Hocam ilk 5 ay günde 2 kez xpecia, 1. aydan sonra propecia 1 kez + vichy şampuan + 5 ayda 3 kutu minox kullandım.
Son 1 aydır; günde 1 kez biotin 5000 mg, propecia aynen devam + şampuan + vichy serum kullanıyorum.
Minoxu ve xpeciayı bıraktım anlayacağın. Etkisini bu ay ki resimlerden anlarız artık.
Hocam Selam, Sürecinizi düzenli ve detaylı paylaştığınız için Teşekkürler, Ekiminizin sıkı takipçisiyim, hatta Ekim merkezi seçme aşamasındayken, sizin olumlu sürecinizin de faydası çok oldu..
Bir kaç sorum olacak, Galiba Xpecia yı bıraktığınız İçin Biotin 5000 mg kullanıyorsunuz, Minoxu bırakmadan önce Kullanım şekli yani, vicy Serum'a geçmeden önceki 5 aylık kullanım..(Minox sabah veya akşam, kaç fıs şeklinde, ve yıkama zamanı..? )
Ayrıca Galiba İlk 1 ay Neutracy şampuan kullandıktan sonra Değişiklik yaparak, Vicy Energisant şampuan kullanmaya başladınız..? 5. Aydan sonra Minox'u bırakmayı bende düşünüyorum, ve siz Vicy serumun faydasını Görürseniz Bende başlayabilirim..
Ve 12. aylarda belki Vicy serumuda Bırakabilirim Sadece Finansla Devam Etmeyi Düşünüyorum, (Çünkü Ben 6. Aylara Geldiğimde Sizin 1 yıl tamamlanmış olacak Ve Bu benim İçin Süreci Önceden Görmeme Neden Olacak) Lütfen Konuyu en Azından 15. Aylara Kadar paylaşın, Takipteyiz.. (^_^)