Herkese Merhabalar.
Yaklaşık 2-3 yıldır saç ekimi yaptırmakla ilgili düşüncelerimin sonucunda çokta detaylı olmayan ama genel bir fikir oluşturacak kadar yaptığım araştırmalarım, watsapp ve telefon üzerinden firmalarla yaptığım görüşmeler neticesinde Asuman Hanımla iletişime geçerek operasyon yaptırmaya karar verdim. Operasyon Pendik Medical Park Hastanesinde gerçekleştirildi. Bazı arkadaşların sayfalarında gördüğüm kadarıyla garanti belgesi, sertifika vb. birşey sormadım açıkçası. Herşeyin hayırlısı bu saatten sonra..
Operasyon için saat 9 gibi odaya geldim. Kan alımı, saç kesimi vb. derken Operasyon yaklaşık 9:30 gibi başladı. Asuman Hanım ve ekibi yaklaşık 4 saat süre ile donör bölgeden alımı gerçekleştirdiler. Daha sonra yarım saat öğlen yemeği yedim ve bu sefer Asuman Hanım ekim kanallarını açtı. Yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 2 saate yakın sürdü. Biter bitmez de yine ekibi ile ekim işi başladı. Gerek alanın genişliği gerekse greft sayısının fazla olmasından dolayı ekim işlemi yaklaşık saat 8 civarında sona erdi. Asuman Hanım özellikle son 2 saatte sıklaştırma için çok detaylı çalıştı. Gerçi tüm günün yorgunluğuyla ben bitse artık diye içten içe isyandaydım o ayrı.
Ekim içerisinde bir de prp işlemi gerçekleştirildi. Ekim bitmeden kullanacağım ilaçlar vb. eczaneden geldi. Halihazırda önerilen doz ve sürelerde kullanmaya devam ediyorum. Ekstra hiçbirşey kullanmıyorum. Ekim perşembe günü gerçekleşti. Cumartesi günü ilk yıkama için hastaneye gittim ve yıkama gerçekleştirildi. Daha sonra eve döndüm. Asuman hanım 6 ay boyunca takipte kalacağını ve özellikle ilk 20 gün içinde her 2 gün de bir watsapptan fotoğraf atmamı söyledi. Bende herşeyi harfiyen yapmaya çalışıyorum.
Asuman Hanım ve ekibine sıcak, samimi ve en önemlisi titiz çalışmaları için Teşekkür ediyorum buradan da. İnşallah kendisinin de dediği gibi süreç sonunda örnek gösterilecek bir sonuç çıkar da hepimiz iki kat memnun kalırız.
Sizlerle süreç boyunca paylaşım yapıp hem fikirlerinizi almayı hem de ekim yaptırmayı düşünüp fikir almak almak isteyen arkadaşlara bilgi vermek istiyorum. İnşallah istediğimiz sonuçları alırız ve forumda da faydalı bilgiler paylaşırız.İlk olarak verilen tüm ilaçların fotosunu atıyorum. Benzer kullanan veya farklı önerileri olanlar varsa bilgilenmek isterim.