Gönderen Konu: Kerozan?  (Okunma sayısı 21127 defa)

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
Ynt: Kerozan?
« Yanıtla #30 : 09 Mart 2020, 23:52:09 »
İlacın kendi adımı Kerozan yoksa etken maddesi mi? Kendi adıysa hangi firmanın hangi ilacını kullanıyorsunuz?
gıda takviyesinin adı kerozan
drogsan firması üretiyor.

Bysempatik

• Full Member
« Yanıtla #31 : 11 Mart 2020, 14:09:46 »
gıda takviyesinin adı kerozan
drogsan firması üretiyor.
Bilgi için saol kardeşim

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #32 : 14 Mart 2020, 20:46:21 »
benim ilk kutu bitmek üzere, yeni sipariş verirken kampanya gördüm onu da yazayım dedim. Recete.com'da 3 al 2 öde diyor, tanesi 56 liraya falan geliyor. Bugün verdim yarın öbür gün gelir herhalde.

Bu süreç içinde yan etki görmedim, tırnak vb. üzerinde bir farklılık da görmedim sanırım (bazıları hızlı uzama falan demiş).
Geldi mi ürünün site güvenilir mi ? sıkıntı yoktur inşallah
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

magritte

• Full Member
« Yanıtla #33 : 15 Mart 2020, 20:55:41 »
Geldi mi ürünün site güvenilir mi ? sıkıntı yoktur inşallah
hemen gönderdiler geldi. Kutuları karşılaştırdım eskisiyle bire bir aynı. Parti numarası 1 fazla. (bi sonraki üretim, son kullanma tarihi 03/22)

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #34 : 15 Mart 2020, 21:30:06 »
hemen gönderdiler geldi. Kutuları karşılaştırdım eskisiyle bire bir aynı. Parti numarası 1 fazla. (bi sonraki üretim, son kullanma tarihi 03/22)
Eyvallah benimki de bitmek üzere son şerite geçtim senin kaçıncı ay fayda görüyormusun benim daha ilk kutum bitmedi yani konuşmak için çok erken olumlu/olumsuz bi etki yaşamadım

magritte

• Full Member
« Yanıtla #35 : 15 Mart 2020, 23:21:06 »
Eyvallah benimki de bitmek üzere son şerite geçtim senin kaçıncı ay fayda görüyormusun benim daha ilk kutum bitmedi yani konuşmak için çok erken olumlu/olumsuz bi etki yaşamadım
Ben de olumlu olumsuz bir şey diyemem (olumsuz olmaması sevindirdi ama :D)

1 kutu bitti ikinciye başladım, 32 gündür kullanıyorum. Genel olarak b-d vitamini takviyesi oluyor vücuduma iyi geldi sanki eskisi kadar uykulu yorgun değilim. Belki psikolojiktir belki cidden etkilemiştir bilemiyorum. Saç açısından bilmiyorum, ama en azından ben gerekli desteği yapıyorum 3.aydan sonra nasıl uzayacak neler olacak göreceğiz.

ekim yapılalı 49 gün falan oldu.

Bkr

• Full Member
« Yanıtla #36 : 25 Mart 2020, 15:58:26 »
Ben de olumlu olumsuz bir şey diyemem (olumsuz olmaması sevindirdi ama :D)

1 kutu bitti ikinciye başladım, 32 gündür kullanıyorum. Genel olarak b-d vitamini takviyesi oluyor vücuduma iyi geldi sanki eskisi kadar uykulu yorgun değilim. Belki psikolojiktir belki cidden etkilemiştir bilemiyorum. Saç açısından bilmiyorum, ama en azından ben gerekli desteği yapıyorum 3.aydan sonra nasıl uzayacak neler olacak göreceğiz.

ekim yapılalı 49 gün falan oldu.

Beni kerozan kullanimim 2 ayı saçta etkisini farkettim daha önce xspecia da kullanmistim onu birakip gecmistim kerozana sacta parlaklik ve hizli uzama gözlemledigim kadariyla bugun bitti yeni aldim ama normalde kerozan 5+5 kullaniyordum (ilk fotodaki)bugün kerozan p tablet aldim eczaci daha fazla vitamin var dedi ama kadin icin mi bu p olan anlamadim(ikinci fotodaki) bilginiz var mi acaba bi fark var mi cinsiyet ya da kalite,vitamin olarak?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 25 Mart 2020, 16:07:05 »
Beni kerozan kullanimim 2 ayı saçta etkisini farkettim daha önce xspecia da kullanmistim onu birakip gecmistim kerozana sacta parlaklik ve hizli uzama gözlemledigim kadariyla bugun bitti yeni aldim ama normalde kerozan 5+5 kullaniyordum (ilk fotodaki)bugün kerozan p tablet aldim eczaci daha fazla vitamin var dedi ama kadin icin mi bu p olan anlamadim(ikinci fotodaki) bilginiz var mi acaba bi fark var mi cinsiyet ya da kalite,vitamin olarak?

Evet son kutu resmi kerozan p olan kadınlar için geçerli ilk kutu olan yani mavi kutu erkekler için geçerli zaten içinde DHT baskılayıcı cüce Palmiyesi var eczacı arkadaş yanlış vermiş

magritte

• Full Member
« Yanıtla #38 : 12 Nisan 2020, 14:23:11 »
Benim 2.kutu bugün bitiyor. 60 gün kullandım yani. Yan etki yok, saç ektireli 77 gün olmuş, bazı kökler uzadı bazılarının dibinde siyahlık görüyorum.

Zaten 3.aya doğru biraz belli olmasını bekliyordum. Kerozanla ilgisi var mı yok mu bilemem sanırım ama en azından her gün saw palmetto, biotin, çinko falan almış oluyorum.

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 12 Nisan 2020, 14:28:00 »
BENİMDE 2 AY bir hafta oldu bir ay bir haftadır kullanıyorum sivilcelenme var ama kerozanla ilgili olmayaiblirde , bir de tuvalet sıkıntısı çeken varmı aranızda öyle bir sıkıntım var şuan kerozan kaynaklı olabilieceğini düşünüyorum

Feys

• Full Member
« Yanıtla #40 : 12 Nisan 2020, 16:58:28 »
Benimde 2 ay olmak üzere ciddi bir yan etkisini görmedim, cinsel isteksizlik var gibiydi başlarda oda yok artık onun dışında bişey görmedim açıkçası

magritte

• Full Member
« Yanıtla #41 : 12 Nisan 2020, 17:07:44 »
BENİMDE 2 AY bir hafta oldu bir ay bir haftadır kullanıyorum sivilcelenme var ama kerozanla ilgili olmayaiblirde , bir de tuvalet sıkıntısı çeken varmı aranızda öyle bir sıkıntım var şuan kerozan kaynaklı olabilieceğini düşünüyorum
sanırım biotin bazı kişilerde sivilcelenme yapıyor.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #42 : 12 Nisan 2020, 17:25:51 »
Benimde 2 ay olmak üzere ciddi bir yan etkisini görmedim, cinsel isteksizlik var gibiydi başlarda oda yok artık onun dışında bişey görmedim açıkçası
2. kutu bitecek benimde son şeritlere geçecem tuvalet sıkıntısı denmiş sıfır problem yaşadım aksine çok rahat çıkarım tuvalete. Cinsellik denmiş hiç sıkıntı yaşamadım çünkü böyle bir ilacın böyle bi sıkıntıya sebep vereceğini düşünmüyorum etkiye gelecek olursak etkisi var gibi bilemiyorum zaten tedaviye ek konacak bir takviye bu tek başına birşey yapması mümkün değil 6. aydan sonra daha sağlıklı yorum yapılabilir gibi toplam 4 kutu var elimde bi indirim daha yakaladığımda stok yapacam

hayatbirgünbizedegüler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 13 Nisan 2020, 00:00:35 »
4 gündür kullanıyorum ilk defa bir takviye kullanıyorum psikolojik olarak etkileri var :Dd

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 13 Nisan 2020, 22:49:16 »
kerozanın renkli olanı çok pis kokuyor ya silikon gibi böyle oyun hamuru gibi bir kokusu var.

Facebook Twitter Instagram