Merhaba Antalya da atilla f. Beyin ekibine saç ekimi yaptırdım. Sadece on taraflarımda dökülme verdı genetik olarak. 1500 greft yeterli denildi ve ileri tarihli bir randevu ile geçtiğimiz günler de işlemi gerçekleştirdik. Öncelikle kan testi yapılamadı. Herhangi bir değer ölçümü veya genel bir hastalık alerjik bir durum olup olmadığı da sorulmadı. Randevu günü gittim. Sabahtan beni operasyonu yaptıkları ofislerinin üst katına aldılar. Saçı kazıdılar. Bu arada ben test filan olur diye aç karnına gitmiştim. Açlık tokluk var mı diye de sormadılar direk arka taraftan başladılar işleme. Neyse 1500 greft alacaklarken 1300 tane aldılar eyvallah dedim. Ara verdik gittik yemek yedik sigara içtik ekiple geldik asıl işe. Kanallar açıldı kökler hazırlandı sonra tüm buraya kadar işlemi yapan kişi beni bıraktı iki başka kişi başladı Kanallara kökleri yerleştirmeye. Derken işlem bitti kafam sarıldı. Iki gün sarılı şekilde bekledim. 3.gün sabahı kliniğe çağrıldım sargıları açmak için. 3.gün sabah sargıları açıldı thiocilline isimli bir krem sürüldü. Buraya kadar kliniğin sorunu şu, bana şöyle yat böyle yat şunu ye bunu yeme vs. Hiç bişey söylenmedi. Ekim yapıldı kafa kapatıldı randevu tarifi verildi eve yollandım olan bu. Neyse kremi doktor sürdü baktı daha yıkamak için erken dedi. 6.gün ilk yıkamayı yaptık. Evde kendim yıkadım. Kremler kafamdan yani Ekim yapılan bölgeden çıkmıyor. Suyla yıkıyorum ama olmuyor sürekli bir tabaka halinde saç köklerimde ler. Bu kremi ne kadar kullanıcam bilmiyorum. Günde bir defa yıkıyorum. Bir iki foto atmaya çalışalım.