Vertels hariç güzel durumlara geliyor dostum hadi hayırlısı
Bu ekim sonuçlansın, sonuca göre verteksle ilgili bir şeyler yapmayı düşünüyorum.
Hocam öncelikle geçmiş olsun ve de hayırlı olsun saç ekiminiz, gayet güzel görünüyor.. Ben de Şahin hocada ekim yaptırmayı düşünüyorum. Şunu sormak isterim size; Ön taraftaki çizgi bazı ekimlerde düz, bazılarında sizinki gibi tırtıklı oluyor ve bence bu şekilde daha doğal görünüyor. Ön çizginin tırtıklı yapılmasını siz mi söylediniz, yoksa Şahin hoca mı belirliyor düz veya tırtıklı olmasını?
Teşekkür ederim. Şahin Hoca'yı uzun süredir takip ediyorum, güvendiğim için ön çizgiye karışmadım. Bana kalsa ön çizgiyi biraz daha geniş açılı çizerdim, bu seferde sıklıkta sıkıntı olabilirdi, çünkü açıklığım fazlaydı. Ama ön çizgide istek olursa dikkate alıyor hoca.
Emre saç çizgini geride tutmuş şahin hocamı senmi karar verdin, çok doğru bir karar olmuş ayrıca vertex e de girilmemiş çok iyi olmuş son halin benim ekimime çok benziyor güzel olacak bence 180.günü bir görelim iyi gidiyor..birde sorum olacak şahin hoca yerini değiştirdi galiba önceden ziya gökalp caddesinde idi orada değil galiba artık korona muhabbeti girmeseydi kendisi ile sıklaştırma için bir ön görüşme yapacaktım merak ediyorum şahin hocayı iyi biri işini severek yapıyor galiba forumdan takip ettiğim izlenimim o yöbde tavsiye edebilirmisin sağlıcakla kal
Her şeyi Şahin Hoca planladı. Şu aşamada çıkmayacakmış gibi geliyor insana ilginç, sanırım herkes bunu az da olsa yaşıyor.
Eski yeri Kızılaydaydı şimdiki yeri ümitköyde. Şahin hocayla eski yerinde görüşüp yeni yerinde ekim yaptırma nasip oldu. Ümitköydeki yer kızılaya göre epey sakin belki ulaşım yönü sıkıntı olabilir. Şahin hoca neyse onu söyleyen biri, olmayacak ekime olmaz der, erken gelene biraz daha bekle der, zaten parada önceliği değil.