Gönderen Konu: Doktorların çizgiyi çekip ekimi asistanlara yaptırmasının mantığı  (Okunma sayısı 1479 defa)

umtttboz

• Jr. Member
  • **
Aynen öyle totoları kalktı hepsinin keşke bu kadar gelişmeseydi ekim merkezleri de o zaman görürdük asistanlarına saç ektirmeyi

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet arkadaşlar bunun mantığı nedir ? Bakın isim vermiyorum ama bu olay yüzünden ekim yaptırasım gelmiyor siz ne düşünüyorsunuz

Gorusleri bu yönde sanirim.

sade_americano

• Sr. Member
Uğraşmalarına gerek yok diye düşünüyorlar

My Precious

• Hero Member
Uğraşmalarına gerek yok diye düşünüyorlar
Madem tüm olay asistanda bitiyor o halde tüm parayı asistana verelim hastanede oda tutup bu işi yapalım greft planlaması ve saç çizgi ayarını sloocer reyis halleder zaten eee geriye ne kaldı yani doktorun ne olayı var ? YOK.

unverm

• Hero Member
Greft alim ve kanal açılması işlemlerini bizzat doktor yapması gerekir çünkü bu aşamalar aslinda bir ameliyat. Greftlerin yerleştirilmesinde belki hemşireler destek verebilir ama bu iş doktor işi tamamen. Ileride devlet buna regülasyon getirecektir, önüne gelen sac ekimi yapıyor hemşire bile değil çoğu.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

saçma bir bakış açısı, o zaman kimse tıp falan okumasın birader getirin ben yapayım. plastik cerrah farkını koymalı hemşireler değil,greft alımını  kanalları  açmalı en kötü, ki koyarkende düzgün koymak önemli kafaya grefti, yanlış koyarsa zarar görür. elbette gençlerin el göz koordinasyonu daha iyi oluyor daha iyi koyabilirler grefti ama fazlası doğru değil.

Burkinho

• Hero Member

Bence bu videoyla oynanmış, ekimi bu kadar basit gören, hastasına da basit işlem yapar çünkü. montaj olabilir,

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence bu videoyla oynanmış, ekimi bu kadar basit gören, hastasına da basit işlem yapar çünkü. montaj olabilir,

Kendi profili; kendi paylasimi Burak :) ne montajı olabilir?

Burkinho

• Hero Member
Kendi profili; kendi paylasimi Burak :) ne montajı olabilir?

Hakikaten montaj değilmiş, şaşırdım açıkcası

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence Burda Asmed'e taş atılıyor gibi öyle sezdim
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence Burda Asmed'e taş atılıyor gibi öyle sezdim

Koray hoca kendi yapmiyor mu ekimleri? Ben oyle biliyorum

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Asmedin aşırı ultra labaratuvar ortamı olsun sosyal medya içeriklerinin de yine aşırı derecede de iddialı grafiklerle yapılmış olması asmede bir ekim merkezi değilde sanki nasa labaratuvaru izlenimi veriyor  :) burda hafif bi dokundurma var gibi ama bilemedim ..
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Burkinho

• Hero Member

Cartel diyor ki : Video da koray hocaya taş atıyorlar.😄 Haklı olabilir

Facebook Twitter Instagram