Türkiye ile tıpatıp aynı diyebilirim, tabiki her yer FUE. Burada turist müşteri yok benim gibi çok nadir tek fark o. Fiyatlar, müşteriye yaklaşım falan pek fark görmedim. burada daha pis, eski ve paslı tahmin edersiniz klinikleri tabi yaşam biçimi adamların bir şey diyemem kendi adıma ama sonuçta o masaya yatınca mecbur steril aletler falan kesiyor biçiyor o riski almıyorlardır diye düşündüm. Sen niye FUT seçtin derseniz doktorları tanımıyorum ne kadar da araştırsam şunun gibi bir pırlanta forum yok, varsa da ben bilmiyorum. FUT'u mecbur kalantoru yapıyor plastik cerrah yapıyor ve hem daha pahalı hem de bana FUT olursa 4.000 dedi FUE olursa 3.000. FUT+FUE yapalım dedik sonra. FUE dan çıkmaz o kadar kök diye mi 3k dedi bilmiyorum. İşin ilginci kliniklerden 2 tanesi senin saçın var büyümüyor PRP yapalım ektirme boşa dedi ama dinlememekle iyi mi ettim kötü mü göreceğim artık. Yok bu olmadı ekelim diyecekti gibi geldi, dolandırıcılık biraz yaygın zira. Ne olursa olsun bu ülkede tıp dünya standartlarının üzerinde olduğundan okumuşu seçeyim ne çıkarsa bahtıma dedim =)
(EKLER EKİM ÖNCESİ)