Gönderen Konu: Serkan Aygın 3800greft 25/01/2020  (Okunma sayısı 14139 defa)

Akoc57

• Saç ekimim
  • Yeni üye
  • *
Ynt: Serkan Aygın 3800greft 25/01/2020
« Yanıtla #76 : 19 Temmuz 2020, 14:06:59 »
Son durumu merakla bekliyoruz 😊

arasso

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #77 : 22 Temmuz 2020, 00:25:34 »
Son durumu merakla bekliyoruz 😊

Hocam bu 138. Gün fotoğrafı yani 13 haziran. Bunun üzerinden bir aydan fazla geçti. Daha sonra tekrardan saçlarımın şuanki halini, kullandığım takviyeleri ve süreci paylaşacağım. Genel olarak memnunum. Umarım senin de istediğin gibi sonuçlanır.

Menfis

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 22 Temmuz 2020, 11:32:42 »
Hocam bu 138. Gün fotoğrafı yani 13 haziran. Bunun üzerinden bir aydan fazla geçti. Daha sonra tekrardan saçlarımın şuanki halini, kullandığım takviyeleri ve süreci paylaşacağım. Genel olarak memnunum. Umarım senin de istediğin gibi sonuçlanır.
Cok güzel olmus hayırlı olsun darısı biz bekleyenlere

arasso

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #79 : 07 Ekim 2020, 17:23:20 »
Merhabalar. Ekimimin üzerinden yaklaşık 8.5 ay geçti. Geçtiğimiz süreçte propecia kullandım sürekli olarak ve ilk 6 ay Solgar biotin aldım günde 2000mg. Sürecin bir yere kadar gayet güzel gitti fakat şuanki sonuçtan pek memnun değilim açıkçası. Ekim ön bölgeye yapıldı ve propeciayla vertexin kapanacağı söylendi. Fakat vertexde pek bir değişiklik olmadı. Ön bölgenin de çok sık olmadığını düşünüyorum. Vertexteki açıklık gözüme çok çarpıyor ve canımı sıkıyor gerçekten. Bazı arkadaşaların revize ekim yaptırdıklarını gördüm benimle aynı zamanda ektiren. Sizce revize gerekecek mi. Mevcut durumla ilgili görüşleriniz nelerdir?

arasso

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 07 Ekim 2020, 17:25:17 »
Bu da 2 buçuk ay öncesi. Işıktan mı yoksa daha da mı gerilemiş anlayamadım tam ama önceki hali daha iyi gibi

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #81 : 07 Ekim 2020, 17:31:33 »
Bence gereksiz moralinizi bozuyorsunuz, saç ekimi olmadan öncesiyle şimdinin arasında inanılmaz bir fark var.
Çok ışık altında en yoğun saçta bile dipler gözükebilir, zaten sizin dökülme genişliğiniz genişmiş neredeyse vertexe kadar uzanan bir dökülmeniz varmış, haliyle 3800 greft ile bu kadar geniş alanda çalışma elbette seyreklik doğurur hocam. Forumda gördüğüm kadarıyla sadece ufak şakak açılması ve çizgiyi az öne çekmek için 3000-3500 greft ekimler var, bence her ekim greft ve duruma göre değerlendirilmeli ama yine de görüşler değişebilir tabii, hoca revize yaparsa neden yaptırmayasın ki bence merkeze ulaş.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

arasso

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 07 Ekim 2020, 17:38:36 »
evet haklısınız ama bölgesel çalışıp iyi sonuçlar verdiği için Serkan Hoca'yı tercih ettim hocam. Yani biraz daha başarılı olmasını bekliyordum açıkçası ön bölgenin. Bunun haricinde de vertex bölgesinin kapanması için kliniğin önerisi üzerine 8 aydır propecia kullanıyorum ve bu da ciddi bir maliyet ama bundan da bir sonuç alamadım. Biraz moralleri bozdu tabi bu durum. Evet hocam merkezle görüştüm bu ay içinde gideceğim kontrole. bakalım ne olacak.

arasso

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 07 Ekim 2020, 17:39:23 »
Bence gereksiz moralinizi bozuyorsunuz, saç ekimi olmadan öncesiyle şimdinin arasında inanılmaz bir fark var.
Çok ışık altında en yoğun saçta bile dipler gözükebilir, zaten sizin dökülme genişliğiniz genişmiş neredeyse vertexe kadar uzanan bir dökülmeniz varmış, haliyle 3800 greft ile bu kadar geniş alanda çalışma elbette seyreklik doğurur hocam. Forumda gördüğüm kadarıyla sadece ufak şakak açılması ve çizgiyi az öne çekmek için 3000-3500 greft ekimler var, bence her ekim greft ve duruma göre değerlendirilmeli ama yine de görüşler değişebilir tabii, hoca revize yaparsa neden yaptırmayasın ki bence merkeze ulaş.

pardon hocam yanlış yere yanıtlamışım

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #84 : 07 Ekim 2020, 17:53:25 »
evet haklısınız ama bölgesel çalışıp iyi sonuçlar verdiği için Serkan Hoca'yı tercih ettim hocam. Yani biraz daha başarılı olmasını bekliyordum açıkçası ön bölgenin. Bunun haricinde de vertex bölgesinin kapanması için kliniğin önerisi üzerine 8 aydır propecia kullanıyorum ve bu da ciddi bir maliyet ama bundan da bir sonuç alamadım. Biraz moralleri bozdu tabi bu durum. Evet hocam merkezle görüştüm bu ay içinde gideceğim kontrole. bakalım ne olacak.

Biz zaten sadece yorum yaparız, ben de yeni ekim yaptırdım, ne gerek vardı diyen bile oldu. Sen mutsuzsan zaten sonuca başarılı ya da başarısız dememiz hiç fayda etmez çünkü sen mutlu olmalısın önce :) inşallah Serkan Hoca yardımcı olur, istediğin sonuca ulaşırsın zaten bu saça revize yapsa ekim yapıldığı da belli olmaz. :)
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

arasso

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #85 : 07 Ekim 2020, 19:17:13 »
Biz zaten sadece yorum yaparız, ben de yeni ekim yaptırdım, ne gerek vardı diyen bile oldu. Sen mutsuzsan zaten sonuca başarılı ya da başarısız dememiz hiç fayda etmez çünkü sen mutlu olmalısın önce :) inşallah Serkan Hoca yardımcı olur, istediğin sonuca ulaşırsın zaten bu saça revize yapsa ekim yapıldığı da belli olmaz. :)

Aynen dediğin gibi. Saçlarımı incelemeyi bırakmıştım toparlanıyor diye ama bu şekilde kalınca yine ayna da saçları incelemeye başladım. Gittiğimde endişelerimi anlatacağım. Senin de hayırlı olsun hocam umarım en iyi şekilde sonuç alırsın

@hintell sen ne diyorsun şuanki duruma?

grimmjow54

• Sr. Member
« Yanıtla #86 : 07 Ekim 2020, 20:37:42 »
Valla kesinlikle iyi bir sonuç bu. O ışık altında yukarıda da söylenmiş normal saçı olan kişinin bile dipleri gözükür. 3800 greft ile yüzde 80 min. başarı yakalanmış. Belki ön bölge eğer göze batacak şekilde seyrek ve boşluklu ise revize gerekebilir en ön hatta. Orayı göremediğim için birşey diyemem ama ışık altında olmayan fotonuza  bakınca gayet başarılı buldum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 08 Ekim 2020, 12:57:43 »

Planlaman ve sonucun güzel tepe için öncelik olarak incelmiş saçlar olduğu için ilaç önerisi en doğru adım ama gelişim için biraz daha süre tanıyın proscar daha uygun maliteyi fazla ise ona geçin.
İleri de tepeye bir ekimle halledersiniz.
Global Moderator

arasso

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #88 : 14 Aralık 2020, 22:34:24 »
Arkadaşlar merhaba. 9. Ayımı doldurduğumda yani Kasım başında ilk defa kontrol için kliniğe gittim. Yukarıda da yazdığım gibi tepe bölgeyle ilgili bazı sıkıntılarım ve soru işaretlerim vardı. Serkan Hoca yla görüştüm. Ben daha sıkıntılarımı belirtmeden üst bölgede bir sıklaştırma yapabileceğimizi sonuçtan pek memnun olmadığını söyledi. İlk ekimimden önce arka kısımdaki bölgenin finasteridle kapanacağı söylenmişti ve ben bu süreçte sürekli finas kullandım ve pek fayda etmediğini söyledim ve o kısımdan da memnun olmadığımı belirttim. Serkan hoca bana 4 hafta mezoterapi verdi ve sonucuna göre tekrar konuşalım dedi. 4 hafta sonunda ilk ekim yapılan bölgeye 800 ve daha önce ekim yapmamış olduğu bölgeye de 1200 grefte karar verdi. 4 aralık günü 2. Ekimim yapıldı 2080 greft olarak. Aynı ekip yine aynı iyi karşılamayla ve iyi niyetle ekimimi gerçekleştirdiler. Bu arada ekimim long DHI yapıldı. Serkan Hoca nın yaptığı işin arkasında durması çok güzel birşey. Aynı tutum ekim yapan ekipte de vardı. Ben gerçekten bu tutumdan çok memnun kaldım. Umarım saçla ilgili sıkıntılarımı tamamen halleder bu ekim.

Şuan 10. Gündeyim kabukları almaya çalıştım ama pek gelmedi. Losyonu da baya yoğurt kıvamında sürmüştüm.

10. Güne kadar saçlarıma elimi sürmedim hiç yıkarken de. ama bu yıkamada kendi saçlarım çok döküldü. Elimi ilk attığımda 20 30 adet ince saç geldi. Acaba bu 10günlük süreçte dökülüp de kafamda kalan saçlar mıydı anlamadım. Malum sürekli yağlı olduğu için dökülen saçlar kafada kalabilir. Ya da saçlarım döngüye mi girdi bilemedim. Ya da long dhi ın yan etkilerimi. Tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim

Onun dışında ilk günkü fotoğraflarımı ekliyorum. Planlamam hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Pöh3443

• Full Member
« Yanıtla #89 : 14 Aralık 2020, 23:02:37 »
Valla reis gecmis olsun umarim istedigin sonuca varirsin bu sefer,sendeki bu saca bile revize serkan hoca yapiosa helal olsun adama. Yanlis anlama ama bir cogumuz icin senin sacin kadar olsa yeterli diyebileceginiz sekilde:) ama kendin tatmin olmam önemli tabii

Facebook Twitter Instagram