Merhabalar,
Aslında daha önce bir konu açmıştım fakat yeni fotolar ve gelişmeler ile birlikte tekrar konu açmaya karar verdim.Bir nevi güncelleme olarak düşünebiliriz.
Durumu özetlemek gerekirse uzun süredir saç ekimi ile ilgili araştırma yapıyorum.Yaşım 29. Yaklaşık 5 senedir yavaş bir dökülme var. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum.Amacım olabildiğince vertex bölgesindeki açıklığın azalması, artık sahip olmadığım ön cizgime kavuşarak saçlarıma daha rahat şekil verebilmek. Zaten hali hazırda çok geniş bir alnım var ve bu öndeki açıklık ile kendi adıma çok rahatsız bir görüntü oluşuyor.
Donör bölgemin ekim için fazlasıyla yeterli olabileceğini düşünüyorum.İstanbulda yaşıyorum, burada bir klinik veya hastanede ekim işini gerçekleştirmek istiyorum.
Görüşme yaptığım yerler ve fiyatları;
Avicenna Ataşehir/Historyhair
Buradaki görüşmemde yaklaşık 3.500 Greft ile vertex ve ön bölgeye işlem yapacaklarını, Sapphire Fue yöntemi kullanarak yeterli sıklığı sağlayabileceklerini belirttiler.Burada bir arkadaşım ekim yaptırdı ve sonuç fena değil.Forumda çok fazla konusu yok.
Fiyat: 4.250 TL (Sedasyon dahil)
Emphair Ataşehir
Buradaki görüşmemde 3500-400 greft ile vertex ve ön bölge için Fue yöntemini kullanarak ekim yapabileceklerini, konfor seçeneği ile az ağrılı bir işlem olduğunu söylediler.Forumda baktığım kadarıyla fena değil.
Fiyat: Acıbadem Hastanesi olursa 7.000 TL
Anadolu Sağlık Tıp Merkezi olursa 6.000TL
Arenamed
Buradaki görüşmemde yaklaşık 5.000 greft ve Fue yöntemi ile işlemi gerçekleştirebileceklerini belirttiler.Açıkcası bu greft sayısı bana fazla geldi.
Fiyat:8.000 TL
Ortalama bu iş için 5.000 TL bütçe ayırdım. Biliyorum çok daha iyi yerler var ama o rakamlara çıkmak istemiyorum. Saç açıklığım ve bütçem dikkate alındığında nasıl bir tercih yapmalıyım? Bu bütçeye yakın önerebileceğiniz farklı saç ekim merkezleri olursa lütfen belirtin.
Değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.