Saç Ekimi Sonuçları
Üstadım çok güzel bir sonuç Asuman hanıma karar kılmam daki etkili olan Birkaç kişiden siniz Umarım benim sonucumda sizinki gibi olur
Çok güzel sonuç gerçekten ilk sayfadaki adam siz değilde sizden 10-15 yaş büyük abimiz gibi. Çok güzel bir before after. Güle güle tarayın
Gerçekten şaka gibi, insan inanmakta zorluk çekiyor; maşallah, demekten alıkoyamıyor kendini. Zamanı geri almak gibi bir şey bu; 10-15 yıl öncesine dönmek gibi. Sizi gören herkesin umutları artıyordur, eminim; hayırlı olsun, güle güle tarayın.
Maşaallah görüntü oldukça tatmin edici ve muazzam
Ekiminiz gayet güzel sizi gençliğinize döndürmüşler. Sizi reklam yüzü yapmaları lazım . Güle güle tarayın inş
Hocam fotoşopla bizi kandıramazsın, saç ekimi başka fotoşop başka yemeyiz!!Şaka bir yana, çok farketmiş, güle güle kullanın
Herkese tekrar merhabalar. Arkadaşlar sürecin 1. yılını bitirdim çok şükür. Yaklaşık 15 gündür korona belasınıda başımdan def edip traşımı da olduktan sonra artık son resimleri paylaşayım dedim. Süreci takip eden arkadaşların da bildiği üzere kafadaki açık alana göre genel itibariyle çok iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum ve sosyal hayatta da bu yönde tepkiler alıyorum. Asuman Hanıma ve ekibine bu sonuç ve özellikle doğal görünüm için çok teşekkür ederim. Hintell Başkan ve tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim. 1 yılı aşan sürede bu sitede bilgilendim ve olabildiğince şeffaf olarak arkadaşları bilgilendirmeye çalıştım. Malum durumdan muzdarip tüm arkadaşların Çok çok daha iyi sonuçlar almalarını dilerim.