Gönderen Konu: Serkan Aygın 3800greft 25/01/2020  (Okunma sayısı 14118 defa)

arasso

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serkan Aygın 3800greft 25/01/2020
« Yanıtla #90 : 14 Aralık 2020, 23:11:39 »
Valla reis gecmis olsun umarim istedigin sonuca varirsin bu sefer,sendeki bu saca bile revize serkan hoca yapiosa helal olsun adama. Yanlis anlama ama bir cogumuz icin senin sacin kadar olsa yeterli diyebileceginiz sekilde:) ama kendin tatmin olmam önemli tabii

Eyvallah hocam sağol. Umarım daha iyisi daha gürü senin olur :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 14 Aralık 2020, 23:19:38 »
Arkadaşlar merhaba. 9. Ayımı doldurduğumda yani Kasım başında ilk defa kontrol için kliniğe gittim. Yukarıda da yazdığım gibi tepe bölgeyle ilgili bazı sıkıntılarım ve soru işaretlerim vardı. Serkan Hoca yla görüştüm. Ben daha sıkıntılarımı belirtmeden üst bölgede bir sıklaştırma yapabileceğimizi sonuçtan pek memnun olmadığını söyledi. İlk ekimimden önce arka kısımdaki bölgenin finasteridle kapanacağı söylenmişti ve ben bu süreçte sürekli finas kullandım ve pek fayda etmediğini söyledim ve o kısımdan da memnun olmadığımı belirttim. Serkan hoca bana 4 hafta mezoterapi verdi ve sonucuna göre tekrar konuşalım dedi. 4 hafta sonunda ilk ekim yapılan bölgeye 800 ve daha önce ekim yapmamış olduğu bölgeye de 1200 grefte karar verdi. 4 aralık günü 2. Ekimim yapıldı 2080 greft olarak. Aynı ekip yine aynı iyi karşılamayla ve iyi niyetle ekimimi gerçekleştirdiler. Bu arada ekimim long DHI yapıldı. Serkan Hoca nın yaptığı işin arkasında durması çok güzel birşey. Aynı tutum ekim yapan ekipte de vardı. Ben gerçekten bu tutumdan çok memnun kaldım. Umarım saçla ilgili sıkıntılarımı tamamen halleder bu ekim.

Şuan 10. Gündeyim kabukları almaya çalıştım ama pek gelmedi. Losyonu da baya yoğurt kıvamında sürmüştüm.

10. Güne kadar saçlarıma elimi sürmedim hiç yıkarken de. ama bu yıkamada kendi saçlarım çok döküldü. Elimi ilk attığımda 20 30 adet ince saç geldi. Acaba bu 10günlük süreçte dökülüp de kafamda kalan saçlar mıydı anlamadım. Malum sürekli yağlı olduğu için dökülen saçlar kafada kalabilir. Ya da saçlarım döngüye mi girdi bilemedim. Ya da long dhi ın yan etkilerimi. Tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim

Onun dışında ilk günkü fotoğraflarımı ekliyorum. Planlamam hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

valla bende şaşırdım serkan hoca bu saça revize yapıyor hemde kendi söylerek helal olsun gerçekten Taktir ediyorum hocayı
Global Moderator

sinan1984

• Full Member
« Yanıtla #92 : 14 Aralık 2020, 23:21:55 »
serkan hocaya gerçekten helal olsun forumun kalbini kazandı adam ve bunları işine olan saygısından yapıyor çok karakterli biri hoca

arasso

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #93 : 14 Aralık 2020, 23:28:42 »
valla bende şaşırdım serkan hoca bu saça revize yapıyor hemde kendi söylerek helal olsun gerçekten Taktir ediyorum hocayı

Hocam kendi saçlarım bu şekilde geliyor bir fikrin var mı. Dökülenler baya zayıf saçlar

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #94 : 15 Aralık 2020, 00:26:14 »
Adına sevindim dostum, memnuniyetsizliklerin vardı zaten doktorumuz da mükemmelliyetçi olduğu için şüphesiz yardımcı olmuş.
Serkan Hocama en iyi ekimciler arasında sıralama yapamam ama yaklaşımıyla, profesyonelliğiyle zirveye oynuyor. Sırf memnuniyet açısından bile revize yapmasına rağmen “ Serkan Aygın’da revize çoğaldı, düşüşte “ yorumlarını görmekte üzücü, bence objektif olunmalı, revize yapılan konulardaki saçlara ülkedeki saç ekim merkezlerinin %90’ı başarılı der geçerdi.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 15 Aralık 2020, 01:01:52 »
Kardeş kafa yapımımız ve dökülmemiz tamamen aynı.
İlk ekimin fue sanırım.
Ön taraftaki ekimden memnun musun

arasso

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #96 : 15 Aralık 2020, 10:49:58 »
Adına sevindim dostum, memnuniyetsizliklerin vardı zaten doktorumuz da mükemmelliyetçi olduğu için şüphesiz yardımcı olmuş.
Serkan Hocama en iyi ekimciler arasında sıralama yapamam ama yaklaşımıyla, profesyonelliğiyle zirveye oynuyor. Sırf memnuniyet açısından bile revize yapmasına rağmen “ Serkan Aygın’da revize çoğaldı, düşüşte “ yorumlarını görmekte üzücü, bence objektif olunmalı, revize yapılan konulardaki saçlara ülkedeki saç ekim merkezlerinin %90’ı başarılı der geçerdi.

Teşekkür ederim hocam. 1. ekimimin sonucu bence de başarılıydı. Ama her ekim de ufak rötuşlar yapılabilir çünkü ekilen saçlar yüzde yüz tutmuyor hiç bi zaman. Bir de ilk planlamada arka kısma da ekim yaoılabilirdi belki. Revize yapılması sonuçların kötü olduğu anlamına gelmiyor dediğin gibi. Ben kliniğin şuana kadar ki tutumundan çok memnunum ve birçok ekim merkezinin yapmayacağı şekilde işlerinin arkasında durdular. Ne kadar objektif olabilirim bilmiyorum ama ben de kliniğimi seçerken buradan araştırdım, seçtim ve gayet memnunum bu seçimden.

arasso

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #97 : 15 Aralık 2020, 10:51:08 »
Kardeş kafa yapımımız ve dökülmemiz tamamen aynı.
İlk ekimin fue sanırım.
Ön taraftaki ekimden memnun musun

Evet fue hocam. Genel anlamda memnunum

şimşirtarak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #98 : 20 Ocak 2022, 15:04:46 »
son durum nedir acaba revize ekim sonucunda nasıl bir gelişme oldu?

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
« Yanıtla #99 : 31 Mart 2022, 20:58:08 »
son durum nedir hocam ? revize ile

Facebook Twitter Instagram