Saç Ekimi Sonuçları
Hızlı iyileşmiş erken dökmüşsün gayet güzel duruyor ekim alanı şok dökülmede erken başlayacak mı bakalım:)
Görüntü güzel hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Ben de özgür hoca da ekim yaptırdım. 71 gün oldu sanırım. Neden erken döktünüz kabukları? 14 gün bekletiyor hoca genelde
Donör bölgeniz şu an nasıl hocam tamamen toparladı mı ? Şok dökülmeyi de merak ediyorum kızarıklık falan kaldı mı?
Son paylaşımda donör gayet kaliteli alım yapılmış hızlı toparlamış Şok tamamlandı mı hızlı başlamıştı?
Artık çıkışları bekleme zamanı sanırım keyifli zamanlara az kaldı.Sosyal hayata dönüşünüz ne zaman oldu hocam kızarıklıklar sorun oluyor mu sizin için ?Prp yi Özgür hocadamı yaptırdınız ilerisi için nasıl bir planlamanız var ?
Evet hala biraz kızarıklık var prpden sonra daha az belirgin ama ilk resim prpden önce ikinci prpden sonra dün traş olduktan sonra cekmistim
1 hafta sonra sosyal yaşantıya donebiliyorsunuz ödemden kurtultunuzmu gerisi kolay ilk hafta zor geçiyor sonra alisiyorsunuz ben bere veya şapka takmadan dışarı çıkmıyorum kırmızılık dikkat çekiyor çünkü insanların bakışı rahatsız ediyor evet prpyide Özgür hoca da yaptirdim zaten Denizli'de yaşadığım için ilk tercihim kendisi oldu
Kızarıklıkları tam geçirip şok dökülme evresinde hayata devam ederim diye düşünüyordum 3 haftalık izin planlamam vardı zaten sonrası da aşamalı olacağı için fazla göze batmadan süreci geçirim sanıyordum ama sanırım biraz yanılmışım kızarıklıklar ele verecek gibi duruyor