli testis ağrısı yaşamıştım psikolojik bir durumdan bahsetmiyorum, bırakınca geçti. Meninin düzelmesi 3 ay sürdü.

Daha yeni xpecia ya tekrar şans verdim ve kulak ağrısı yaşadım bu defa da, xpecia’dan olduğunu çok sonradan anladım. Finasla birlikte hissettiğim kafa ağırlığı hissini andırıyordu sanırım bunun nedeni iç kulaktaki sıvı falan ile ilgili. Dht ile bağlantılıymış. Uzun süre uçakta kalmış gibi bir his.

Her konuda görüyorum placebo diye yazılıyor ama siz yaşamıyorsunuz diye kimse de yaşamıyor diye düşünmeyin. Bende de libido yan etkisi olmamıştı mesala ama olanları anlayabiliyorum. Adını yazmiyim ama libido bitiren bir drug var, ne kadar azgın olursanız olun kafayla arasındaki bağlantıyı öyle bir bitiyor ki asla ereksiyon gerçekleşmiyor. Bazısı da tam tersi etki yapıyor falan, her şey psikolojik değil öyle internette yazıldığı gibi.
  • Ekim Tarihi: 28.01.21
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Klinik
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Propecia, zma, omega 3

Folikul07

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 03 Kasım 2021, 22:04:08 »
Arkadaslar yeni saç ekimi yaptirdim saç ekimi sonrası 3 ay kullanmak üzere günde 2 adet xpecia ve günde 1 adet propecia önerdi ekim merkezi ben şuan xpecia ya başladım ama propecia da kararsız kaldım çünkü ikiside DHT bloker.Sadece 3 ay kullanacağım 3 ay kullanmak nasıl bir fayda sağlayabilir sizce?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 03 Kasım 2021, 22:30:51 »
Arkadaslar yeni saç ekimi yaptirdim saç ekimi sonrası 3 ay kullanmak üzere günde 2 adet xpecia ve günde 1 adet propecia önerdi ekim merkezi ben şuan xpecia ya başladım ama propecia da kararsız kaldım çünkü ikiside DHT bloker.Sadece 3 ay kullanacağım 3 ay kullanmak nasıl bir fayda sağlayabilir sizce?

Ben olsam kullanmam propecia ekimden 6 ay önce kullanılmalı ekimden sonrada 1 sene devam etmeli . İkisini de kullanmam şahsen geçti daha bence

Facebook Twitter Instagram