Merhaba serhanizmir evet başligi yanlis acmisim dediginiz gibi acsam belki baskalarinin dikkatini cekme acisindan daha faydali olabiirdi. Degistiriliyormu baslik onu bilmiyorum. Evet kok degilde 5100 greft . fut ekiminden sonra kalan saclarimda dokuldu ve onde kalan saclar direk ekim yapildigini belli ediyordu. Ben aslinda bu kotu goruntu gitsin diye ektirdim. Hani sadece onde degilde komple olsaydi yine seyrek olsaydi ektirmezdim ama resimlwre baktiysaniz sadece onde ekilen saclar var onlarda duzensi acisiz ve kotu gorunuyordu.evet aciklik fazlaydi 5100 greft ekildi ben o ilk igne acisindan baska bir aci yasamadim. Doner bolgemde baya bi topladi 1-2 aya tamamen duzelir diye bekliyorum. Yani simdiye kadar olumsuz bir durum olmadi yeni ekilen saclar cikarsa beni tatmin edee diye dusunuyorum ins cikar cok da dikkat ettim bi zarar gwlmesin diye artik bekleyip gorecegiz. Bu benim son kursunumdu diye dusunuyorum olmazsa doner bi ekime daha izin vermez bence . iyi dilekleriniz icin tsk ederim . siz ne zman nerde yaptirdiniz ilk ve son resimleriniz varmi. İyi gunler