Gönderen Konu: Hairneva  (Okunma sayısı 12482 defa)

fener19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hairneva
« : 14 Aralık 2016, 15:16:27 »
Arkadaslar Merhaba

Arkadasim hairneva yi onerdi .3500 greft icin 3500 euro istediler guzel bir yer gibi ilgililer.Fakat internette dogru duzgun bilgi bulamadim.Sizin bilginiz varmi veya ektiren arkadasimiz?

mealtay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hairneva
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2016, 16:23:11 »
İlk defa duyuyorum

fener19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2016, 06:37:27 »
Diger yerlere gore daha pahallilar yerleri fulyada .Dhi yontemi ile ekim yapiyorlar.Forumlarda ektirenler ile ilgili bilgi bulamadim.Iyi biryere benziyor ama bakalim.

kingg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2016, 12:24:30 »
iyi  para  12000  tl  tutar .  Çok  fazla  ...

fener19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2016, 15:56:53 »
Evet cok para.Ama insan dusunuyor tabi parayi bastirip yaptirayim sonu iyi olacaksa eger.Sac ekimi omrumuzde en fazla 1,2 defa yapacagimiz birsey guzel olsun istiyoruz tabi.Acikcasi benim kafam karisik cok ilgilendiler makineyle filan saclarima baktilar hesaplama yapildi filan.Ama bilgi bulamadigim icin korkuyorum tabi.

fener19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2016, 16:05:00 »
Benim anladigim daha cok zengin kisilere yapiyorlar ,unlu degilde zengin godoman yani.Cunku 2 kisi daha vardi sira bekleyen ve tiplerden onu anladim))) Dolayisiyla onlarda pek bulasmiyorlar forumlara anladigim kadariyla.

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2016, 00:22:14 »
Hairneva ülkenin en başarılı estetik cerrahlarından Güncel Öztürk'e ait ama bildiğim kadarıyla kendisi ekim yapmıyor. Orada Hatice Hanım var ekibin başında o yönetiyor her şeyi.

Çoğu klinik gibi kendileri de çok sıcak kanlı ve hasta memnuniyetine önem veriyorlar. DHI ve istenildiği taktirde saç kesimi yapmadan ekim yapıyorlar. Ben gittiğimde dolar üzerinden çalışıyorlardı.

Yaptıkları birkaç ekimi gösterdiler. Gayet başarılıydı. Biz saç çizgisi konusunda anlaşamadık. İstediğim kadar aşağıya çekmiyorlardı ben de vazgeçtim.

Benden 2000 greft için 2500 dolar istemişlerdi ama o zaman dolar 2.80 falandı.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 00:24:58 Gönderen: Panda »

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2016, 00:24:11 »
Greft alımı manuel değil mikromotorla bu arada. Ama görünür iz kalmayacağını söylüyorlar.

fener19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Aralık 2016, 07:07:51 »
Evet banada ornek birkac ekim ornegi gosterdiler gayet iyiydi.Fakat zaten herkes iyi ornekleri gosteriyor kimsede demiyorki bunuda yaptik ama olmadi cikmadi diye.Fulya acibademde yapiyorlarmis ekim islemlerini.Ilgi ve alaka olarak cok iyiler fakat ornek cok fazla olmadigi icin karar veremiyorum.Tabiki pahallida.

fener19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Aralık 2016, 07:09:29 »
Arkadaslar ne diyorsunuz hairvevada yaptirmalimiyim?Yapilmis ornek var mi bildiginiz?

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Ocak 2017, 22:36:32 »
Iyi arastir derim simdi sitelerini inceledim ozel jetle sizi alarim demisler :)) 10 bine sac ekiyolar bi jet kaldirmak kac paradan basliyo :)) yarin paristen arasam ucagin motorlari bozuk calismiyo derler :))
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

fener19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2017, 15:44:31 »
Ozel jetle karsilama yurtdisindan gelenler icin herhalde :D Jete binecek paramiz olsa zaten en iyi yerde yaptiririz parayi basip.Aslinda iyi biryer gibi kalem teknigi olmasi,Islerinde ciddi olmalari ve hicbiryerde sikayet olmamasi insanin aklini celiyor.2 hafta icinde karar verip yaptiracagiz artik.Birde sac dovmesi isi var bakalim artik son karar ne olacak.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2017, 23:46:05 »
Güncel hocayı iyi tanırım,ailemden birinin burnunu yaptı, mesleğinin zirvesinde bir estetisyen, ama saç ekimi ile alakalı sadece ismini kullandırıyor, kendisinin bu konuyla alakası Yok. Ama sonuçta kötü bir ekine iş yaptırarak adına leke getirme riskine gireceğini sanmıyorum.
Öyle yada böyle devam eder ise bu işe 2-3 sene içinde çok iyi ekim yapan ekipleri bünyesinde çalıştırır kötüleri eler.. Ama suan çok yeni , ucuza ekim yaptığınıda sanmıyorum, işinizi neden riske atıyorsunuz ki, aynı bütçelere HLc  ye falan yaptırabilirsiniz , onlarca sonucu ortada.Amwrika yı tekrar keşfetmeye gerek YÖK.
Hakkında hiç şikayet olmamasının sebebi sektörde Yen'i olduğu için olabilir.

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Şubat 2017, 17:24:04 »
Peki hlc sik ekim ve alin cizgisi konusunda nasillar acaba ?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Şubat 2017, 20:37:49 »
Forumda birkaç örneği var, YouTube ve kendi sitelerinde de detay var.Şahsen ben beğeniyorum , incele karar ver

Facebook Twitter Instagram