Gönderen Konu: Kerozan?  (Okunma sayısı 21124 defa)

Red_Blade

• Yeni üye
  • *
Ynt: Kerozan?
« Yanıtla #61 : 28 Nisan 2021, 10:14:48 »
Sahur ve iftar yap ne olcak

Tamamda tabletler farklı akşam olanı iftardan sonra mı alım sabah olanı mı alım?
  • Ekim Tarihi: 06.04.2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 31

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 28 Nisan 2021, 18:37:43 »
Tamamda tabletler farklı akşam olanı iftardan sonra mı alım sabah olanı mı alım?
Ne fark eder hacı ya akşam olanı iftardan sonra al işte iftar vakti akşam, sahur vakti sabah kasmayın bu kadar

Alipoyrazzz

• Full Member
« Yanıtla #63 : 06 Mayıs 2021, 15:11:03 »
Biotin 5000 ile birlikte kullanımı ağır mi olur? Yoksa içerikleri ayni gerek yokmudur?

Usb

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 06 Mayıs 2021, 16:13:55 »
Biotin 5000 ile birlikte kullanımı ağır mi olur? Yoksa içerikleri ayni gerek yokmudur?

Yukarifa yazildi icinde 2500 mg biotin varmis. Gereksiz olur.

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 15 Mayıs 2021, 16:48:49 »
Beyler aga e kullanan var mı? Xpecia mı aga e mi önerirsiniz ben hali hazırsa xpecia kullanıuorum ancak aga e daha iyiyse ona geçiş yapayım
  • Yaşınız 26

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
« Yanıtla #66 : 04 Nisan 2022, 12:06:01 »
priorin'e başlamayı düşününen var mı ?

İso

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 25 Ağustos 2022, 02:04:40 »
Ben xpecia kullananlardandım  bugun itibarıyla bırakıyorum meni su gibi olmaya başladı böyle şikayetleri olan da baya var kişiden kişiye degısıyor . Bir cok form sitesi gezdim uzun süre kullanıp pozitif erkisini görenler bıraktıgında eski haline geldigini yazmıs . Bence bu tarz ilaclar hıc bırakmadan kullanıldıgı zaman etkili . Ben sadece biotin kullancam artık . Zaten genetik bir dökülme yasıyorsan hiçbir sekilde durduramıyorsun en azından ben durduramadım ve 1 ay önce saçekimii yaptırdım . Türkiyenin en iyi saçekim merkezleri biotin ve prp harıcınde birsey önermiyor . Sahsi fikrim etkisini görünce bırakırım diyorsanız hic başlamayın bırakınca eskısınden daha kötü oluyor . Nerden biliyon diyenler olabilir ben yaşarıklarımı yazıyorum

niremba

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 26 Ağustos 2022, 00:22:26 »
Arkadaşlar kerozan üçüncü kutuya başladım .Finasteridin yanına genel destek için kullanıyorum hem fin hem xpecia ağır olur diye xpecia yerine kerozan tercih ettim .Öyle aman aman bir etkisini görmedim.Forumdan öğrendiğim kadarıyla bunlar gereksiz sağlam takviyeler Fin+biotin bence boşa para  vermeyin.Tabi kişiden kişiye görülen fayda değişebilir.
  • Ekim Tarihi: 23/06/2022
  • Ekim Merkezi ismi Asumanhair
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 46
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 Kerozan Alpha Lipoic Asid ,Demir,B vitamini,L arginin

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #69 : 26 Ağustos 2022, 00:39:42 »
Arkadaşlar kerozan üçüncü kutuya başladım .Finasteridin yanına genel destek için kullanıyorum hem fin hem xpecia ağır olur diye xpecia yerine kerozan tercih ettim .Öyle aman aman bir etkisini görmedim.Forumdan öğrendiğim kadarıyla bunlar gereksiz sağlam takviyeler Fin+biotin bence boşa para  vermeyin.Tabi kişiden kişiye görülen fayda değişebilir.

Katılıyorum yazdıklarına xpecia + fin kullanmak dht yi sıfıırlamaya çalışmak demek olurki bu çok yanlış ,yan etkileri çok ağır olur.
Kerozan xpecia kadar etkili bir dht bloker değil ama en azından yan etkisiz bir destek.

Facebook Twitter Instagram