Saç Ekimi Sonuçları
Hocam fotoğraflardan gordugum kadarı ile senin açık alan çok geniş ve Varolan saçlarından ince telli. Cok fazla mucize bekleme bence. Saç ekimi olur mu olur ama seni ne kadar tatmin eder o şüpheli. Ben yerinde olsam hiç bulasmazdim bu işlere :-)😀. Bende yaptırdım zamanında pişman oldum.
valla arkadaşlar,araştırdıkça daha da çorba oluyor işler. herkesin yorumu farklı. son durumum 3 kişiden birine karar vericem gibi. fiyatları hemen hemen aynı seviyede. yorum ve yardımlarınızı esirgemeyin.ihsan serdaroğlu - en kalitelisi ve iyisi bu gibi gözüküyorsibel ulusan - izmirde ama kullandığı teknik iyi diyorlar. ( ben istanbulda yaşıyorum )arenamed serkan aydin - iyiye benziyor, bir çok ünlünün eki işini yapmış ama çok reklamvari gözüktüğünden güven sıkıntısı oluşturuyor bende.Arenamed e ektirdim ben. Çok da tavsiye etmiyorum.İlhan serdaroğlu gene tavsiye etmiyorum, yazdım ama yukarıda Sibel ulaşan gene tavsiye etmiyorum Daha iyi doktorlara gitmelisin diye düşünüyorum. Eğer gidemiyorsan, hiç bulaşma derim ben.Sonuçta ömür boyu kafanda olacak olan bir şey. napsam bilemedim...